Group Recycling Hakkında

Group Recycling, elektronik atık geri dönüşümü alanında profesyonel hizmet sunan bir şirkettir. Kocaeli Şekerpınar lokasyonunda elektronik atık, tehlikeli ve tehlikesiz atıkların dönüşümü faaliyetlerinin ilk adımlarını atan kurum konumundadır.

Yıllık 12500 ton atık işleme kapasitesine sahip Group Recycling, alanında uzman ve donanımlı ekibi, son teknoloji makineleri ile ülke ekonomisine destek vermekte olup sunduğu hizmet başlıklarını müşteri portföyünün ihtiyaçları doğrultusunda şekillendirmektedir.

Tecrübe ve bilgi birikimini yeni teknolojilerle birleştiren Group Recycling, atık dönüşümü alanındaki çalışmaları ile ulusal ve uluslararası başarılara imza atacak dinamik bir kurum olma yolundadır.

UZMANLIĞIMIZ

Geri dönüştürülebilir çözümler sunan Group Recycling, güvenli veri imhası ve elektronik atıkların geri kazandırılması konularındaki uzmanlığını her geçen gün geliştirmekte ve hizmet yelpazesine yenilerini eklemektedir:

Elektronik cihazların güvenli şekilde toplanması

Sertifikalı veri imhası

Elektronik atık geri dönüşümü

Sürdürülebilirlik raporlaması

Nakliye ve depolama noktası oluşturulması

 

FELSEFEMİZ

Group Recycling olarak Felsefemiz  iki aşamalıdır.

●Elektronik atıkları geri dönüştürerek döngüsel ekonomiye ve iklim krizinin önlenmesine katkı sağlamak. Bu doğrultuda, geri dönüşüm teknolojilerimizi ‘’Temiz Çevre İlkesi’’ ile birleştirmekte, elektronik atıkların içindeki değerli madenleri kullanıma geri kazandırarak ekonomiye yeni bir katkı kolu oluşturmaktayız.

● Bilgi çağında yaşadığımız bu dönemde, güvenli yöntemler ile bilgi hırsızlığının önüne geçmektir. Bu doğrultuda, depolanan bilgi atıklarının yanlış ellere geçmeden imhasını sağlamakta, kişisel verilerin kalıcı olarak korunması için çalışmalarda bulunmaktayız.

Group Recycling

Group Recycling, Geri Dönüşüm Merkezi sektöründe hizmet vermektedir. KOCAELİ ilinde Çayırova ilçesinde olan Group Recycling, Geri Dönüşüm Merkezi kategorisinde hizmet veren firmadır. Çayırova ilçesinde Geri Dönüşüm Merkezi arandığında Group Recycling olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. KOCAELİ da Çayırova ilçesinde Geri Dönüşüm Merkezi için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Group Recycling hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Geri Dönüşüm Merkezi hakkında ki bilgilere ve varsa Group Recycling fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Group Recycling konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Group Recycling için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Group Recycling için yol tarifi de alabilirsiniz. KOCAELİ da Geri Dönüşüm Merkezi arayanlar için KOCAELİ Geri Dönüşüm Merkezi nasıl giderim, KOCAELİ Geri Dönüşüm Merkezi nerede, KOCAELİ Geri Dönüşüm Merkezi yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Group Recycling firmasına ulaşabilirsiniz.

Group Recycling mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Group Recycling iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Group Recycling sosyal medya hesapları varsa KOCAELİ da bulunan Geri Dönüşüm Merkezi için Group Recycling sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Group Recycling sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Group Recycling sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Geri Dönüşüm Merkezi hakkında bilgi almak için Group Recycling telefon numarası üzerinden yada Group Recycling adresinden Geri Dönüşüm Merkezi konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

KOCAELİ firma rehberi ile KOCAELİ ilçesinde ki işletme bilgilerine, KOCAELİ nöbetçi eczane, KOCAELİ taksi telefonu ve KOCAELİ çilingir telefonu gibi KOCAELİ ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. KOCAELİ Geri Dönüşüm Merkezi nerede, KOCAELİ Geri Dönüşüm Merkezi nasıl giderim, KOCAELİ Geri Dönüşüm Merkezi yol tarifi ve KOCAELİ en yakın Geri Dönüşüm Merkezi ulaşabilirsiniz. KOCAELİ ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



Hizmetler

• Elektrikli ve Elektronik Atık Geri Kazanımı • Bilgi Güvenliği Ve Veri İmha Hizmetleri • Atık Yönetimi ve Danışmanlık Hizmeti • Tehlikesiz Atık Geri Kazanımı • 2.El Elektronik Cihaz Alımı • 2. El Mobilya Alımı • Hurda Akü Alımı • Lojistik


İletişim Bilgileri



Etiketler:



Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın