Gürtaş Tekstil Hakkında

Hazır giyim sektöründe 30 yılı aşan tecrübesini okul tekstiliyle birleştirip müşterileriyle buluşturan GÜRTAŞ Tekstil, her geçen gün özgün tasarımlarıyla fark yaratmaya devam etmektedir. GÜRTAŞ Tekstil; okul tekstilindeki 13. yılında beklentileri karşılamanın ötesinde, mutlu müşteri portföyüyle mezuniyetlerin görünmeyen güler yüzüdür. Firmamız “ Sektörde Lider ” sloganını, verdiği hizmetle müşterilerine hissettirir. Özellikle okulların mezuniyet döneminde yaşadıkları yoğunlukları azaltmak adına “ Hazır Stokla ” çalışmayı prensip haline getirmiştir. Böylelikle müşterilerimizin taleplerini kısa sürede anlaşmalı olduğumuz kargo firması ile ulaştırıp, özel günlerini mutlulukla sonlandırmalarına yardımcı oluruz. Sezon dışında kendimize ait olan atölyede yoğun olarak tercih edilen mezuniyet cübbelerinin imalatını yaparken, mezuniyet törenlerinin yoğun olduğu dönemde diğer atölyelerimizde imalatlarımıza hızla devam ederiz. Bu çalışma standardımız, müşteri memnuniyetini ön planda tutmak için işimize olan saygımızdan gelmektedir. GÜRTAŞ Tekstil olarak günlük üretim kapasitemiz; sizlerin taleplerini karşılayabilecek büyüklüktedir. Kesim, dikim, son ütü ve paket bandımız siparişlerinizi istediğiniz tarihte sizlere ulaştırmak için hızlı ve disiplinli bir şekilde çalışır. Üretimimizde kullandığımız Kristal Saten veya Alpaka kumaştan yapılmış cübbelerimizde isteğinize bağlı olarak yapacağımız logolarınızı, nakış işlemeli şallarınızı gururla taşıyacağınıza teminat veriyoruz. Yıllarca verdiğiniz emeğin sonucunda giyeceğiniz “ Mezuniyet Cübbenizle ” havalandıracağınız “ Kepinizin ” kalitesi GÜRTAŞ Tekstil güvencesi altındadır. En büyük hedefimiz mutluluğunuza ortak olmaktır. Sizler talep edin biz mutluluğunuzu “ KEP ” lendirelim.

Gürtaş Tekstil

Gürtaş Tekstil, Okul Malzemeleri Satıcısı sektöründe hizmet vermektedir. İSTANBUL ilinde Ümraniye ilçesinde olan Gürtaş Tekstil, Okul Malzemeleri Satıcısı kategorisinde hizmet veren firmadır. Ümraniye ilçesinde Okul Malzemeleri Satıcısı arandığında Gürtaş Tekstil olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. İSTANBUL da Ümraniye ilçesinde Okul Malzemeleri Satıcısı için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Gürtaş Tekstil hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Okul Malzemeleri Satıcısı hakkında ki bilgilere ve varsa Gürtaş Tekstil fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Gürtaş Tekstil konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Gürtaş Tekstil için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Gürtaş Tekstil için yol tarifi de alabilirsiniz. İSTANBUL da Okul Malzemeleri Satıcısı arayanlar için İSTANBUL Okul Malzemeleri Satıcısı nasıl giderim, İSTANBUL Okul Malzemeleri Satıcısı nerede, İSTANBUL Okul Malzemeleri Satıcısı yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Gürtaş Tekstil firmasına ulaşabilirsiniz.

Gürtaş Tekstil mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Gürtaş Tekstil iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Gürtaş Tekstil sosyal medya hesapları varsa İSTANBUL da bulunan Okul Malzemeleri Satıcısı için Gürtaş Tekstil sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Gürtaş Tekstil sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Gürtaş Tekstil sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Okul Malzemeleri Satıcısı hakkında bilgi almak için Gürtaş Tekstil telefon numarası üzerinden yada Gürtaş Tekstil adresinden Okul Malzemeleri Satıcısı konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

İSTANBUL firma rehberi ile İSTANBUL ilçesinde ki işletme bilgilerine, İSTANBUL nöbetçi eczane, İSTANBUL taksi telefonu ve İSTANBUL çilingir telefonu gibi İSTANBUL ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. İSTANBUL Okul Malzemeleri Satıcısı nerede, İSTANBUL Okul Malzemeleri Satıcısı nasıl giderim, İSTANBUL Okul Malzemeleri Satıcısı yol tarifi ve İSTANBUL en yakın Okul Malzemeleri Satıcısı ulaşabilirsiniz. İSTANBUL ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



Hizmetler

Okul Tekstili üretimi adına herşey


Referanslar

Tüm İlköğretim, ortaöğretim ve yüksek öğretim kurumları


İletişim Bilgileri




Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın