Cinarimgida Hakkında

1957 Nisan‘ında kurdukları butik bir ekmek fırını ile ekmekçilik sektörüne adım atmış bir ailenin bugün 3. ve 4. nesil bireylerinin kurup yönettiği butik taş değirmen olma özelliği taşıyan Çınarım Değirmen, tarladan özenle seçtiği tahılları kepek ve rüşeyminden ayırmadan, 100% tam tane olarak en doğal yöntemlerle öğütmekte ve tüketiciye sunmaktadır.

Farklı tahıl çeşitlerini tam tane olarak öğütebilen üretim altyapısına sahip Çınarım; çeşitli

doğal tahıl unları, atalık taş değirmen unları ve tahıl ezmeleri gibi ürünlerin yanı sıra hazır, konsantre ve ev tipi ekmek mikslerini de profesyonellerin ve tüketicilerin beğenisine sunmuştur.

Cinarimgida

Cinarimgida, Gıda İhracatçıları sektöründe hizmet vermektedir. İZMİR ilinde Bornova ilçesinde olan Cinarimgida, Gıda İhracatçıları kategorisinde hizmet veren firmadır. Bornova ilçesinde Gıda İhracatçıları arandığında Cinarimgida olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. İZMİR da Bornova ilçesinde Gıda İhracatçıları için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Cinarimgida hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Gıda İhracatçıları hakkında ki bilgilere ve varsa Cinarimgida fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Cinarimgida konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Cinarimgida için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Cinarimgida için yol tarifi de alabilirsiniz. İZMİR da Gıda İhracatçıları arayanlar için İZMİR Gıda İhracatçıları nasıl giderim, İZMİR Gıda İhracatçıları nerede, İZMİR Gıda İhracatçıları yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Cinarimgida firmasına ulaşabilirsiniz.

Cinarimgida mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Cinarimgida iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Cinarimgida sosyal medya hesapları varsa İZMİR da bulunan Gıda İhracatçıları için Cinarimgida sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Cinarimgida sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Cinarimgida sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Gıda İhracatçıları hakkında bilgi almak için Cinarimgida telefon numarası üzerinden yada Cinarimgida adresinden Gıda İhracatçıları konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

İZMİR firma rehberi ile İZMİR ilçesinde ki işletme bilgilerine, İZMİR nöbetçi eczane, İZMİR taksi telefonu ve İZMİR çilingir telefonu gibi İZMİR ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. İZMİR Gıda İhracatçıları nerede, İZMİR Gıda İhracatçıları nasıl giderim, İZMİR Gıda İhracatçıları yol tarifi ve İZMİR en yakın Gıda İhracatçıları ulaşabilirsiniz. İZMİR ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



İletişim Bilgileri




Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın