Plastik Cerrahi Dr. Candan Mezili

Doktor

Plastik Cerrahi Dr. Candan Mezili Hakkında

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesini 2005 yılında bitirdim. Aynı yıl uzmanlık eğitimi için Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne Plastik, Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi kliniğine girdim. Plastik Cerrahi alanını seçmemde hayal gücü ve şekil değiştirme işlemlerinin büyüsüne kapılmamın etkisi büyüktür. 6 yıllık ihtisas süresi çok yoğun geçti ve çok kıymetli hocalarımla birçok ameliyat yapma şansım oldu. 2011 yılında uzmanlığımı aldıktan sonra, gerek Kars Devlet Hastanesi’nde mecburi hizmetim sırasında gerekse Kocaeli Darıca Farabi Devlet Hastanesinde kendimi geliştirmeme olanak sağlayan pek çok ameliyat yaptım. Şu anda İzmir'de, kendi özel kliniğimde hizmet vermekteyim.

Plastik Cerrahi Dr. Candan Mezili

Plastik Cerrahi Dr. Candan Mezili, Doktor sektöründe hizmet vermektedir. İZMİR ilinde Karşıyaka ilçesinde olan Plastik Cerrahi Dr. Candan Mezili, Doktor kategorisinde hizmet veren firmadır. Karşıyaka ilçesinde Doktor arandığında Plastik Cerrahi Dr. Candan Mezili olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. İZMİR da Karşıyaka ilçesinde Doktor için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Plastik Cerrahi Dr. Candan Mezili hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Doktor hakkında ki bilgilere ve varsa Plastik Cerrahi Dr. Candan Mezili fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Plastik Cerrahi Dr. Candan Mezili konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Plastik Cerrahi Dr. Candan Mezili için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Plastik Cerrahi Dr. Candan Mezili için yol tarifi de alabilirsiniz. İZMİR da Doktor arayanlar için İZMİR Doktor nasıl giderim, İZMİR Doktor nerede, İZMİR Doktor yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Plastik Cerrahi Dr. Candan Mezili firmasına ulaşabilirsiniz.

Plastik Cerrahi Dr. Candan Mezili mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Plastik Cerrahi Dr. Candan Mezili iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Plastik Cerrahi Dr. Candan Mezili sosyal medya hesapları varsa İZMİR da bulunan Doktor için Plastik Cerrahi Dr. Candan Mezili sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Plastik Cerrahi Dr. Candan Mezili sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Plastik Cerrahi Dr. Candan Mezili sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Doktor hakkında bilgi almak için Plastik Cerrahi Dr. Candan Mezili telefon numarası üzerinden yada Plastik Cerrahi Dr. Candan Mezili adresinden Doktor konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

İZMİR firma rehberi ile İZMİR ilçesinde ki işletme bilgilerine, İZMİR nöbetçi eczane, İZMİR taksi telefonu ve İZMİR çilingir telefonu gibi İZMİR ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. İZMİR Doktor nerede, İZMİR Doktor nasıl giderim, İZMİR Doktor yol tarifi ve İZMİR en yakın Doktor ulaşabilirsiniz. İZMİR ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



İletişim Bilgileri




Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın