Plastik Market Arabası Market Rafı Mağaza Rafı Somçelik Depo Rafı

Diğer

Plastik Market Arabası Market Rafı Mağaza Rafı Somçelik Depo Rafı Hakkında

Plastik market arabası,market rafı,depo rafı imalatı yapan Somçelik tüm Türkiyeye hizmet vermektedir. 52 yıllık tecrübemiz ve arge inovasyona yaptığımız yatırımlarla büyümeye devam ediyoruz.
SOMÇELİK RAF, 1968’de çelik civatalı depo rafları üreten bir firmanın Kayseri’deki bayisi olarak ve ferdi bir işletme olarak ekipman sektörüne giriş ve 1978 yılından itibaren de imalat yapmaya başlayarak bayilikten üreticiliğe geçiş yapmıştır.

1978’den itibaren çelik civatalı depo raf üretimi yapan işletmemiz, 1990 başlarında perakende sektörünün gelişmesiyle birlikte, üretimini ağırlıklı olarak market ve mağaza ekipmanları segmentine kaydırmıştır.

İmalata başladığı yıllardaki 500 metrekarelik üretim sahasını, 1990’lı yıllarda Organize Sanayi Bölgesindeki mevcut 5.000 metrekarelik tesisine taşımıştır.

Yeni yatırımlarına 2006 yılının sonunda başlayan Somçelik, Organize Sanayi Bölgesindeki 15.000 m2’si kapalı 23.000 metrekarelik yeni üretim sahasını da devreye alma işlemlerini 2011 Ağustos ayı sonunda gerçekleştirmiştir.

Bu yeni tesisiyle; galvaniz ve nikelaj kaplama, elektrostatik toz boya kaplama tesisi, metal ve ahşap üretim hattıyla, ek makinelerle, en son teknolojiyi kullanarak faaliyetine devam edecek ve bu haliyle şu andaki mevcut alan tel ürün imali, yeni tesis ise metal ve ahşap ürün imali için kullanılmaktadır.

SOMÇELİK RAF SANAYİ ve TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ; Bugün geldiği noktada  25.000 m2’si kapalı,  66.000 m2  alanda, Üretim tesisleri, birikim ve tecrübesi, 250’i aşan kalifiye insan kaynakları ve modern üretim yöntemleri ile Yurt İçinde olduğu gibi, Yurt Dışında da 27 farklı ülkedeki müşterilerine ürün kalitesi ve maliyeti açısından en uygununu sunma konusunda azimle ve gayretle faaliyetlerini sürdürmektedir.

Yeni yapılanma süreci ile satışta (dolayısıyla üretimde) büyüme hedeflenmiş ve bunun gereği olarak gerekli teknoloji yatırımı ve her ilde bayilikler oluşturulması, Pazarlama ve Satış, Üretim, Tasarım ve Ar-Ge servislerinin genişletilmesi/geliştirilmesi çalışmaları sürdürülmektedir.

Somçelik, (Balkan Ülkeleri, Arap Ülkeleri, Ortadoğu Ülkeleri, Uzakdoğu Ülkeleri, Türk Cumhuriyetleri, Rusya ve Avrupa Ülkeleri’nden) 27 farklı ülkeye ihracat yapmakta ve yurt dışı satışlarının toplam satış içindeki payın arttırmayı çıkarmayı hedeflemektedir..

Plastik Market Arabası Market Rafı Mağaza Rafı Somçelik Depo Rafı

Plastik Market Arabası Market Rafı Mağaza Rafı Somçelik Depo Rafı, Diğer sektöründe hizmet vermektedir. KAYSERİ ilinde Hacılar ilçesinde olan Plastik Market Arabası Market Rafı Mağaza Rafı Somçelik Depo Rafı, Diğer kategorisinde hizmet veren firmadır. Hacılar ilçesinde Diğer arandığında Plastik Market Arabası Market Rafı Mağaza Rafı Somçelik Depo Rafı olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. KAYSERİ da Hacılar ilçesinde Diğer için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Plastik Market Arabası Market Rafı Mağaza Rafı Somçelik Depo Rafı hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Diğer hakkında ki bilgilere ve varsa Plastik Market Arabası Market Rafı Mağaza Rafı Somçelik Depo Rafı fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Plastik Market Arabası Market Rafı Mağaza Rafı Somçelik Depo Rafı konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Plastik Market Arabası Market Rafı Mağaza Rafı Somçelik Depo Rafı için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Plastik Market Arabası Market Rafı Mağaza Rafı Somçelik Depo Rafı için yol tarifi de alabilirsiniz. KAYSERİ da Diğer arayanlar için KAYSERİ Diğer nasıl giderim, KAYSERİ Diğer nerede, KAYSERİ Diğer yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Plastik Market Arabası Market Rafı Mağaza Rafı Somçelik Depo Rafı firmasına ulaşabilirsiniz.

Plastik Market Arabası Market Rafı Mağaza Rafı Somçelik Depo Rafı mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Plastik Market Arabası Market Rafı Mağaza Rafı Somçelik Depo Rafı iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Plastik Market Arabası Market Rafı Mağaza Rafı Somçelik Depo Rafı sosyal medya hesapları varsa KAYSERİ da bulunan Diğer için Plastik Market Arabası Market Rafı Mağaza Rafı Somçelik Depo Rafı sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Plastik Market Arabası Market Rafı Mağaza Rafı Somçelik Depo Rafı sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Plastik Market Arabası Market Rafı Mağaza Rafı Somçelik Depo Rafı sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Diğer hakkında bilgi almak için Plastik Market Arabası Market Rafı Mağaza Rafı Somçelik Depo Rafı telefon numarası üzerinden yada Plastik Market Arabası Market Rafı Mağaza Rafı Somçelik Depo Rafı adresinden Diğer konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

KAYSERİ firma rehberi ile KAYSERİ ilçesinde ki işletme bilgilerine, KAYSERİ nöbetçi eczane, KAYSERİ taksi telefonu ve KAYSERİ çilingir telefonu gibi KAYSERİ ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. KAYSERİ Diğer nerede, KAYSERİ Diğer nasıl giderim, KAYSERİ Diğer yol tarifi ve KAYSERİ en yakın Diğer ulaşabilirsiniz. KAYSERİ ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



Hizmetler

 Plastik market arabası,market rafı,mağaza rafı,depo rafı imalatı yapan Somçelik tüm Türkiyeye hizmet vermektedir. 52 yıllık tecrübemiz ve arge inovasyona yaptığımız yatırımlarla büyümeye devam ediyoruz.



İletişim Bilgileri




Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın