Şirinevler Kitabevi Hakkında

"Kitabevlerinin birer birer kapandığı veya pasajlara sıkıştığı bir dönemde Şirinevler meydanında (Denizbank'ın yanında) kitabı, okurun kolay ulaşabileceği noktada sunmaya çalışıyor. Eski günlere özlemle, kitabevlerinin sadece kitap alınıp çıkılan bir yer değil, oturup -her zaman taze olmasa da - bir çay içilip muhabbet edilebilen bir mekan olmasına çaba göstermekte. Hemen her gün meraklı bir komşunun; "3-5 liraya kitap satarak buranın kirasını nasıl çıkaracaksın" sorusuna veya "keşke kafe yapsaydın daha çok kazanırdın" tavsiyesine muhatap olması bir yana, okurun da aynı tepkileri göstermesine rağmen gülümsemeye çalışan 25 yıllık bir kitapçı tarafından işletilen bir mekan. Kitabevimizde sadece kitap satmaya çalışıyoruz, ısrarla."

Şirinevler Kitabevi

Şirinevler Kitabevi, Kitapçı sektöründe hizmet vermektedir. İSTANBUL ilinde Bahçelievler ilçesinde olan Şirinevler Kitabevi, Kitapçı kategorisinde hizmet veren firmadır. Bahçelievler ilçesinde Kitapçı arandığında Şirinevler Kitabevi olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. İSTANBUL da Bahçelievler ilçesinde Kitapçı için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Şirinevler Kitabevi hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Kitapçı hakkında ki bilgilere ve varsa Şirinevler Kitabevi fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Şirinevler Kitabevi konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Şirinevler Kitabevi için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Şirinevler Kitabevi için yol tarifi de alabilirsiniz. İSTANBUL da Kitapçı arayanlar için İSTANBUL Kitapçı nasıl giderim, İSTANBUL Kitapçı nerede, İSTANBUL Kitapçı yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Şirinevler Kitabevi firmasına ulaşabilirsiniz.

Şirinevler Kitabevi mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Şirinevler Kitabevi iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Şirinevler Kitabevi sosyal medya hesapları varsa İSTANBUL da bulunan Kitapçı için Şirinevler Kitabevi sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Şirinevler Kitabevi sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Şirinevler Kitabevi sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Kitapçı hakkında bilgi almak için Şirinevler Kitabevi telefon numarası üzerinden yada Şirinevler Kitabevi adresinden Kitapçı konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

İSTANBUL firma rehberi ile İSTANBUL ilçesinde ki işletme bilgilerine, İSTANBUL nöbetçi eczane, İSTANBUL taksi telefonu ve İSTANBUL çilingir telefonu gibi İSTANBUL ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. İSTANBUL Kitapçı nerede, İSTANBUL Kitapçı nasıl giderim, İSTANBUL Kitapçı yol tarifi ve İSTANBUL en yakın Kitapçı ulaşabilirsiniz. İSTANBUL ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



Hizmetler

Kitap


İletişim Bilgileri



Etiketler:



Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın