Aksel Ecza Deposu Hakkında

HAKKIMIZDA

2011 yılında kurulan Aksel Ecza Deposu bir Selçuk Ecza Holding kuruluşudur.

Kurumumuz Kamu İhale Kanunu kapsamında ilan edilen ihalelere Türkiye genelinde katılmak sureti ile Üniversite Hastaneleri ile T.C. Sağlık Bakanlığına bağlı tüm sağlık kuruluşlarına ilaç temini hizmetini vermek üzere faaliyet göstermektedir...

 

VİZYON ve MİSYON

Vizyonumuz,

Aksel Ecza Deposu’nun vizyonu, insan sağlığının esas alındığı sağlık sektöründe faaliyet göstermenin sorumluluğu ile, İhale Depoculuğu alanında en kaliteli hizmeti veren ecza deposu olmaktır. 

 

Misyonumuz,

Aksel Ecza Deposu’nun misyonu, Türkiye genelinde Üniversite Hastaneleri, Özel Hastaneler, T.C. Sağlık Bakanlığına bağlı tüm sağlık kuruluşlarının ilaç ve serum ihtiyaçlarını, “İyi Dağıtım Metodu” ilkeleri kapsamında ve Kamu İhale Kanunu, mevzuatları çerçevesinde karşılamaktır.

 

DEĞERLER ve SORUMLULUKLAR

İnsana Saygı:

Aksel Ecza Deposu ırka, cinsiyete, dine, politik görüşe, sosyal statüye, yaşa ve diğer karakteristik özelliklere bakmaksızın her insan için eşitliğe ve onura saygı duyar.

 

Güven:

Aksel Ecza Deposu hizmet verdiği tüm kurum ve kuruluşlarla olan iş ilişkilerini karşılıklı güven ve saygıya dayalı bir biçimde sürdürmeye özen gösterir.

 

Etik:

Aksel Ecza Deposu çalışanları, tedarikçileri ve müşterileri ile ilişkilerinde dürüst, saygılı davranmayı ve etik ilkelere sonuna kadar bağlı kalmayı taahhüt eder. Bu taahhüt şirketimizin yönetiliş biçimine yansır.

 

Sosyal Sorumluluklar:

Sağlık sektörünün bir parçası olarak insan sağlığına hizmet etmenin büyük sorumluluğunun bilinciyle; ülkemize, insanımıza ve çevreye verdiğimiz değeri, ürettiğimiz ve desteklediğimiz projelerle somutlaştırırız.

 

Çevresel Sürdürülebilirlik:

Çevresel sürdürülebilirlik günümüzde yüzleşmek zorunda kaldığımız en büyük sorunların başında gelir. Aksel Ecza Deposu işlerini yürütürken çevreye yaptığı etkiyi azaltmak için düşük maliyetli - enerji tasarrufu sağlayan alternatifler üretmeye çaba gösterir. Aksel Ecza Deposu tüm hizmet binalarında geri dönüşüm ve yaratıcı yeniden kullanım stratejileri ile atık üretimini azaltmaktadır. Şirketimiz karton kutu, ofis gereçleri, ambalaj kâğıdı gibi sarf malzemelerinin geri dönüşümüne destek vermeye çalışmaktadır.

 

KALİTE POLİTİKAMIZ

Kalite Sistemleri:

Aksel Ecza Deposu olarak müşterilerimizi hedeflerine başarıyla ulaştırmamızı sağlayan, iş süreçlerini üzerine inşa ettiğimiz, geniş kapsamlı, süreç odaklı, teknoloji tabanlı bir sistemimiz vardır.

 

Sertifikalar:

Aksel Ecza Deposu tüm endüstri tarafından benimsenen yönetim sistemi standardı ISO 9001:2008 ile ruhsatlandırılmıştır.

Aksel Ecza Deposu

Aksel Ecza Deposu, Diğer sektöründe hizmet vermektedir. İSTANBUL ilinde Pendik ilçesinde olan Aksel Ecza Deposu, Diğer kategorisinde hizmet veren firmadır. Pendik ilçesinde Diğer arandığında Aksel Ecza Deposu olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. İSTANBUL da Pendik ilçesinde Diğer için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Aksel Ecza Deposu hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Diğer hakkında ki bilgilere ve varsa Aksel Ecza Deposu fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Aksel Ecza Deposu konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Aksel Ecza Deposu için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Aksel Ecza Deposu için yol tarifi de alabilirsiniz. İSTANBUL da Diğer arayanlar için İSTANBUL Diğer nasıl giderim, İSTANBUL Diğer nerede, İSTANBUL Diğer yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Aksel Ecza Deposu firmasına ulaşabilirsiniz.

Aksel Ecza Deposu mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Aksel Ecza Deposu iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Aksel Ecza Deposu sosyal medya hesapları varsa İSTANBUL da bulunan Diğer için Aksel Ecza Deposu sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Aksel Ecza Deposu sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Aksel Ecza Deposu sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Diğer hakkında bilgi almak için Aksel Ecza Deposu telefon numarası üzerinden yada Aksel Ecza Deposu adresinden Diğer konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

İSTANBUL firma rehberi ile İSTANBUL ilçesinde ki işletme bilgilerine, İSTANBUL nöbetçi eczane, İSTANBUL taksi telefonu ve İSTANBUL çilingir telefonu gibi İSTANBUL ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. İSTANBUL Diğer nerede, İSTANBUL Diğer nasıl giderim, İSTANBUL Diğer yol tarifi ve İSTANBUL en yakın Diğer ulaşabilirsiniz. İSTANBUL ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



İletişim Bilgileri




Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın