Psikolog Tatiana Öğütcü ( Rus-türk Psikolog )

Hizmet Sektörü

Psikolog Tatiana Öğütcü ( Rus-türk Psikolog ) Hakkında

Tatiana Öğütcü


Psk. Co-Psikodramatist Tatiana Öğütcü

Psikolog, Co-Psikodramatist Tatiana Öğütcü, “1998-2002” K.D.Uşinsky Milli Pedagoji Üniversitesinin “Psikoloji Lisans” eğitimini tamamlamıştır. 2003 yılında Yüksek Lisans Programında Diploma Tezi; “Ergen Kişiliğinin Motivasyon Alanı Özellikleri ve Sosyal Rolü” uzman unvanı ile mezun olmuştur. Bu süreçte Askerlik Şubesinde Psikolog ve Test Uzmanı olarak 2003-2006 yılları arasında görev almıştır.

Psikolog, Co-Psikodramatist Tatiana Öğütcü, 2006 yılında Türkiye’de; kültürel uyum sürecinde çocuklar ve ailelerinin kaygıları, dil öğrenme güçlüğü, aile içi sağlıklı iklimin oluşturulması, adaptasyon üzerinde danışmanlık ve aile eğitimi, farklı kültürel gruplara yönelik ön yargılar, yeni ülkede depresyon, travma sonrası stres bozukluğu, kaygı bozuklukları gibi rahatsızlıkların doğru bir şekilde tanılanması ve uygun danışmanlık uygulanması konusunda çalışmalar yaparak danışanlarına psikolojik destek sağlamıştır. Öğütcü, 2016 yılına kadar edindiği tecrübelerle serbest psikolog olarak danışanlarına hizmet vermiştir.

2016 yılında Lotus Eğitim Danışmanlık’ta psikolojik danışmanlık çalışmalarına devam etmiştir. Devam eden süreçte birçok eğitim ve kongrelere katılmıştır. 2014-2018 yılları arasında Uluslararası Psikodrama Z.Moreno Enstitüsünde Grup Psikodrama, Bireysel Psikodrama ve Çocuk Psikodraması gibi önemli alanlarda eğitim almış ve süper vizyon sürecini tamamlamıştır.

2018 yılında Bireysel, Aile, Çocuk-Ergen ve Kurumsal Danışmanlık hizmetleriyle OURSMOOD Psikolojik Danışmanlık’ta çalışmalarını sürdürmektedir.Test ve Envanter uygulamalarıyla da danışanlarına hizmet veren Psikolog, Co-Psikodramatist Tatiana Öğütcü, aynı zamanda Türk Psikologlar Derneği üyesidir.

İş Deneyimleri;


  • Yetişkin, Çocuk-Ergen, Aile, Kurumsal Danışmanlık ve Terapötik çalışmalarını sürdürmektedir.
  • Yetişkin ve Çocuk-Ergen zekâ ve performans test ve envanterleri uygulamaktadır.

Eğitim ve Sertifikalar;


  • ‘Çocuk Psikodrama’ , ‘Bireysel Psikodrama’ / İstanbul Uluslararası Zerka Moreno Psikodrama Enstitüsü
  • ‘Projektif Testlere Kuramsal Giriş’ / Rorschach ve Projektif Testler Derneği
  • ‘Psikozlarda Kayıp Sorunsalları : Kuramsal ve Projektif Yaklaşım’ / François-David Camps
  • ‘Ebeveyn Otoritesi ve Perinatal Terapotik Konsultasyon’ / Sylvain Missonnier
  • ‘Rorschach Testi’ / Rorschach ve Projektif Testler Derneği
  • ‘Vadi’ Business Training / Ayaz Shabutdinov
  • International Congres on Business and Marketing, / Ayaz Shabutdinov

Konferanslar ve Kongreler;


  • ‘Sosyometrinin Farklı Yüzleri’ / Deniz Altınay, Marcia Karp, Neşe Karabekir, Eva Fahlstorm 21. Uluslararası Psikodrama Konferansı
  • ‘Projektif Testlere Kuramsal Giriş’ / Rorschach ve Projektif Testler Derneği
  • ‘Nesne ilişkileri’ / İstanbul Üniversitesi, III. Ulusal Rorshach ve Projektif Testler Kongresi
  • ‘Aile Terapisinde Güncel Yaklaşımlar’ / Fatih Üniversitesi V. Eğitimde Psikolojik Hizmetler Sempozyumu
  • “To awaken the giant within” / Tony Robbins, Allan Kleynhans
  • Bulgaria – Turkey Business Forum
  • LogiTrans, / International Transport Logistics Exhibition, Turkey

Psikolog Tatiana Öğütcü ( Rus-türk Psikolog )

Psikolog Tatiana Öğütcü ( Rus-türk Psikolog ), Hizmet Sektörü sektöründe hizmet vermektedir. İSTANBUL ilinde Ataşehir ilçesinde olan Psikolog Tatiana Öğütcü ( Rus-türk Psikolog ), Hizmet Sektörü kategorisinde hizmet veren firmadır. Ataşehir ilçesinde Hizmet Sektörü arandığında Psikolog Tatiana Öğütcü ( Rus-türk Psikolog ) olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. İSTANBUL da Ataşehir ilçesinde Hizmet Sektörü için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Psikolog Tatiana Öğütcü ( Rus-türk Psikolog ) hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Hizmet Sektörü hakkında ki bilgilere ve varsa Psikolog Tatiana Öğütcü ( Rus-türk Psikolog ) fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Psikolog Tatiana Öğütcü ( Rus-türk Psikolog ) konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Psikolog Tatiana Öğütcü ( Rus-türk Psikolog ) için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Psikolog Tatiana Öğütcü ( Rus-türk Psikolog ) için yol tarifi de alabilirsiniz. İSTANBUL da Hizmet Sektörü arayanlar için İSTANBUL Hizmet Sektörü nasıl giderim, İSTANBUL Hizmet Sektörü nerede, İSTANBUL Hizmet Sektörü yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Psikolog Tatiana Öğütcü ( Rus-türk Psikolog ) firmasına ulaşabilirsiniz.

Psikolog Tatiana Öğütcü ( Rus-türk Psikolog ) mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Psikolog Tatiana Öğütcü ( Rus-türk Psikolog ) iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Psikolog Tatiana Öğütcü ( Rus-türk Psikolog ) sosyal medya hesapları varsa İSTANBUL da bulunan Hizmet Sektörü için Psikolog Tatiana Öğütcü ( Rus-türk Psikolog ) sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Psikolog Tatiana Öğütcü ( Rus-türk Psikolog ) sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Psikolog Tatiana Öğütcü ( Rus-türk Psikolog ) sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Hizmet Sektörü hakkında bilgi almak için Psikolog Tatiana Öğütcü ( Rus-türk Psikolog ) telefon numarası üzerinden yada Psikolog Tatiana Öğütcü ( Rus-türk Psikolog ) adresinden Hizmet Sektörü konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

İSTANBUL firma rehberi ile İSTANBUL ilçesinde ki işletme bilgilerine, İSTANBUL nöbetçi eczane, İSTANBUL taksi telefonu ve İSTANBUL çilingir telefonu gibi İSTANBUL ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. İSTANBUL Hizmet Sektörü nerede, İSTANBUL Hizmet Sektörü nasıl giderim, İSTANBUL Hizmet Sektörü yol tarifi ve İSTANBUL en yakın Hizmet Sektörü ulaşabilirsiniz. İSTANBUL ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



Hizmetler

Hizmetlerimiz

Sizlere neler sunabiliriz ?

Bireysel

BIREYSEL

Bireysel Danışmanlık; yaşanan duygusal, düşünsel ve davranışsal alanlardaki sorunlar ve hayat akışı içerisinde karşılaşılan zorluklar nedeniyle danışman ve danışan arasındaki gizlilik esasına dayalı bir.

Aile, Çocuk Ve Ergen

AILE, ÇOCUK VE ERGEN

Psikolojik Danışmanlık’ta Çocuk ve Ergen Danışmanlığı; gelişme sürecinde duygusal, düşünsel ya da davranışsal problemler yaşayan Çocuk ve Ergenlere yapılan psikolojik bir danışmanlık …

Kurumsal

KURUMSAL

Kurumsal Psikolojik Danışmanlık; kurum Yöneticilerine ve Çalışanlarına verimli eğitimler vererek Çalışanların yaşam kalitesini arttırır. Araştırmalar Şirket ve Kurum satışlarının artıp …

Psikodrama

PSIKODRAMA

Psikodrama; Bireylerin yaşadıkları sorunları ele alıp grup içinde yeniden sorgulama ve sahneleyerek Bireyin kendini keşfetme sürecinde, diğer Grup Üyelerinin hayatındaki önemli kişileri oynadığı bir Psikoterapi yöntemidir…

Test Ve Envanter

TEST VE ENVANTER

OursMood Psikolojik Danışmanlık, bilimsel ilkeler ve etik kurallar doğrultusunda Test ve Envanter uygulamaları ile Çocuk-Ergen ve Yetişkinlere hizmet vermektedir. Testler ve Envanterler gerekli olan tüm koşullar sağlanarak uygulanıp…

Depresyon

DEPRESYON

Kişi, en az iki hafta boyunca aşağıdaki belirtilerden en az beş tanesini yaşamaktadır. Depresyon yaşayan bir kişinin yaşadığı belirtilerden en az bir tanesi çökkün bir duygudurum ya da etkinliklere karşı zevk alamama durumudur.



İletişim Bilgileri




Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın