Bbs Gayrimenkul Hakkında

Gayrimenkul Alım Satım Kiralama hizmetleri Araç Kiralama Ve Alım Satım Hizmetleri Temizlik Hizmetleri Sektöre 2009 Yılında Katılmış Olan Firmamız 2015 yılından beri Türkiye’nin öncü filo kiralama şirketi olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarına özel filo çözümleri Sunmaktadır. Şirketimiz 2007’de Almanya’nın Köln şehrinde Yasmin Gebaudereinigung Gmbh olarak kurulmuş ve şuana kadar hizmet vermeye devam etmektedir. 2015 itibariyle aile şirketi olarak BBS Temizlik Hizmetleri ,BBS Araç Kiralama Ve BBS Gayrimenkul adı altında İstanbul’da hizmet vermeye başlamıştır Misyonumuz Kurumlara ve bireylere; kesintisiz hareket etme özgürlüğü ve kolaylık sağlayan, iş ve yaşam kalitesini arttıran araç çözümleri sunmak. Vizyonumuz Çalışanları ve tedarikçileriyle, müşterilerine özel kaliteli ve yenilikçi hizmetler sunan, her zaman müşterilerinin yanında yer alan, sektöre yön veren lider şirket olmak. Kalite ve Müşteri Şikâyeti Politikamız Müşteri memnuniyetini öncelikli ve en üst seviyede tutmak Müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap verecek hizmetleri müşteri beklentilerine uygun seviyede sunmak, müşteri geri bildirimlerini önyargısız şekilde alarak müşteri memnuniyetini sürekli arttırmak. Mutlu çalışanlarla başarılarımızı arttırmak Uygun gelişim, tanınma, takdir ve ödüllendirme olanaklarının sunulduğu, etkinliği ve bağlılığı yüksek mutlu çalışanlar ile başarılar elde etmek. Süreçlerle yönetim ve sürekli iyileştirmeyi çalışma felsefesi olarak benimsemek İlk seferde hizmeti doğru sağlamak ve hizmetlerimizi sürekli iyileştirmek. Tedarikçilerimizin hizmet kalitesini sürekli arttırmak Tedarikçilerimizle uzun soluklu iş birliği kurarak hizmet kalitemizi en üst seviyeye taşımak. Yasalara ve mevzuata uygun olarak kalite standardizasyonu sağlamak Yasalara ve mevzuata bağlı kalarak kalite yönetim sistemimizi sürekli geliştirmek

Bbs Gayrimenkul

Bbs Gayrimenkul, Emlak Bürosu sektöründe hizmet vermektedir. İSTANBUL ilinde Çekmeköy ilçesinde olan Bbs Gayrimenkul, Emlak Bürosu kategorisinde hizmet veren firmadır. Çekmeköy ilçesinde Emlak Bürosu arandığında Bbs Gayrimenkul olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. İSTANBUL da Çekmeköy ilçesinde Emlak Bürosu için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Bbs Gayrimenkul hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Emlak Bürosu hakkında ki bilgilere ve varsa Bbs Gayrimenkul fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Bbs Gayrimenkul konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Bbs Gayrimenkul için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Bbs Gayrimenkul için yol tarifi de alabilirsiniz. İSTANBUL da Emlak Bürosu arayanlar için İSTANBUL Emlak Bürosu nasıl giderim, İSTANBUL Emlak Bürosu nerede, İSTANBUL Emlak Bürosu yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Bbs Gayrimenkul firmasına ulaşabilirsiniz.

Bbs Gayrimenkul mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Bbs Gayrimenkul iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Bbs Gayrimenkul sosyal medya hesapları varsa İSTANBUL da bulunan Emlak Bürosu için Bbs Gayrimenkul sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Bbs Gayrimenkul sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Bbs Gayrimenkul sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Emlak Bürosu hakkında bilgi almak için Bbs Gayrimenkul telefon numarası üzerinden yada Bbs Gayrimenkul adresinden Emlak Bürosu konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

İSTANBUL firma rehberi ile İSTANBUL ilçesinde ki işletme bilgilerine, İSTANBUL nöbetçi eczane, İSTANBUL taksi telefonu ve İSTANBUL çilingir telefonu gibi İSTANBUL ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. İSTANBUL Emlak Bürosu nerede, İSTANBUL Emlak Bürosu nasıl giderim, İSTANBUL Emlak Bürosu yol tarifi ve İSTANBUL en yakın Emlak Bürosu ulaşabilirsiniz. İSTANBUL ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



Hizmetler

GAYRİMENKUL ALIM SATIM KİRALAMA


İletişim Bilgileri



Etiketler:



Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın