Rekoç İgtot Gayrimenkul Hakkında

1977 yılından beri İstanbul’da ikamet etmekteyim. Ticari hayatımın 15 yılı otomotiv, 20 yılı gıda toptancılığı/perakendeciliğiyle geçtikten sonra emlak sektörüne adım attım. İlk emlak danışmanlığı/müşavirliği eğitimimi 2012’de Bağcılar Halk Eğitim Merkezi’nde tamamladıktan sonra 2020’de MYK 5 belgesini başarıyla almaya hak kazandım. Küresel ölçekli gayrimenkul hizmeti veren en köklü şirketlerinden biri olan ERA Gayrimenkul’ün “KARİYERA” ve “ERA Kentsel Dönüşüm” gibi sektörel alandaki ileri düzeyde birçok eğitim ve seminere katılarak sertifika almaya hak kazandım. Firmamız, REMAX KOÇ ve ERA KOÇ kurumsal kimliğiyle 2010 yılından bu yana ulusal ve uluslararası standartlarda gayrimenkul sektöründeki çalışmalarını bir bayilik çatısı altında sürdükten sonra REKOÇ GAYRİMENKUL olarak kendi kurumsal kimliğini oluşturmuştur. Hâlihazırda VENEZİA ve İGTOT şubeleriyle gayrimenkul danışmanlık ve ticari mülkiyet yatırım faaliyetlerini sürdürmekle birlikte, Türkiye’nin farklı il ve ilçelerinde şube temsilcilikleriyle kurumsal bayilikler verme planlamasını hız kesmeden yürütmektedir. İGTOT, MEGA CENTER ve İSTOÇ’ta bulunan gayrimenkullerinizin satışında ve kiralanmasında işinin uzmanı profesyonel ekibimizle birlikte sizlere hizmet vermekten ve siz kıymetli yatırımcılarımızla çalışmaktan memnuniyet duyarım. Saygı ve sevgilerimi sunar, iyi çalışmalar dilerim. REKOÇ İGTOT GAYRİMENKUL Hasan KARAKOÇ, Broker/Owner 0532 524 09 53 #DoğruFiyat #HızlıSatış #MutluMüşteri #RekoçİgtotGüveninAdresi (0212) 594 42 42, hasankarakoc@rekoc.com.tr, info@rekoc.com.tr VENEZIA Şube: Venezia Mega Rezidans, No: 408, J Blok, Kat: 3, No: J-101, Gaziosmanpaşa/İSTANBUL İGTOT Şube: İstanbul Gıda Toptancıları Çarşısı-İGTOT, 7-B BLOK, No: 32, Başakşehir/İSTANBUL

Rekoç İgtot Gayrimenkul

Rekoç İgtot Gayrimenkul, Emlak Bürosu sektöründe hizmet vermektedir. İSTANBUL ilinde Başakşehir ilçesinde olan Rekoç İgtot Gayrimenkul, Emlak Bürosu kategorisinde hizmet veren firmadır. Başakşehir ilçesinde Emlak Bürosu arandığında Rekoç İgtot Gayrimenkul olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. İSTANBUL da Başakşehir ilçesinde Emlak Bürosu için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Rekoç İgtot Gayrimenkul hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Emlak Bürosu hakkında ki bilgilere ve varsa Rekoç İgtot Gayrimenkul fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Rekoç İgtot Gayrimenkul konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Rekoç İgtot Gayrimenkul için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Rekoç İgtot Gayrimenkul için yol tarifi de alabilirsiniz. İSTANBUL da Emlak Bürosu arayanlar için İSTANBUL Emlak Bürosu nasıl giderim, İSTANBUL Emlak Bürosu nerede, İSTANBUL Emlak Bürosu yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Rekoç İgtot Gayrimenkul firmasına ulaşabilirsiniz.

Rekoç İgtot Gayrimenkul mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Rekoç İgtot Gayrimenkul iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Rekoç İgtot Gayrimenkul sosyal medya hesapları varsa İSTANBUL da bulunan Emlak Bürosu için Rekoç İgtot Gayrimenkul sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Rekoç İgtot Gayrimenkul sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Rekoç İgtot Gayrimenkul sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Emlak Bürosu hakkında bilgi almak için Rekoç İgtot Gayrimenkul telefon numarası üzerinden yada Rekoç İgtot Gayrimenkul adresinden Emlak Bürosu konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

İSTANBUL firma rehberi ile İSTANBUL ilçesinde ki işletme bilgilerine, İSTANBUL nöbetçi eczane, İSTANBUL taksi telefonu ve İSTANBUL çilingir telefonu gibi İSTANBUL ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. İSTANBUL Emlak Bürosu nerede, İSTANBUL Emlak Bürosu nasıl giderim, İSTANBUL Emlak Bürosu yol tarifi ve İSTANBUL en yakın Emlak Bürosu ulaşabilirsiniz. İSTANBUL ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



Hizmetler

Emlak Pazarlama, Gayrimenkul, Ticari Gayrimenkul, Mal Yönetimi, Emlak Ekspertizliği, Proje Yönetimi


Referanslar

REKOÇ TÜRKİYE


İletişim Bilgileri



Etiketler:



Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın