Uğur Anıl Bingöl Hakkında

Prof. Dr. Uğur Anıl Bingöl, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi alanında elde ettiği uzun yıllara dayanan deneyim ve uzmanlık ile hastalarına estetik ve fonksiyonel açıdan en iyi sonuçları sunan öncü bir cerrah olarak tanınır. Tekirdağ'da başladığı eğitim hayatını, Türkiye'nin en prestijli tıp fakültelerinden biri olan İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nde sürdürdü. Mezuniyetinin ardından, Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı'nda uzmanlık eğitimine başladı. Kariyerine uluslararası deneyim katmak adına ABD'de Kleinert Institute for Hand and Microsurgery'de Araştırma Görevlisi olarak bulundu. Bu dönemde el cerrahisi ve mikrocerrahi alanındaki bilgi ve yeteneklerini geliştirerek, daha da kapsamlı bir hizmet sunabilme yeteneği kazandı. Prof. Dr. Uğur Anıl Bingöl, Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı olarak ünvanını aldıktan sonra askerlik hizmetini yerine getirirken, GATA Haydarpaşa EAH'de görev aldı. Ardından Tokat Devlet Hastanesi'nde Devlet Hizmet Yükümlülüğü süreciyle toplumsal sağlık hizmetine katkı sağladı. Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Yardımcı Doçent olarak akademik kariyerine başlayan Prof. Dr. Uğur Anıl Bingöl, öğrencilere cerrahi alanındaki bilgi ve deneyimini aktarma misyonunu üstlendi. Yardımcı Doçentlik unvanının ardından Doçent ve sonrasında Profesör ünvanını alarak akademik dünyadaki etkisini daha da güçlendirdi. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği'nde iki dönem Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapması, meslektaşlarının takdirini kazandığının bir göstergesidir. Ayrıca, Diyabetik Ayak Derneği'nin başkanlığını yürüterek, diyabet hastalarının ayak sağlığına yönelik farkındalığı artırmak ve tedavi konusunda öncü rol oynamaktadır. Bugün, Prof. Dr. Uğur Anıl Bingöl, estetik cerrahi alanında önemli bir isim olarak Nişantaşı'nda bulunan kendi kliniğinde hastalarını ağırlamaktadır. Meme büyütme, meme küçültme, yüz germe, göz kapağı estetiği gibi birçok farklı alanda uzmanlık göstermektedir. Aynı zamanda Avrupa Plastik Cerrahi Yeterlilik Belgesi (FEBOPRAS) sahibi olan Bingöl, uzmanlığını uluslararası bir platformda da kanıtlamıştır.

Uğur Anıl Bingöl

Uğur Anıl Bingöl, Estetik Cerrahi Uzmanı sektöründe hizmet vermektedir. İSTANBUL ilinde Şişli ilçesinde olan Uğur Anıl Bingöl, Estetik Cerrahi Uzmanı kategorisinde hizmet veren firmadır. Şişli ilçesinde Estetik Cerrahi Uzmanı arandığında Uğur Anıl Bingöl olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. İSTANBUL da Şişli ilçesinde Estetik Cerrahi Uzmanı için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Uğur Anıl Bingöl hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Estetik Cerrahi Uzmanı hakkında ki bilgilere ve varsa Uğur Anıl Bingöl fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Uğur Anıl Bingöl konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Uğur Anıl Bingöl için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Uğur Anıl Bingöl için yol tarifi de alabilirsiniz. İSTANBUL da Estetik Cerrahi Uzmanı arayanlar için İSTANBUL Estetik Cerrahi Uzmanı nasıl giderim, İSTANBUL Estetik Cerrahi Uzmanı nerede, İSTANBUL Estetik Cerrahi Uzmanı yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Uğur Anıl Bingöl firmasına ulaşabilirsiniz.

Uğur Anıl Bingöl mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Uğur Anıl Bingöl iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Uğur Anıl Bingöl sosyal medya hesapları varsa İSTANBUL da bulunan Estetik Cerrahi Uzmanı için Uğur Anıl Bingöl sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Uğur Anıl Bingöl sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Uğur Anıl Bingöl sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Estetik Cerrahi Uzmanı hakkında bilgi almak için Uğur Anıl Bingöl telefon numarası üzerinden yada Uğur Anıl Bingöl adresinden Estetik Cerrahi Uzmanı konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

İSTANBUL firma rehberi ile İSTANBUL ilçesinde ki işletme bilgilerine, İSTANBUL nöbetçi eczane, İSTANBUL taksi telefonu ve İSTANBUL çilingir telefonu gibi İSTANBUL ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. İSTANBUL Estetik Cerrahi Uzmanı nerede, İSTANBUL Estetik Cerrahi Uzmanı nasıl giderim, İSTANBUL Estetik Cerrahi Uzmanı yol tarifi ve İSTANBUL en yakın Estetik Cerrahi Uzmanı ulaşabilirsiniz. İSTANBUL ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



Hizmetler

Meme Büyütme, Meme Küçültme, Meme Estetiği, Meme Kanseri, Meme Dikleştirme, Diyabetik Ayak, Kök Hücre Tedavisi, Yüz Germe, Göz Kapağı Estetiği, Kaş Kaldırma, Liposakşın


İletişim Bilgileri




Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın