Kayabey Holding Hakkında

KAYABEY HOLDİNG ,Kurucusu AHMET KAYA Kendi Dizaynı Olan AHM NAKLİYAT’ın 2008 Kuruluş Tarihine Kadar Uzanmaktadır. Kayabey Holding Ekibi Önceleri AHM NAKLİYAT Bünyesinde İnşaat,Nakliyat,Madencilik,Yol Mühendislik,Ulaşim ve Otomotiv Alanlarında Faliyet Göstermekteydiler Artan Talep Üzerine 2019 Yılında KAYABEY YOL İNŞAAT TİCARET VE SANAYİ A.Ş Kurulup,

2022 Yılında’da KAYABEY HOLDİNG Bünyesi Altında Toplanmiştir

Kayabey Holding

Kayabey Holding, Holding company sektöründe hizmet vermektedir. DİYARBAKIR ilinde Kayapınar ilçesinde olan Kayabey Holding, Holding company kategorisinde hizmet veren firmadır. Kayapınar ilçesinde Holding company arandığında Kayabey Holding olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. DİYARBAKIR da Kayapınar ilçesinde Holding company için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Kayabey Holding hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Holding company hakkında ki bilgilere ve varsa Kayabey Holding fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Kayabey Holding konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Kayabey Holding için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Kayabey Holding için yol tarifi de alabilirsiniz. DİYARBAKIR da Holding company arayanlar için DİYARBAKIR Holding company nasıl giderim, DİYARBAKIR Holding company nerede, DİYARBAKIR Holding company yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Kayabey Holding firmasına ulaşabilirsiniz.

Kayabey Holding mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Kayabey Holding iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Kayabey Holding sosyal medya hesapları varsa DİYARBAKIR da bulunan Holding company için Kayabey Holding sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Kayabey Holding sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Kayabey Holding sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Holding company hakkında bilgi almak için Kayabey Holding telefon numarası üzerinden yada Kayabey Holding adresinden Holding company konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

DİYARBAKIR firma rehberi ile DİYARBAKIR ilçesinde ki işletme bilgilerine, DİYARBAKIR nöbetçi eczane, DİYARBAKIR taksi telefonu ve DİYARBAKIR çilingir telefonu gibi DİYARBAKIR ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. DİYARBAKIR Holding company nerede, DİYARBAKIR Holding company nasıl giderim, DİYARBAKIR Holding company yol tarifi ve DİYARBAKIR en yakın Holding company ulaşabilirsiniz. DİYARBAKIR ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



Hizmetler

KAYABEY HOLDİNG


İletişim Bilgileri




Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın