İzmir Kömür Fiyatları Hakkında

1982 yılında Kamil Tunca Bulvarında 600 m2 kapalı alanında kömür ve odun sektöründe faaliyet göstermeye başlayan Tetik Yakacak, günümüzde İzmir Pınarbaşı’nda bulunan 3000 m2 kapalı ve 2000 m2 açık alana sahip fabrikasında faaliyet göstermeye devam etmektedir.

Alanında uzman kadrosu ve kullandığı teknoloji ile Tetik Yakacak, İzmir Kömür ve İzmir Odun sektöründe önemli kömür firmaları arasına girmiştir. Yıllık 15 Bin ton kömür ve 12 Bin ton odun satışı yaparak ve gelişmiş stok kapasitesiyle İzmir’in en gelişmiş kömür işletmesi konumundadır.

Müşterilerimizden aldığımız talep ve destek doğrultusunda; Fındık Kömür, Ceviz Kömür, Portakal Kömür, Karpuz Kömür, Mangal Kömürü, Meşe Kömürü ve daha başka türlerde kömür ve odun üreterek perakende ve toptan satış olarak hizmet vermekteyiz.

İzmir Kömür sektöründe önemli bir yere sahip olan Tetik Yakacak, İzmir kömür fiyatları konusunda iddialı olarak ve ürettiği kaliteli ürünlerle müşteri memnuniyetini ön planda tutarak izmir kömür sektöründe kendini geliştirerek ve en iyisi olma yolunda hizmet vermeye devam etmektedir

İzmir Kömür Fiyatları

İzmir Kömür Fiyatları, Kömür sektöründe hizmet vermektedir. İZMİR ilinde Bornova ilçesinde olan İzmir Kömür Fiyatları, Kömür kategorisinde hizmet veren firmadır. Bornova ilçesinde Kömür arandığında İzmir Kömür Fiyatları olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. İZMİR da Bornova ilçesinde Kömür için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

İzmir Kömür Fiyatları hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Kömür hakkında ki bilgilere ve varsa İzmir Kömür Fiyatları fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. İzmir Kömür Fiyatları konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan İzmir Kömür Fiyatları için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi İzmir Kömür Fiyatları için yol tarifi de alabilirsiniz. İZMİR da Kömür arayanlar için İZMİR Kömür nasıl giderim, İZMİR Kömür nerede, İZMİR Kömür yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak İzmir Kömür Fiyatları firmasına ulaşabilirsiniz.

İzmir Kömür Fiyatları mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? İzmir Kömür Fiyatları iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. İzmir Kömür Fiyatları sosyal medya hesapları varsa İZMİR da bulunan Kömür için İzmir Kömür Fiyatları sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları İzmir Kömür Fiyatları sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

İzmir Kömür Fiyatları sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Kömür hakkında bilgi almak için İzmir Kömür Fiyatları telefon numarası üzerinden yada İzmir Kömür Fiyatları adresinden Kömür konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

İZMİR firma rehberi ile İZMİR ilçesinde ki işletme bilgilerine, İZMİR nöbetçi eczane, İZMİR taksi telefonu ve İZMİR çilingir telefonu gibi İZMİR ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. İZMİR Kömür nerede, İZMİR Kömür nasıl giderim, İZMİR Kömür yol tarifi ve İZMİR en yakın Kömür ulaşabilirsiniz. İZMİR ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



Referanslar

izmir kömür, izmir kömür fiyatları, fındık kömür, izmir kömür siparişi, izmir kömür firmaları, portakal kömür, mangal kömür, ithal kömür, yerli kömür, şöminelik kömür, ithal pres kömür, fırınlık odun, sobalık odun


İletişim Bilgileri



Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın