Büyükkarcı Grup Hakkında

Büyükkarcı olarak bizler, global markalarımız, geniş ürün portföyümüz ve kusursuz hizmet anlayışımız ile bölgemizdeki ağır ticari araç sektöründe akla ilk gelen markayız. 115 kişilik uzman ekibimizle, araç sahiplerinin ve şoförlerin daha iyi standartlarda, daha mutlu hizmet vermeleri için tutkuyla çalışıyoruz. Ege Bölgesi’nde, 16.000 m2 alana kurulu 3 tesiste Ford Trucks, Pirelli, Otokar, Anadolu Sigorta, HDI gibi global ve ulusal markalarının distribütörlüğünü ve bayiliğini yapıyor; müşterilerimiz için değer yaratma misyonumuzla tüm hizmet standartlarını sağlıyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını doğru anlamak ve en uygun çözümleri geliştirmek bizim uzmanlığımızın, sorumluluklarımızın ve taahhütlerimizin çerçevesini belirliyor. 360 Derece Ağır Ticari Araç Hizmeti’mizle araçların kesintisiz olarak hizmet vermesine, işletme sürelerinin artmasına, karlılığın yükselmesine ve böylece şirketlerin iş hedeflerine ulaşmasına destek oluyoruz. Tüm faaliyetlerimizin temelinde yatan ‘ Müşterilerimiz için değerli olanı koruma’ felsefemiz, Büyükkarcı marka kimliğini oluşturuyor. Bizler, verdiğimiz hizmetin sonucunda, tüm paydaşlarımız için daha iyi bir yaşam yaratabileceğimize inanıyoruz. Yolculukları, güvenli ve keyifli bir hale dönüştürmek için çalışıyoruz. Hayat yolda olmaktır. Biz şoförlerin taşıdığı sorumluluğun farkındayız. Taşıdıkları şeyin sadece yük olmadığını; yolculuklarına umutlarını, hayallerini ve hasretlerini de çıkardıklarını biliyoruz. Bu yüzden bizler, en zor koşullarda dahi müşterilerimizi yarı yolda bırakmayız. Çünkü, 35 yıllık yol arkadaşları olarak biliyoruz ki… Hayat, Yolda Olmaktır!

Büyükkarcı Grup

Büyükkarcı Grup, Diğer sektöründe hizmet vermektedir. İZMİR ilinde Aliağa ilçesinde olan Büyükkarcı Grup, Diğer kategorisinde hizmet veren firmadır. Aliağa ilçesinde Diğer arandığında Büyükkarcı Grup olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. İZMİR da Aliağa ilçesinde Diğer için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Büyükkarcı Grup hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Diğer hakkında ki bilgilere ve varsa Büyükkarcı Grup fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Büyükkarcı Grup konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Büyükkarcı Grup için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Büyükkarcı Grup için yol tarifi de alabilirsiniz. İZMİR da Diğer arayanlar için İZMİR Diğer nasıl giderim, İZMİR Diğer nerede, İZMİR Diğer yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Büyükkarcı Grup firmasına ulaşabilirsiniz.

Büyükkarcı Grup mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Büyükkarcı Grup iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Büyükkarcı Grup sosyal medya hesapları varsa İZMİR da bulunan Diğer için Büyükkarcı Grup sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Büyükkarcı Grup sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Büyükkarcı Grup sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Diğer hakkında bilgi almak için Büyükkarcı Grup telefon numarası üzerinden yada Büyükkarcı Grup adresinden Diğer konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

İZMİR firma rehberi ile İZMİR ilçesinde ki işletme bilgilerine, İZMİR nöbetçi eczane, İZMİR taksi telefonu ve İZMİR çilingir telefonu gibi İZMİR ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. İZMİR Diğer nerede, İZMİR Diğer nasıl giderim, İZMİR Diğer yol tarifi ve İZMİR en yakın Diğer ulaşabilirsiniz. İZMİR ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



İletişim Bilgileri




Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın