Bionley Biyoteknoloji A.ş.

Diğer

Bionley Biyoteknoloji A.ş. Hakkında

Bionley Biyoteknoloji, 15 yılı aşkın bitki ekstraksiyon prosesleri ve saf molekül üretim deneyimine sahip olan deneyimli bilim insanları tarafından kurulmuştur.

 

Enstrumental cihaz kullanım tecrübeleri ile bitki ekstraktları analizlerini yapabilen Bionley Biyoteknoloji; kozmetik, gıda, tarım, veterinerlik, yem endüstrisi, balık çiftlikleri, gıda takviyesi ve içecek endüstrilerine yüksek kaliteli standardize sıvı bitki ekstraktı ve standardize toz ekstrakt üretebilmektedir.

 

Sıvı Ekstraktlar

Sıvı ekstrelerimiz aktif bileşene göre standardize edilmektedir. Sıvı bitkisel ekstraktlar için üretim, kalite kontrol ve arge birimlerimiz, yiyecek ve içecek, tarım, kozmetik endüstrilerine en kaliteli ekstreleri sunmak için çalışmaktadır.

 

Toz Ekstraktlar

Toz ekstrelerimiz aktif bileşene göre standardize edilmektedir. Gıda takviyesi, veterinerlik ve yem katkı endüstrilerine standardize edilmiş yüksek kaliteli ekstreleri sunarken EUP’ye göre kalite kontrol analizlerini yapıyor ve bitki içerisindeki etken madde içeriğini garanti ediyoruz. Bunun için üretim proseslerimizi arge birimimizle destekliyoruz.

 

Saf Moleküller

Sizler için Astragaloside IV, Astragaloside VII, Cycloastrogenol, Oleandrin, Rosmarinic Acid, Ruscogenin, Oleuropein saf moleküllerini bitkilerden saflaştırarak üretiyoruz.

Bionley Biyoteknoloji A.ş.

Bionley Biyoteknoloji A.ş., Diğer sektöründe hizmet vermektedir. İZMİR ilinde Cumaovası(menderes) ilçesinde olan Bionley Biyoteknoloji A.ş., Diğer kategorisinde hizmet veren firmadır. Cumaovası(menderes) ilçesinde Diğer arandığında Bionley Biyoteknoloji A.ş. olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. İZMİR da Cumaovası(menderes) ilçesinde Diğer için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Bionley Biyoteknoloji A.ş. hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Diğer hakkında ki bilgilere ve varsa Bionley Biyoteknoloji A.ş. fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Bionley Biyoteknoloji A.ş. konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Bionley Biyoteknoloji A.ş. için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Bionley Biyoteknoloji A.ş. için yol tarifi de alabilirsiniz. İZMİR da Diğer arayanlar için İZMİR Diğer nasıl giderim, İZMİR Diğer nerede, İZMİR Diğer yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Bionley Biyoteknoloji A.ş. firmasına ulaşabilirsiniz.

Bionley Biyoteknoloji A.ş. mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Bionley Biyoteknoloji A.ş. iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Bionley Biyoteknoloji A.ş. sosyal medya hesapları varsa İZMİR da bulunan Diğer için Bionley Biyoteknoloji A.ş. sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Bionley Biyoteknoloji A.ş. sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Bionley Biyoteknoloji A.ş. sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Diğer hakkında bilgi almak için Bionley Biyoteknoloji A.ş. telefon numarası üzerinden yada Bionley Biyoteknoloji A.ş. adresinden Diğer konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

İZMİR firma rehberi ile İZMİR ilçesinde ki işletme bilgilerine, İZMİR nöbetçi eczane, İZMİR taksi telefonu ve İZMİR çilingir telefonu gibi İZMİR ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. İZMİR Diğer nerede, İZMİR Diğer nasıl giderim, İZMİR Diğer yol tarifi ve İZMİR en yakın Diğer ulaşabilirsiniz. İZMİR ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



Hizmetler

bitki ekstraktları, bitkisel ekstraktlar, bitki ekstresi üreticileri


İletişim Bilgileri




Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın