Uzman Psikolog Müge Serez -kişisel Gelişim Merkezi

Danışmanlık

Uzman Psikolog Müge Serez -kişisel Gelişim Merkezi Hakkında

1979 tarihinde İstanbul doğmuştur. İlk ve orta öğretimi İstanbul Eczabaşı okullarında ve  Özel Işık Kolejinde tamamlamıştır. Amerikadaki California eyaletinde 4 sene lisans eğitimi aldıktan sonra, aynı üniversitede psikoloji masterı yapmıştır, Türkiye’ye döndükten sonra, 5 sene kişisel gelişim merkezinde eğitim almış, Ayrıca İngiltere ve Almanya’dan ilgili kurumların eğitimini tamamlayarak sertifika verme yetkisine sahiptir..

 

Los Angeles bölgesinde bulunan Türk Kültür Kökenli çeşitli sivil toplum kuruluşlarında ilk öğretim öğrencilerine Türkçe, Psikoloji dallarında eğitmenlik yapmıştır.

 

California eyaletinin Lawndale Bölgesinde bulunan Lawndale Birleşik Eğitim Kurumları bünyesinde olan çeşitli okullarda /Billy Mitehell ilk okulu, FDR ilk okulu, Will Rogers Okullarında, 4-14 yaş arasındaki çocuk ve ergenlere psikolojik danışmanlık ve oyun terapisi hizmet sağlamıştır.

 

2012 yılında Türkiye’yi tekrar dönüp Mavi Okyanus kişisel gelişim merkezinde eğitim almaya başlamıştır.

 

Reiki, 3A master, Reiki 3B master trainer

Reiki 1-2-3 çakralar ve nefes egzersizleri

Çakraların organlarla ilişkileri

Dengeleme

Geçmişin şifalanması

Duygusal arınma

Duyguların fizik beden üzerindeki etkileri

Aydınlanma ve evrenin ışığı ile bir olma ve meditasyon eğitimi

Renk meditasyonu

Bilinçaltı şifalandırma

Bağ kesme

Prena healing uygulayıcı eğitimi

Öz dönüşüm

NLP ve EFT Teknikleri, Ego’dan öz’e yolculuk

Matrix 1-2-3 uygulayıcı master ve trainer eğitim

Bu alanlarda eğitim almış ve Sertifikasyonlarına sahip olmuştur. Aynı zamanda seminer verme ve Sertifika verme yetkilisine sahiptir.

 

Hizmetleri

Nlp Uzmanı

Aile Terapisti

Bağımlılık Problemleri

Stres Yönetimi

Ruhsal Sıkıntılar

Depresyon

Davranış bozukluğu

Öfke Kontrolü

Yaşam Koçluğu

Gebelik Dönemi (Cinsel isteksizlik, aldatma, ilişki problemleri, Boşanma)

Eş Seçimi, evlilik öncesi eğitimi

Uzman Psikolog Müge Serez -kişisel Gelişim Merkezi

Uzman Psikolog Müge Serez -kişisel Gelişim Merkezi, Danışmanlık sektöründe hizmet vermektedir. İSTANBUL ilinde Beşiktaş ilçesinde olan Uzman Psikolog Müge Serez -kişisel Gelişim Merkezi, Danışmanlık kategorisinde hizmet veren firmadır. Beşiktaş ilçesinde Danışmanlık arandığında Uzman Psikolog Müge Serez -kişisel Gelişim Merkezi olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. İSTANBUL da Beşiktaş ilçesinde Danışmanlık için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Uzman Psikolog Müge Serez -kişisel Gelişim Merkezi hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Danışmanlık hakkında ki bilgilere ve varsa Uzman Psikolog Müge Serez -kişisel Gelişim Merkezi fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Uzman Psikolog Müge Serez -kişisel Gelişim Merkezi konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Uzman Psikolog Müge Serez -kişisel Gelişim Merkezi için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Uzman Psikolog Müge Serez -kişisel Gelişim Merkezi için yol tarifi de alabilirsiniz. İSTANBUL da Danışmanlık arayanlar için İSTANBUL Danışmanlık nasıl giderim, İSTANBUL Danışmanlık nerede, İSTANBUL Danışmanlık yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Uzman Psikolog Müge Serez -kişisel Gelişim Merkezi firmasına ulaşabilirsiniz.

Uzman Psikolog Müge Serez -kişisel Gelişim Merkezi mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Uzman Psikolog Müge Serez -kişisel Gelişim Merkezi iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Uzman Psikolog Müge Serez -kişisel Gelişim Merkezi sosyal medya hesapları varsa İSTANBUL da bulunan Danışmanlık için Uzman Psikolog Müge Serez -kişisel Gelişim Merkezi sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Uzman Psikolog Müge Serez -kişisel Gelişim Merkezi sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Uzman Psikolog Müge Serez -kişisel Gelişim Merkezi sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Danışmanlık hakkında bilgi almak için Uzman Psikolog Müge Serez -kişisel Gelişim Merkezi telefon numarası üzerinden yada Uzman Psikolog Müge Serez -kişisel Gelişim Merkezi adresinden Danışmanlık konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

İSTANBUL firma rehberi ile İSTANBUL ilçesinde ki işletme bilgilerine, İSTANBUL nöbetçi eczane, İSTANBUL taksi telefonu ve İSTANBUL çilingir telefonu gibi İSTANBUL ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. İSTANBUL Danışmanlık nerede, İSTANBUL Danışmanlık nasıl giderim, İSTANBUL Danışmanlık yol tarifi ve İSTANBUL en yakın Danışmanlık ulaşabilirsiniz. İSTANBUL ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



İletişim Bilgileri



Etiketler:



Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın