Eras Mega Mühendislik Çelik İnş. Tahh.san Ve Dış Tic.ltd Şti

Çelik Konstrüksiyon

Eras Mega Mühendislik Çelik İnş. Tahh.san Ve Dış Tic.ltd Şti Hakkında

 


ÇELİK KONSTRÜKSİYON, ÇELİK ÇATI SİSTEMLERİ, ÇELİK BİNA YAPIMI, ÇELİK GÜÇLENDİRME İŞLERİ,ÇELİK SPOR TESİSLERİ, KABA VE İNCE İŞLER ALANLARINDA FAALİYET GÖSTERMEKTEYİZ.

- FİZİBİLİTE ÇALIŞMALARIMIZ;
Yatırım kararının başlangıcında müteşebbisler yatırımın yapılabilirliğini görmek, finansman ihtiyacını belirlemek için fizibilite etüdüne ihtiyaç duyarlar. Fizibilite çalışması yeni bir yatırım kararı için yapılabileceği gibi, mevcut tesislerin genişletilmesi veya yenilenmesi maksadıylada yapılabilir. 
- ÖN MALİYET DEĞERLENDİRİLMESİ;
Müteşebbis şartlarına uygun yatırım ve finansman ihtiyacını belirlemek için sabit yatırım ve işletme maliyet hesabının yapılması  hizmetlerini vermektedir. 
- TEKNİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİMİZ;
Sabit yatırımın hesabında  optimum yapı sisteminin tespiti için yapının güvenliği ve kalitesinden ödün vermeden yatırımcı şartlarını sağlayacak şekilde farklı çelik malzeme ve sistemleri ile oluşturulan mukayeseli yapı maliyet çalışması müşterilerimize sunulmaktadır. 
- KONSEPT VE MODELLEME TASARIM; 
Firmamız, ilk kurulduğu günden itibaren, etkin bir tasarım ve mühendislik kabiliyetinin müşterilerimize verilen hizmetin kalitesini etkileyeceğinin farkında olarak, bünyesinde bulundurduğu tasarım grubu ile müşterilerimizin tasarım ihtiyaçlarını karşılamakta ve bununla gurur duymaktadır.

TASARIM VE PROJELENDİRME HİZMETLERİMİZ:
Müşteri ihtiyaç ve imkanlarını dikkate alarak aşağıda belirtilen kriterler doğrultusunda tasarımlar oluşturulmaktadır.
- Tavan, Uygulama ve Detay Projelerinin Hazırlanması, 
- İmalat Projelerinin Hazırlanması, 
- Çelik İmalat Resimlerinin Hazırlanması, 
- Amorf Cephe Elemanları İmalat Resimlerinin Hazırlanması,
Yaılan kalemler tasarım aşamalarını teşkil etmektedir. 

MESLEKİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİMİZ:
Sabit yatırım maliyeti hesabı yanında işletme maliyetini azaltıcı yöntem ve uygulamaların seçilmesi ve bunların değerlerinin hesaplanması konusunda da müşterilerimize hizmet vermekteyiz.
Bişlemler sırasıyla aşağıda belirtilmiştir.
- Proje Denetimi, 
- Alternatif Çözüm Önerileri, 
- İş Programı Denetimi ve Takibi 
- Çelik Montaj Denetimi 

FALİYET ALANLARIMIZ:

ÇELİK KONSTRÜKSİYON
TASARIM VE PROJELENDİRME
ÇELİK ÇATILAR
ÇELİK VİLLALAR
ÇELİK AVM VE MARKETLER
ÇELİK SPOR TESİSLERİ
CEPHE SİSTEMLERİ
ÇELİK KÖPRÜLER
ÇELİK MERDİVENLER 
ÇELİK FABRİKA BİNALARI DEPOLAR VE HANGARLAR 
ÇELİK KONSTRÜKSİYON SANAYİİ TESİSLERİ 
ÇELİK TONOZLAR 
ÇELİK SİLO VE TANKLAR
ÇELİK PLATFORMLAR 
ÇELİK MARKİZLER 
ÇELİK HAYVAN BARINAKLARI 
ÇELİK ENDÜSTRİYEL TESİSLER 
ÇELİK GÜÇLENDİRMELER
İNŞAAT TAAHHÜT İŞLERİ

Eras Mega Mühendislik Çelik İnş. Tahh.san Ve Dış Tic.ltd Şti

Eras Mega Mühendislik Çelik İnş. Tahh.san Ve Dış Tic.ltd Şti, Çelik Konstrüksiyon sektöründe hizmet vermektedir. İSTANBUL ilinde ilçesinde olan Eras Mega Mühendislik Çelik İnş. Tahh.san Ve Dış Tic.ltd Şti, Çelik Konstrüksiyon kategorisinde hizmet veren firmadır. ilçesinde Çelik Konstrüksiyon arandığında Eras Mega Mühendislik Çelik İnş. Tahh.san Ve Dış Tic.ltd Şti olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. İSTANBUL da ilçesinde Çelik Konstrüksiyon için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Eras Mega Mühendislik Çelik İnş. Tahh.san Ve Dış Tic.ltd Şti hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Çelik Konstrüksiyon hakkında ki bilgilere ve varsa Eras Mega Mühendislik Çelik İnş. Tahh.san Ve Dış Tic.ltd Şti fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Eras Mega Mühendislik Çelik İnş. Tahh.san Ve Dış Tic.ltd Şti konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Eras Mega Mühendislik Çelik İnş. Tahh.san Ve Dış Tic.ltd Şti için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Eras Mega Mühendislik Çelik İnş. Tahh.san Ve Dış Tic.ltd Şti için yol tarifi de alabilirsiniz. İSTANBUL da Çelik Konstrüksiyon arayanlar için İSTANBUL Çelik Konstrüksiyon nasıl giderim, İSTANBUL Çelik Konstrüksiyon nerede, İSTANBUL Çelik Konstrüksiyon yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Eras Mega Mühendislik Çelik İnş. Tahh.san Ve Dış Tic.ltd Şti firmasına ulaşabilirsiniz.

Eras Mega Mühendislik Çelik İnş. Tahh.san Ve Dış Tic.ltd Şti mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Eras Mega Mühendislik Çelik İnş. Tahh.san Ve Dış Tic.ltd Şti iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Eras Mega Mühendislik Çelik İnş. Tahh.san Ve Dış Tic.ltd Şti sosyal medya hesapları varsa İSTANBUL da bulunan Çelik Konstrüksiyon için Eras Mega Mühendislik Çelik İnş. Tahh.san Ve Dış Tic.ltd Şti sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Eras Mega Mühendislik Çelik İnş. Tahh.san Ve Dış Tic.ltd Şti sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Eras Mega Mühendislik Çelik İnş. Tahh.san Ve Dış Tic.ltd Şti sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Çelik Konstrüksiyon hakkında bilgi almak için Eras Mega Mühendislik Çelik İnş. Tahh.san Ve Dış Tic.ltd Şti telefon numarası üzerinden yada Eras Mega Mühendislik Çelik İnş. Tahh.san Ve Dış Tic.ltd Şti adresinden Çelik Konstrüksiyon konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

İSTANBUL firma rehberi ile İSTANBUL ilçesinde ki işletme bilgilerine, İSTANBUL nöbetçi eczane, İSTANBUL taksi telefonu ve İSTANBUL çilingir telefonu gibi İSTANBUL ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. İSTANBUL Çelik Konstrüksiyon nerede, İSTANBUL Çelik Konstrüksiyon nasıl giderim, İSTANBUL Çelik Konstrüksiyon yol tarifi ve İSTANBUL en yakın Çelik Konstrüksiyon ulaşabilirsiniz. İSTANBUL ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



Hizmetler

FALİYET ALANLARIMIZ OLARAK,

ÇELİK KOSTRÜKSİYON YAPILAR

ÇELİK ÇATILAR

ÇELİK KÖPRÜLER

ÇELİK MERDİVENLER

ÇELİK FABRİKA BİNALARI, DEPOLAR VE HANGARLAR

ÇELİK KONSTRÜKSİYON SANAYİİ TESİSLERİ

ÇELİK TONOZ ÇATILAR

ÇELİK SİLO VE TANKLAR

ÇELİK PLATFORMLAR

ÇELİK MARKİZLER

ÇELİK HAYVAN BARINAKLARI

ÇELİK ENDÜSTRİYEL TESİSLER

ÇELİK GÜÇLENDİRMELER

 



Referanslar

CANEL PLAZA ÇELİK ÇATI VE GÜÇLENDİRME İŞLERİ - GÜNEŞLİ – 250 TON, ARSER ÇELİK - EMSA ALİMUNYUM ŞANTİYESİ - KANDİLLİ -- 100 TON, ARSER ÇELİK DENİZCİLER İŞ MERKEZİ ŞANTİYESİ ALTUNİZADE – 100 TON, ARSER ÇELİK - SARITAŞ ALİMUNYUM ŞANTİYESİ – ÇAYIROVA – 100 TON, HYATT TAVROZ OTEL ŞANTİYESİ - ATAKÖY -- 1500 m2 Asma Tavan, İHLAS HOLDİNG KRİSTAL ŞEHİR ASANSÖR ÇELİK İŞLERİ - BEYLİKDÜZÜ – 100 TON, KUMKAPI OTEL ÇELİK TAKVİYE İŞLERİ KUMKAPI – 300 TON, SANDAL RESTORANT ÇELİK TAKVİYE İŞLERİ - KUMKAPI – 200 TON, KIRIKLAR İNŞAAT ASANSÖR ÇELİK BÖLME İŞLERİ KARTAL SOĞANLI – 50 TON, ARSER ÇELİK DEA A.Ş. SİLVAN DÖKÜM ŞANTİYESİ DİLOVASI – 500 TON, SUR YAPI GÜNEŞLİ ŞANTİYESİ ASANSÖR ÇELİK BÖLME İŞLERİ GÜNEŞLİ – 100 TON, NURSANLAR A.Ş. ASANSÖR ÇELİK BÖLME İŞLERİ GÜNGÖREN – 50 TON, ARSER ÇELİK - TRAKYA DÖKÜM ÇELİK SİLO İŞLERİ LÜLEBURGAZ – 500 TON, ARSER ÇELİK - ENSA ALİMUNYUM BULVAR İSTANBUL ŞANTİYESİ – 50 TON, ARSER ÇELİK - GAMBİYA ÜLKESİ ÇELİK İMALAT İŞLERİ – 300 TON, GEDİK PROJE İNŞ - KANDIRA İMAMA HATİP LİSESİ TONOZ ÇATI İMALATI – 100 TON, TAHİNCİOĞLU ATAŞEHİR MAKSEM ŞANTİYESİ– 750 TON, TAHİNCİOĞLU ATAŞEHİR NİDA ŞANTİYESİ- 200 TON,


İletişim Bilgileri



Etiketler:



Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın