E Geri Dönüşüm Ve Atık Yönetimi

Hurdacı

E Geri Dönüşüm Ve Atık Yönetimi Hakkında

İlk olarak, ülkemizde hurda / atıkların ve elektronik atıkların gereksizce depolandığını ve lisansız yasal olarak atık alamayacak firmalara çok ucuz fiyatlara satıldığını bilen ve bunun bilincinde olan bir ekibiz. Bu konuda neler yapabiliriz diye durup düşündüğümüz noktada; şuna karar verdik! Eğer elektronik atıklar ve hurda / atık ürünlere sahip kişiler ürünlerini satamıyor ya da satacak yer bulamıyorsa, bizler onların ayaklarına gidecek ve; - Tehlikeli ve Tehlikesiz Atık Alım, Sıfır Atık lisansı - AEEE ve Tehlikeli Atık Alım kanunlarına uygun tesis - TSE ve K Belgeli araç filosu yasal ve atık alım mevzuatlarına uygun, kurumsal kimliğimiz ile atıklarını alacağız. Hayata geçirmeye başladığımız bu projeyi iş olarak görmekten ziyade, yaşama iyi bir hizmet olarak görmekteyiz çünkü bizler daha ileri seviyede doğaya ihtiyaç duyduğumuz gerçeğiyle çok kısa bir süre sonra yüzleşeceğiz.

E Geri Dönüşüm Ve Atık Yönetimi

E Geri Dönüşüm Ve Atık Yönetimi, Hurdacı sektöründe hizmet vermektedir. İZMİR ilinde Aliağa ilçesinde olan E Geri Dönüşüm Ve Atık Yönetimi, Hurdacı kategorisinde hizmet veren firmadır. Aliağa ilçesinde Hurdacı arandığında E Geri Dönüşüm Ve Atık Yönetimi olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. İZMİR da Aliağa ilçesinde Hurdacı için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

E Geri Dönüşüm Ve Atık Yönetimi hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Hurdacı hakkında ki bilgilere ve varsa E Geri Dönüşüm Ve Atık Yönetimi fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. E Geri Dönüşüm Ve Atık Yönetimi konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan E Geri Dönüşüm Ve Atık Yönetimi için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi E Geri Dönüşüm Ve Atık Yönetimi için yol tarifi de alabilirsiniz. İZMİR da Hurdacı arayanlar için İZMİR Hurdacı nasıl giderim, İZMİR Hurdacı nerede, İZMİR Hurdacı yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak E Geri Dönüşüm Ve Atık Yönetimi firmasına ulaşabilirsiniz.

E Geri Dönüşüm Ve Atık Yönetimi mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? E Geri Dönüşüm Ve Atık Yönetimi iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. E Geri Dönüşüm Ve Atık Yönetimi sosyal medya hesapları varsa İZMİR da bulunan Hurdacı için E Geri Dönüşüm Ve Atık Yönetimi sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları E Geri Dönüşüm Ve Atık Yönetimi sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

E Geri Dönüşüm Ve Atık Yönetimi sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Hurdacı hakkında bilgi almak için E Geri Dönüşüm Ve Atık Yönetimi telefon numarası üzerinden yada E Geri Dönüşüm Ve Atık Yönetimi adresinden Hurdacı konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

İZMİR firma rehberi ile İZMİR ilçesinde ki işletme bilgilerine, İZMİR nöbetçi eczane, İZMİR taksi telefonu ve İZMİR çilingir telefonu gibi İZMİR ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. İZMİR Hurdacı nerede, İZMİR Hurdacı nasıl giderim, İZMİR Hurdacı yol tarifi ve İZMİR en yakın Hurdacı ulaşabilirsiniz. İZMİR ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



Hizmetler

HURDA ANAKART, RAM, İŞLEMCİ, AB KART, HURDA YEŞİL KART, AKILLI TELEFON KART, ÇİN KART, B KART, C KART, SERVER, ÇÖP KART, MAKİNE KARTI FİYATLARI, Bakır hurdası, krom hurdası, krom talaşı, alüminyum hurdası, alüminyum talaşı, titanyum hurdası ve titanyum talaşı, karbür hurdası, demir hurdası, demir talaşı, sarı hurdası, bakır kablo


İletişim Bilgileri




Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın