Akreditif Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri

Danışmanlık

Akreditif Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri Hakkında

Akreditif Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri, Özgür Eker (CDCS) tarafından 2009 yılında İzmir'de kurulmuştur. Firmamız kurulduğu günden bugüne kadar özellikle ihracat yapan firmalara akreditif danışmanlık hizmeti vermektedir. 

İhracat Akreditif Danışmanlığı

İhracat akreditif danışmanlığı süreci taslak akreditif metninin veya açılmış olan akreditif metninin incelenmesi ile başlamaktadır ve aşağıdaki adımları kapsamaktadır.

  1. Akreditif taslağının veya akreditif metninin incelenmesi.
  2. Akreditif metninde gerekli düzeltmelerin yapılması için müşteriye revize mektubunun sunulması. (İngilizce)
  3. Taslak belgelerin hazırlanması ve yükleme öncesinde müşteriye e-mail olarak iletilmesi
  4. Konşimento, menşe belgesi gibi belgelerin onaydan önce kontrol edilmesi,
  5. Tüm belgelerin son hallerinin bankaya ibraz edilmeden önce kontrol edilmesi,
  6. Akreditif işlemleri sonuçlanıp, ödeme alınıncaya kadar firmalara destek sağlanması.

İthalat Akreditif Danışmanlığı

İthalat akreditif danışmanlığı hizmetimiz, ithalat aşamasında karşılaşacağınız çeşitli risklere karşı sizleri korumayı amaçlamaktadır.

İthalat akreditif danışmanlığı, ihracatçı firma ile satış sözleşmesinin imzalanmasının hemen akabinde başlamaktadır.

İthalat danışmanlık sürecinde verilen hizmetler şu şekilde sıralanabilir:

  • İthalatı yapılacak ürünler için Türkiye gümrüğünde talep edilecek belgelerin tespit edilmesi,
  • Akreditif metninin hazırlanması,
  • Akreditifin banka tarafından açılmasını takiben ürünlerin ithalatının tamamlanmasına kadarki süreçte müşteriye akreditif ile ilgili her türlü desteğin sağlanması.
  • Akreditif danışmanlık hizmetlerimiz çok iyi derecede İngilizce bilen CDCS sertifikalı uluslararası düzeyde yetkinliğini kanıtlamış akreditif uzmanlarınca sağlanmaktadır.

 

Akreditif Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri

Akreditif Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri, Danışmanlık sektöründe hizmet vermektedir. İZMİR ilinde Bayraklı ilçesinde olan Akreditif Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri, Danışmanlık kategorisinde hizmet veren firmadır. Bayraklı ilçesinde Danışmanlık arandığında Akreditif Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. İZMİR da Bayraklı ilçesinde Danışmanlık için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Akreditif Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Danışmanlık hakkında ki bilgilere ve varsa Akreditif Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Akreditif Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Akreditif Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Akreditif Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri için yol tarifi de alabilirsiniz. İZMİR da Danışmanlık arayanlar için İZMİR Danışmanlık nasıl giderim, İZMİR Danışmanlık nerede, İZMİR Danışmanlık yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Akreditif Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri firmasına ulaşabilirsiniz.

Akreditif Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Akreditif Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Akreditif Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri sosyal medya hesapları varsa İZMİR da bulunan Danışmanlık için Akreditif Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Akreditif Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Akreditif Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Danışmanlık hakkında bilgi almak için Akreditif Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri telefon numarası üzerinden yada Akreditif Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri adresinden Danışmanlık konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

İZMİR firma rehberi ile İZMİR ilçesinde ki işletme bilgilerine, İZMİR nöbetçi eczane, İZMİR taksi telefonu ve İZMİR çilingir telefonu gibi İZMİR ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. İZMİR Danışmanlık nerede, İZMİR Danışmanlık nasıl giderim, İZMİR Danışmanlık yol tarifi ve İZMİR en yakın Danışmanlık ulaşabilirsiniz. İZMİR ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



Hizmetler

2009 yılında kurulan firmamız toplamda 450'nin üzerinde başarılı işlem gerçekleştirilmiştir. Vermiş olduğumuz hizmetlerden bazıları web sitelerimiz ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden paylaşılmaktadır.



İletişim Bilgileri




Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın