Livben Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Kozmetik

Livben Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hakkında

Livben, İstanbul’da 2021 yılında, Yalman Ailesi önderliğinde kuruldu. Yalman ailesi , tam bir doğa aşığıydı. Doğaya duyduğu ilgisini yalnızca kendi hayatında değil, her hayatta yaşatmak, yaşamlarımızı doğa ile özdeşleştirmek istiyordu. Her birimizin kendisini kötü, eksik ya da yetersiz hissettiği anlarda sığındığı şey doğanın kendisiydi Yalman’a ilham veren ise doğanın kucaklayıcı, destekleyici etkisiydi. Yalman çözümün doğada, doğal olanda olduğunu biliyor, buna inanıyordu. Bu sebeple tamamen doğal içerikli ürünler geliştirmek amacıyla 2021 yılında kozmetik sektörüne ilk adımı attı. Tarladan, bahçelerden elde edilen bitkilerin dalından kopup cildinize ulaştığı zamana kadarki her süreci adım adım takip etti. Ürünleri olumsuz çevre koşullarından korudu. Aynı zamanda sürdürülebilir anlayışla üretilen ürünlerle çevreyi de korudu. Her insan “kendi” olduğu haliyle güzeldir. Güzelliğin sınırı başkalarının bizleri nasıl gördüğü değildir. Biz, biz olduğumuz için kutlanmalı, sevilmeli ve değer görmeliyiz. Kurucumuz Özkan Yalman’ın savunduğu düşünce tam olarak budur. Yalman’a göre her insan kendi dünyasının güzellik şampiyonudur. Bakım ürünlerinin kullanılış amacı ise bireylerin “kendilerinin en iyi versiyonunu yaratma” arzusudur. Bu sebeple Yalman, insanları kendileriyle barıştıracak formülleri Livben imzası taşıyan ürünlere sunmayı amaçlamıştır. Misyonumuz; İnsanlar için doğayı, doğal olanı erişilebilir kılmaktır. İnsan cildi özünde pürüzsüz ve kusursuzdur. Cilt kusurlarının nedenleri, cildin doğal yapısının çeşitli müdahalelerle bozulmasıdır. Livben ise cildin doğal yapısına kavuşmasını sağlamak için “en doğal” haliyle ürün geliştirmektedir. Cildi “doğal olanla” iyileştirmek, geliştirmek yalnızca bir gaye değildir. Vizyonumuz; Doğaya duyduğumuz aşkla geliştirdiğimiz ürünlerimizle, cilde yapılan doğal dokunuşların öncü firması olmaktır. Livben, insanlara ve insan sağlığına duyduğu saygıyı aynı zamanda doğaya, biyolojik çeşitliliğe de duymaktadır. Bu sebeple cilt için gösterilen hassasiyeti doğa için de göstererek karbon ayak izini azaltmak, biyolojik çeşitliliği ve doğayı korumak öncelikli amacımızdır. Amacımız, daha genç, daha kusursuz ve daha canlı bir görünüm oluşturan ürünlerimizde “sürdürülebilir üretim” sağlayarak doğanın güzelliklerinden ve getirilerinden gelecek nesillerin de faydalanabilmesini sağlamaktır.

Livben Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Livben Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kozmetik sektöründe hizmet vermektedir. İSTANBUL ilinde Beylikdüzü ilçesinde olan Livben Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kozmetik kategorisinde hizmet veren firmadır. Beylikdüzü ilçesinde Kozmetik arandığında Livben Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. İSTANBUL da Beylikdüzü ilçesinde Kozmetik için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Livben Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Kozmetik hakkında ki bilgilere ve varsa Livben Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Livben Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Livben Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Livben Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi için yol tarifi de alabilirsiniz. İSTANBUL da Kozmetik arayanlar için İSTANBUL Kozmetik nasıl giderim, İSTANBUL Kozmetik nerede, İSTANBUL Kozmetik yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Livben Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi firmasına ulaşabilirsiniz.

Livben Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Livben Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Livben Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi sosyal medya hesapları varsa İSTANBUL da bulunan Kozmetik için Livben Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Livben Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Livben Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Kozmetik hakkında bilgi almak için Livben Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi telefon numarası üzerinden yada Livben Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresinden Kozmetik konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

İSTANBUL firma rehberi ile İSTANBUL ilçesinde ki işletme bilgilerine, İSTANBUL nöbetçi eczane, İSTANBUL taksi telefonu ve İSTANBUL çilingir telefonu gibi İSTANBUL ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. İSTANBUL Kozmetik nerede, İSTANBUL Kozmetik nasıl giderim, İSTANBUL Kozmetik yol tarifi ve İSTANBUL en yakın Kozmetik ulaşabilirsiniz. İSTANBUL ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



Hizmetler

Cilt Yenileyici Serum, Hyalüronik Asit Serum, Kolajen Serum, Niasinamid Serum, Retinol Serum, Süper White Beyazlatıcı Serum, Vitamin E Serum, Yoğun Nemlendirici Serum, Ayak Bakım Kremi, El Bakım Kremi, Tırnak Bakım Kremi, Leke Kremi, Cilt Yenileyici Krem, Hyalüronik Asit Krem, Kolajen Krem, Niasinamid Krem, Retinol Krem, Süper White Beyazlatıcı Krem, Vitamin E Krem, Yoğun Nemlendirici Krem, Güneş Koruyucu Krem, Yüz Temizleme Jeli, Arındırıcı Yüz Temizleme Köpüğü, Nemlendirici Köpük, Vücut Losyonu, Yüz Temizleme Toniği


İletişim Bilgileri




Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın