My Stil Home - Kartal Perdeci Hakkında

2015 yılında Kartal’da kurulan mağazamız perde ve dekorasyon sektöründe hızla ilerlemiş birçok önemli kurumsal işlere imza atmış, aldığı projeleri gününden önce teslim ederek sektöründe öncü bir firma haline gelmiştir.

 

İmalattan vermiş olduğumuz başlıca hizmetler; stor perde, zebra perde, jaluzi perde, dikey perde, ahşap jaluzi, tül dikey, screen ve blackout stor özel tasarım dijital baskılı stor ve zebra perdelerdir. Bunun yanı sıra mağazamızda tül perde, fon perde, döşemelik kumaşlar, özel tasarım kumaşlar ve çocuk odası duvar kâğıtları, desenli ithal ve yerli duvar kâğıtları,3D duvar kâğıtları, dijital baskılı duvar kâğıtları, özel tasarım duvar kağıtları, tekstil tabanlı büyük metrajlı duvar kağıtları hizmetleri vermekteyiz.

 

Şirketimizin yapmış olduğu bu projelerden birine örnek verecek olursak Türkiye’de yapılmış en büyük perde ihalelerinden biri olan Anadolu Kartal Adliyesinde yaptığımız perde projesidir. Bu projede toplam 14.000 M2’lik alan bambu ve pileli zebra kumaş kullanıldı.

 

My Stil Home ; Kartal, Maltepe, Kadıköy, Ataşehir, Pendik, Ümraniye, Çekmeköy, Sancaktepe, Tuzla, Sultanbeyli perdeci olarak hizmet vermektedir.

My Stil Home - Kartal Perdeci

My Stil Home - Kartal Perdeci, Freelance Diğer sektöründe hizmet vermektedir. İSTANBUL ilinde Kartal ilçesinde olan My Stil Home - Kartal Perdeci, Freelance Diğer kategorisinde hizmet veren firmadır. Kartal ilçesinde Freelance Diğer arandığında My Stil Home - Kartal Perdeci olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. İSTANBUL da Kartal ilçesinde Freelance Diğer için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

My Stil Home - Kartal Perdeci hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Freelance Diğer hakkında ki bilgilere ve varsa My Stil Home - Kartal Perdeci fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. My Stil Home - Kartal Perdeci konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan My Stil Home - Kartal Perdeci için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi My Stil Home - Kartal Perdeci için yol tarifi de alabilirsiniz. İSTANBUL da Freelance Diğer arayanlar için İSTANBUL Freelance Diğer nasıl giderim, İSTANBUL Freelance Diğer nerede, İSTANBUL Freelance Diğer yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak My Stil Home - Kartal Perdeci firmasına ulaşabilirsiniz.

My Stil Home - Kartal Perdeci mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? My Stil Home - Kartal Perdeci iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. My Stil Home - Kartal Perdeci sosyal medya hesapları varsa İSTANBUL da bulunan Freelance Diğer için My Stil Home - Kartal Perdeci sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları My Stil Home - Kartal Perdeci sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

My Stil Home - Kartal Perdeci sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Freelance Diğer hakkında bilgi almak için My Stil Home - Kartal Perdeci telefon numarası üzerinden yada My Stil Home - Kartal Perdeci adresinden Freelance Diğer konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

İSTANBUL firma rehberi ile İSTANBUL ilçesinde ki işletme bilgilerine, İSTANBUL nöbetçi eczane, İSTANBUL taksi telefonu ve İSTANBUL çilingir telefonu gibi İSTANBUL ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. İSTANBUL Freelance Diğer nerede, İSTANBUL Freelance Diğer nasıl giderim, İSTANBUL Freelance Diğer yol tarifi ve İSTANBUL en yakın Freelance Diğer ulaşabilirsiniz. İSTANBUL ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



Hizmetler

Şirketimizin yapmış olduğu bu projelerden birine örnek verecek olursak Türkiye’de yapılmış en büyük perde ihalelerinden biri olan Anadolu Kartal Adliyesinde yaptığımız perde projesidir. Bu projede toplam 14.000 M2’lik alan bambu ve pileli zebra kumaş kullanıldı.



Referanslar

Yok


İletişim Bilgileri




Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın