Çetinkaya Avukatlık & Danışmanlık Ofisi

Avukat

Çetinkaya Avukatlık & Danışmanlık Ofisi Hakkında

Av. Alperen Cihan Çetinkaya tarafından İzmir’de kurulan Çetinkaya Hukuk & Danışmanlık Ofisi, başta gayrimenkul hukuku alt başlığı altında imar sorunları, kamulaştırmasız el atma, kentsel dönüşüm; şirketler hukuku, uluslar arası ticari işlemler, birleşme ve devralmalar, proje finansması, özel girişim yatırımları, dava takibi, icra, iflas ve tahkim olmak üzere hukukun her alanında çok geniş bir müşteri yelpazesine, hızlı ve ticari çözümler sunan bir hukuk ofisidir. Çetinkaya Hukuk & Danışmanlık Ofisi; şirketler ile kurumsal ve ferdi girişimciler başta olmak üzere, öncelikle Ege Bölgesindeki yerli ve yabancı müvekkillerine yatırımları konusunda tüm hukuk dallarında hukuki danışmanlık ve temsil hizmeti sağlar. Ofisin temel amacı, hukuki danışmanlık ve temsil hizmetlerini meslek ilkelerine uygun şekilde uygun kıdem ve deneyime sahip, konusunda uzmanlaşmış ekibiyle sağlamak ve müvekkillerine hukuki işlemleri, uyuşmazlıkları ve ticari ilişkilerinde etkin danışmanlık hizmeti sunmaktadır. Müvekkillerimiz, her geçen gün ulusal ve uluslar arası emlak ve inşaat, lojistik, çimento, mobilya, ağır sanayi, e-ticaret, otomotiv yan sanayi ve imalat sanayi gibi çok çeşitli sektörlerde işletmeler kurmayı hedeflemektedir. Çetinkaya Hukuk & Danışmanlık Ofisi, müvekkillerimize bu işletmelerin kuruluş aşamalarının her anında danışmanlık hizmeti sunmaktadır. Ekip üyelerimiz iyi derecede İngilizce, Fransızca ve İspanyolca bilmekte ve bu dillerde müzakere yürütebilmektedir.

Çetinkaya Avukatlık & Danışmanlık Ofisi

Çetinkaya Avukatlık & Danışmanlık Ofisi, Avukat sektöründe hizmet vermektedir. İZMİR ilinde Bayraklı ilçesinde olan Çetinkaya Avukatlık & Danışmanlık Ofisi, Avukat kategorisinde hizmet veren firmadır. Bayraklı ilçesinde Avukat arandığında Çetinkaya Avukatlık & Danışmanlık Ofisi olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. İZMİR da Bayraklı ilçesinde Avukat için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Çetinkaya Avukatlık & Danışmanlık Ofisi hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Avukat hakkında ki bilgilere ve varsa Çetinkaya Avukatlık & Danışmanlık Ofisi fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Çetinkaya Avukatlık & Danışmanlık Ofisi konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Çetinkaya Avukatlık & Danışmanlık Ofisi için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Çetinkaya Avukatlık & Danışmanlık Ofisi için yol tarifi de alabilirsiniz. İZMİR da Avukat arayanlar için İZMİR Avukat nasıl giderim, İZMİR Avukat nerede, İZMİR Avukat yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Çetinkaya Avukatlık & Danışmanlık Ofisi firmasına ulaşabilirsiniz.

Çetinkaya Avukatlık & Danışmanlık Ofisi mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Çetinkaya Avukatlık & Danışmanlık Ofisi iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Çetinkaya Avukatlık & Danışmanlık Ofisi sosyal medya hesapları varsa İZMİR da bulunan Avukat için Çetinkaya Avukatlık & Danışmanlık Ofisi sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Çetinkaya Avukatlık & Danışmanlık Ofisi sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Çetinkaya Avukatlık & Danışmanlık Ofisi sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Avukat hakkında bilgi almak için Çetinkaya Avukatlık & Danışmanlık Ofisi telefon numarası üzerinden yada Çetinkaya Avukatlık & Danışmanlık Ofisi adresinden Avukat konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

İZMİR firma rehberi ile İZMİR ilçesinde ki işletme bilgilerine, İZMİR nöbetçi eczane, İZMİR taksi telefonu ve İZMİR çilingir telefonu gibi İZMİR ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. İZMİR Avukat nerede, İZMİR Avukat nasıl giderim, İZMİR Avukat yol tarifi ve İZMİR en yakın Avukat ulaşabilirsiniz. İZMİR ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



Hizmetler

İzmir, Avukat, En İyi Avukat, İzmir Avukat, İzmir En İyi Avukat, Gayrimenkul Avukatı


Referanslar

İzmir, Avukat, En İyi Avukat, İzmir Avukat, İzmir En İyi Avukat, Gayrimenkul Avukatı


İletişim Bilgileri




Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın