Bıçakevim Hakkında

Bıçak Evim; 50 yıl önce küçük bir imalat tezgahında başlayan kusursuz bıçakların işlendiği bir serüvenin son ve en başarılı halkasıdır. Dededen toruna anlayışının en değerli yansıması kabul edilebilecek olan bu marka, bıçağın ‘Ata Kültürü’ olduğu Denizli’nin Yatağan Kasabası’nda doğmuştur. Selçuklular döneminde Türklerin yerleştiği ve Efelerin silahı olan ‘Yatağan Kılıcı’nın işlendiği bu kasabada biz de kılıç kadar keskin bıçaklarla mutfak sanatlarına kalitesini yansıtıyor. 50 yılın verdiği tecrübe ve modern anlayışların gücü sayesinde bıçak sektöründe güçlü adımlarla ilerleyen Bıçak Evim, ulusal bir marka olma idealini taşıyarak yoluna emin adımlarla ilerliyor. Ayrıca bu marka Bıçakçılığın usta– çırak ilişkisi çerçevesinde nesilden nesle aktarıldığı anlayışını kalite ile yoğurarak bıçak satışında Türk Patent Kurumunca tescillenmiş bir markadır. Bıçak Evim kendi imalatı olan ürünlerin satışını gerçekleştirirken kalitesine güvendiği markaları da kullanıcı ile buluşturmayı önemsiyor. Kaliteyi yüksek standartlara taşırken ürün çeşitliliğinde önemli çalışmalara da imza atıyor. Bıçakçılık mesleğini aşkla yapan nesillerin dededen öğrendikleri ustalığı yakından keşfetmek için Bıçak Evim ile keskin başlangıçlar yapabilirsiniz!

Bıçakevim

Bıçakevim, Bıçak Mağazası sektöründe hizmet vermektedir. DENİZLİ ilinde Serinhisar ilçesinde olan Bıçakevim, Bıçak Mağazası kategorisinde hizmet veren firmadır. Serinhisar ilçesinde Bıçak Mağazası arandığında Bıçakevim olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. DENİZLİ da Serinhisar ilçesinde Bıçak Mağazası için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Bıçakevim hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Bıçak Mağazası hakkında ki bilgilere ve varsa Bıçakevim fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Bıçakevim konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Bıçakevim için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Bıçakevim için yol tarifi de alabilirsiniz. DENİZLİ da Bıçak Mağazası arayanlar için DENİZLİ Bıçak Mağazası nasıl giderim, DENİZLİ Bıçak Mağazası nerede, DENİZLİ Bıçak Mağazası yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Bıçakevim firmasına ulaşabilirsiniz.

Bıçakevim mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Bıçakevim iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Bıçakevim sosyal medya hesapları varsa DENİZLİ da bulunan Bıçak Mağazası için Bıçakevim sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Bıçakevim sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Bıçakevim sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Bıçak Mağazası hakkında bilgi almak için Bıçakevim telefon numarası üzerinden yada Bıçakevim adresinden Bıçak Mağazası konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

DENİZLİ firma rehberi ile DENİZLİ ilçesinde ki işletme bilgilerine, DENİZLİ nöbetçi eczane, DENİZLİ taksi telefonu ve DENİZLİ çilingir telefonu gibi DENİZLİ ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. DENİZLİ Bıçak Mağazası nerede, DENİZLİ Bıçak Mağazası nasıl giderim, DENİZLİ Bıçak Mağazası yol tarifi ve DENİZLİ en yakın Bıçak Mağazası ulaşabilirsiniz. DENİZLİ ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



Hizmetler

Toptan - Perakende Bıçak ve El Yapımı Ürünlerin Satışı


Referanslar

Hayal Dijital, Hayal Yazılım, Hayal E-Ticaret, Haydi Tıkla, İnsan Ve Hayat, Anadolu Toros, Gökkurt Bağ Makasları, Çakıroğlu Bıçak, Rosso Craft, BaçedenYe, Matvuu, Aybastıdan, Nedensizce, Endüstriyel Mutfak


İletişim Bilgileri




Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın