Op. Dr. Tuba Nadide Yılmaz Hakkında

Dr. Tuba Nadide Yılmaz, 17 yıllık deneyimi ile alanında uzman bir hekimdir. Gebelik takibi ve doğum, laboratuvar hizmetleri, cerrahi işlemler, medikal estetik işlemleri, genital estetik işlemleri, lazer ile yapılan işlemler ve jinekolojik muayene ve testler konularında uzmanlaşmıştır.

Dr. Yılmaz, hastalarına en iyi bakımı sağlamak için sürekli olarak kendini geliştirmeye devam etmektedir. Kendisi, hastalarının sağlıklarını koruma ve iyileştirme konusunda son derece titizdir. Dr. Yılmaz’ın kliniğinde, hastalarına en son teknolojik imkanlarla hizmet verilmektedir.

Eğer siz de gebelik takibi ve doğum, laboratuvar hizmetleri, cerrahi işlemler, medikal estetik işlemleri, genital estetik işlemleri, lazer ile yapılan işlemler veya jinekolojik muayene ve testler konularında profesyonel bir hekim arıyorsanız, Dr. Tuba Nadide Yılmaz ile iletişime geçebilirsiniz.

Op. Dr. Tuba Nadide Yılmaz

Op. Dr. Tuba Nadide Yılmaz, Doktor sektöründe hizmet vermektedir. İSTANBUL ilinde Başakşehir ilçesinde olan Op. Dr. Tuba Nadide Yılmaz, Doktor kategorisinde hizmet veren firmadır. Başakşehir ilçesinde Doktor arandığında Op. Dr. Tuba Nadide Yılmaz olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. İSTANBUL da Başakşehir ilçesinde Doktor için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Op. Dr. Tuba Nadide Yılmaz hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Doktor hakkında ki bilgilere ve varsa Op. Dr. Tuba Nadide Yılmaz fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Op. Dr. Tuba Nadide Yılmaz konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Op. Dr. Tuba Nadide Yılmaz için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Op. Dr. Tuba Nadide Yılmaz için yol tarifi de alabilirsiniz. İSTANBUL da Doktor arayanlar için İSTANBUL Doktor nasıl giderim, İSTANBUL Doktor nerede, İSTANBUL Doktor yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Op. Dr. Tuba Nadide Yılmaz firmasına ulaşabilirsiniz.

Op. Dr. Tuba Nadide Yılmaz mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Op. Dr. Tuba Nadide Yılmaz iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Op. Dr. Tuba Nadide Yılmaz sosyal medya hesapları varsa İSTANBUL da bulunan Doktor için Op. Dr. Tuba Nadide Yılmaz sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Op. Dr. Tuba Nadide Yılmaz sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Op. Dr. Tuba Nadide Yılmaz sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Doktor hakkında bilgi almak için Op. Dr. Tuba Nadide Yılmaz telefon numarası üzerinden yada Op. Dr. Tuba Nadide Yılmaz adresinden Doktor konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

İSTANBUL firma rehberi ile İSTANBUL ilçesinde ki işletme bilgilerine, İSTANBUL nöbetçi eczane, İSTANBUL taksi telefonu ve İSTANBUL çilingir telefonu gibi İSTANBUL ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. İSTANBUL Doktor nerede, İSTANBUL Doktor nasıl giderim, İSTANBUL Doktor yol tarifi ve İSTANBUL en yakın Doktor ulaşabilirsiniz. İSTANBUL ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



Hizmetler

1. Gebelik Takibi ve Doğum Normal Vajinal Doğum Sezaryen Suda Doğum Ağrısız Doğum Sezaryen Sonrası Vajinal Doğum (SSVD) 3D ve 4D Ultrasonografi (USG) Tarama Testleri (İkili, Üçlü, Dörtlü Test) Cell Free DNA Test Şeker Yüklemesi Kan Uyuşmazlığı Testi (NST) Laboratuvar Hizmetleri Tüm Kan ve İdrar Testleri Patoloji İncelemeleri Genetik Testler Cerrahi İşlemler Labioplasti Hudoplasti Kondilom Koterizasyonu Vulva, Vajina, Serviks Biyopsi İşlemleri Rahim Ağzı Yara Yakma Endometrial Biyopsi Terapötik Küretaj Medikal Estetik İşlemleri Botoks Uygulamaları Dolgu Uygulamaları PRP (Platelet-Rich Plasma) Uygulamaları Mezoterapi Uygulamaları Genital Estetik İşlemleri Labioplasti Hudoplasti O-Shot (Orgazm Aşısı) G-Shot (G Noktası Aşısı) Vajina Daraltma Genital Bölge Renk Açma İşlemleri Kimyasal Peeling İdrar Kaçırma Tedavisi Lazer ile Yapılan İşlemler Vajina Daraltma İdrar Kaçırma Tedavisi Orgazm Olamama Tedavisi Tekrarlayan Vajinal Enfeksiyonların Tedavisi Kondilom Koterizasyonu ve Eksizyonu (Çıkarılması) Genital Bölge Renk Açma İç Dudak (Labi Minör) Estetiği Molluskum Contagiozum Tedavisi Jinekolojik Muayene ve Testler Vaginal Muayene Pap Smear Testi Vaginal Sürüntü ve Kültür Testleri Cinsel Yolla Bulaşan Hastalık Testleri Üretra Sürüntü Testleri Vaginal Ultrason Korunma Yöntemleri Oral Kontraseptif İlaçlar Rahim İçi Araç (Spiral) Bakırlı Spiral Boncuklu Avrupa Spirali Hormonlu Spiral Deri Altı İmplant (Nexplanon)


İletişim Bilgileri



Etiketler:



Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın