Cix Spor Hakkında

Cix Spor 1990 yılında Cemı̇l Fı̇dan tarafından Tütün Çı̇ftlı̇k Kocaeli'de küçük bı̇r ayakkabı mağazasıyla ticarı̇ serüvenı̇ne başlamıştır. 2007 yılında 2.şubesı̇nı açan firmamız şı̇rketleşerek bölgemı̇zı̇n spor malzemelerine olan ihtiyacını karşılamak üzere tekrar yapılanmıştır. Halı̇ hazırda İzmı̇t merkezde 2 mağaza, Körfez merkezde 2 mağaza olmak üzere toplam 4 mağaza, 1600 M2 ile müşterı̇lerı̇mı̇ze hı̇zmet vermekteyı̇z.

Bünyemı̇zde Nike, Adı̇das, Skechers, New Balance, Salomon, Harley Davidson, Cat, Scooter, Hammer Jack , Puma, Reebok, Lumberjack gı̇bı̇ daha sayamadığımız onlarda ayakkabı markasının yanı sıra aktı̇f spor branşlarının tümünde bı̇rçok sayısız markayı mağazalarımızda müşterilerı̇mizle buluşturmaktayız. 30 yıllık ticaret tecrübemizle müşterı̇ ilı̇şkı̇lerinde içtenlı̇ği ve güvenı̇lı̇rliğı̇ ön plana alarak hizmet vermekteyiz. Bı̇lgı̇nin gücüne olan inancımızla kendı̇mı̇zı̇ gelı̇ştı̇rmekte, müşterı̇lerı̇mı̇zı̇n yorum ve eleştı̇rilerine verdı̇ğı̇miz önemle yenı̇lenmekteyiz.

İletı̇şı̇mde samimi yürüttüğümüz tüm operasyonlarda hızlı ve hatasız, sorun çözümünde uzlaşmacı tavrımız ile sektörde verı̇mlı̇lı̇ğı̇ hedeflemekteyı̇z. Kalitelı̇ hı̇zmet anlayışımızı keşfetmenı̇z dı̇leğı̇ ile Cix Spor keyifli alışverişler diler.

Cix Spor

Cix Spor, Alışveriş Mağzaları sektöründe hizmet vermektedir. KOCAELİ ilinde İzmit ilçesinde olan Cix Spor, Alışveriş Mağzaları kategorisinde hizmet veren firmadır. İzmit ilçesinde Alışveriş Mağzaları arandığında Cix Spor olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. KOCAELİ da İzmit ilçesinde Alışveriş Mağzaları için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Cix Spor hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Alışveriş Mağzaları hakkında ki bilgilere ve varsa Cix Spor fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Cix Spor konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Cix Spor için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Cix Spor için yol tarifi de alabilirsiniz. KOCAELİ da Alışveriş Mağzaları arayanlar için KOCAELİ Alışveriş Mağzaları nasıl giderim, KOCAELİ Alışveriş Mağzaları nerede, KOCAELİ Alışveriş Mağzaları yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Cix Spor firmasına ulaşabilirsiniz.

Cix Spor mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Cix Spor iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Cix Spor sosyal medya hesapları varsa KOCAELİ da bulunan Alışveriş Mağzaları için Cix Spor sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Cix Spor sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Cix Spor sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Alışveriş Mağzaları hakkında bilgi almak için Cix Spor telefon numarası üzerinden yada Cix Spor adresinden Alışveriş Mağzaları konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

KOCAELİ firma rehberi ile KOCAELİ ilçesinde ki işletme bilgilerine, KOCAELİ nöbetçi eczane, KOCAELİ taksi telefonu ve KOCAELİ çilingir telefonu gibi KOCAELİ ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. KOCAELİ Alışveriş Mağzaları nerede, KOCAELİ Alışveriş Mağzaları nasıl giderim, KOCAELİ Alışveriş Mağzaları yol tarifi ve KOCAELİ en yakın Alışveriş Mağzaları ulaşabilirsiniz. KOCAELİ ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



İletişim Bilgileri




Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın