Palmiye Otel 2 Mersin

Hotel-motel

Palmiye Otel 2 Mersin Hakkında

Palmiye Otel 2: Mersin Kızkalesi’nin Huzurlu Molası Tatil deneyimi, zamanın akışını unutmanıza ve huzur dolu anlara dalmak için mükemmel bir fırsattır. Mersin’in incisi Kızkalesi’nde bulunan Palmiye Otel 2, konuklarına unutulmaz bir tatil sunmaya adanmıştır. Benzersiz konumu, sıcak misafirperverliği ve modern olanaklarıyla Palmiye Otel 2, tatilcilerin kalplerinde özel bir yer edinmiştir. Palmiye Otel 2, Akdeniz’in turkuaz sularına sadece bir taş atımı uzaklıkta bulunur. Kızkalesi’nin şirin sahil kasabasında yer alan otelimiz, doğanın cömertliğiyle çevrilidir. Konuklarımız, antik dönemlerden kalan tarihi miraslarla çevrili bu güzel sahil beldesinde keşifler yapabilir, yerel lezzetleri tadabilir ve eşsiz manzaralara şahit olabilirler. Palmiye Otel 2, konforu ve lüksü bir araya getiren 45 özenle tasarlanmış oda sunmaktadır. Bu odalar arasında 10 adet geniş ve şık süit oda ile 35 adet aile odası bulunmaktadır. Her oda, modern olanaklarla donatılmıştır ve konukların ihtiyaçlarına göre özenle düzenlenmiştir. Rahat yataklar, ferah alanlar ve manzara eşliğinde huzurlu bir konaklama deneyimi sunar.

Palmiye Otel 2 Mersin

Palmiye Otel 2 Mersin, Hotel-Motel sektöründe hizmet vermektedir. MERSİN ilinde Erdemli ilçesinde olan Palmiye Otel 2 Mersin, Hotel-Motel kategorisinde hizmet veren firmadır. Erdemli ilçesinde Hotel-Motel arandığında Palmiye Otel 2 Mersin olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. MERSİN da Erdemli ilçesinde Hotel-Motel için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Palmiye Otel 2 Mersin hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Hotel-Motel hakkında ki bilgilere ve varsa Palmiye Otel 2 Mersin fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Palmiye Otel 2 Mersin konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Palmiye Otel 2 Mersin için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Palmiye Otel 2 Mersin için yol tarifi de alabilirsiniz. MERSİN da Hotel-Motel arayanlar için MERSİN Hotel-Motel nasıl giderim, MERSİN Hotel-Motel nerede, MERSİN Hotel-Motel yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Palmiye Otel 2 Mersin firmasına ulaşabilirsiniz.

Palmiye Otel 2 Mersin mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Palmiye Otel 2 Mersin iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Palmiye Otel 2 Mersin sosyal medya hesapları varsa MERSİN da bulunan Hotel-Motel için Palmiye Otel 2 Mersin sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Palmiye Otel 2 Mersin sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Palmiye Otel 2 Mersin sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Hotel-Motel hakkında bilgi almak için Palmiye Otel 2 Mersin telefon numarası üzerinden yada Palmiye Otel 2 Mersin adresinden Hotel-Motel konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

MERSİN firma rehberi ile MERSİN ilçesinde ki işletme bilgilerine, MERSİN nöbetçi eczane, MERSİN taksi telefonu ve MERSİN çilingir telefonu gibi MERSİN ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. MERSİN Hotel-Motel nerede, MERSİN Hotel-Motel nasıl giderim, MERSİN Hotel-Motel yol tarifi ve MERSİN en yakın Hotel-Motel ulaşabilirsiniz. MERSİN ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



Hizmetler

kızkalesi otelleri, mersin otelleri, kızkalesi otel tavsiye, mersin otel tavsiye, kızkalesi otel fiyatları, kızkalesi otel, mersin otel, Palmiye otel, Palmiye otel mersin, Susanoğlu otelleri


İletişim Bilgileri




Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın