Sun Tekstil - Jimmy Key Hakkında

1997 yılında Sun Tekstil, kendi markasını yaratmak üzere yola çıkmış ve ilk Jimmy Key koleksiyonunu gerçekleştirmiştir. Bugün Türkiye’de 36 mağaza ve internet mağazasından hizmet vermektedir. 

Jimmy Key farklı ve moda giyinmeyi tercih edenlere; rahat, spor fakat şık imaja sahip, her zaman stil sahibi, eğlence ve dinamizm içeren, günlük ve rahat giyim tarzında ürünler sunmaktadır. Jimmy Key, mağazacılık alanındaki deneyimini her geçen gün artan satış noktaları ile ürünlerini tüketicileri ile buluşturmaktadır. 
 
Jimmy Key 'i müşterileri tarafından aranan ve ilk tercih yapan kriter, anahtar parçalarla kombine elverişli, yüksek kalitede, moda ile uyumlu ürünleri sunmasıdır. Jimmy Key, dünya trendleri ile uyumlu, rahat ve şık ürünleri yüksek kalite standartları ile üretir. Aksesuarlarla rahatlıkla kombinlenebilen, güçlü temel ürünleri ulaşılabilir fiyat anlayışı ile bünyesinde barındırır.

Sun Tekstil - Jimmy Key

Sun Tekstil - Jimmy Key, Gezi ve Turlar sektöründe hizmet vermektedir. İZMİR ilinde Torbalı ilçesinde olan Sun Tekstil - Jimmy Key, Gezi ve Turlar kategorisinde hizmet veren firmadır. Torbalı ilçesinde Gezi ve Turlar arandığında Sun Tekstil - Jimmy Key olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. İZMİR da Torbalı ilçesinde Gezi ve Turlar için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Sun Tekstil - Jimmy Key hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Gezi ve Turlar hakkında ki bilgilere ve varsa Sun Tekstil - Jimmy Key fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Sun Tekstil - Jimmy Key konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Sun Tekstil - Jimmy Key için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Sun Tekstil - Jimmy Key için yol tarifi de alabilirsiniz. İZMİR da Gezi ve Turlar arayanlar için İZMİR Gezi ve Turlar nasıl giderim, İZMİR Gezi ve Turlar nerede, İZMİR Gezi ve Turlar yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Sun Tekstil - Jimmy Key firmasına ulaşabilirsiniz.

Sun Tekstil - Jimmy Key mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Sun Tekstil - Jimmy Key iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Sun Tekstil - Jimmy Key sosyal medya hesapları varsa İZMİR da bulunan Gezi ve Turlar için Sun Tekstil - Jimmy Key sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Sun Tekstil - Jimmy Key sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Sun Tekstil - Jimmy Key sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Gezi ve Turlar hakkında bilgi almak için Sun Tekstil - Jimmy Key telefon numarası üzerinden yada Sun Tekstil - Jimmy Key adresinden Gezi ve Turlar konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

İZMİR firma rehberi ile İZMİR ilçesinde ki işletme bilgilerine, İZMİR nöbetçi eczane, İZMİR taksi telefonu ve İZMİR çilingir telefonu gibi İZMİR ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. İZMİR Gezi ve Turlar nerede, İZMİR Gezi ve Turlar nasıl giderim, İZMİR Gezi ve Turlar yol tarifi ve İZMİR en yakın Gezi ve Turlar ulaşabilirsiniz. İZMİR ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



İletişim Bilgileri




Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın