Lihkab Erzurum – Lisanslı Harita Kadastro Mühendislik Bürosu Erzurum

Mühendislik

Lihkab Erzurum – Lisanslı Harita Kadastro Mühendislik Bürosu Erzurum Hakkında

Lihkab Erzurum – Lisanslı Harita Kadastro Mühendislik Bürosu Erzurum Lihkab - Lisanslı Harita Kadastro Mühendisi Özcan ÖNER adına, Erzurum ili tüm ilçeler de kamu adına iş yapma yetkisi alınarak kurulmuş harita mühendislik ofisidir. Lisans No: 2520 – 843 LİKKAB Nedir? Lihkab = Lisanslı Harita Kadastro Mühendislik Bürosu ifadesinin kısaltılmasıdır. Lihkab Eskiden Kadastro Müdürlükleri tarafından yapılan temel harita mühendislik hizmetlerinin, devletin kontrol ve denetimi altında özel sektör tarafından yapıldığı bürolara verilen isimdir. 5368 Sayılı Kanun ve ilgili mevzuat hükümleri doğrultusunda Erzurum ili tüm İlçelerinde yetkili ve sorumlu olmak üzere 843 Nolu Lihkab - Lisanslı Harita Kadastro Mühendislik Bürosu olarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. ------------------ Lihkab Hangi İşlemleri Yapar Kanun ve yönetmelikte belirtilen Kadastro Teknik hizmetlerinden A - Tescile Tabi Olmayan İşler | Lihkab Erzurum Tescile tabi olmayan yani tapuda işlem gerektirmeyen işlerin yapımla kontrolünü yapar. 1. Aplikasyon 2. Yer Gösterme 3. Plan Örneği B - Tescile Tabi Olan İşler | Lihkab Erzurum Ayrıca tescile tabi olan yani Tapu müdürlüğünce kütüklere geçirilerek kaydedilen işleri yaparak Kadastro Müdürlüğüne kontrol ettirir. 1. Cins Değişikliği, 2. Arzî İrtifak Hakkı Tesisi veya Terkini, 3. Birleştirme - Tevhit 4. Muhdesatın Terkini C - Kadastro Teknik Hizmetleri Niteliğindeki Diğer İşler | Lihkab Erzurum Tapu Kadastro Genel Müdürlüğünce güncel ihtiyaçlara göre belirlenen hizmetler Lihkab tarafından belgeli bir şekilde yapılır. 1. Kadastral Yol Sınırlarının Belirlenmesi 2. Hatalı Bağımsız Bölüm Düzeltme İşlemi Teknik Rapor Hazırlama 3. İmar Barışı Kapsamında Zemin Tespit Tutanağı https://lihkaberzurum.com/

Lihkab Erzurum – Lisanslı Harita Kadastro Mühendislik Bürosu Erzurum

Lihkab Erzurum – Lisanslı Harita Kadastro Mühendislik Bürosu Erzurum, Mühendislik sektöründe hizmet vermektedir. ERZURUM ilinde Yakutiye ilçesinde olan Lihkab Erzurum – Lisanslı Harita Kadastro Mühendislik Bürosu Erzurum, Mühendislik kategorisinde hizmet veren firmadır. Yakutiye ilçesinde Mühendislik arandığında Lihkab Erzurum – Lisanslı Harita Kadastro Mühendislik Bürosu Erzurum olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. ERZURUM da Yakutiye ilçesinde Mühendislik için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Lihkab Erzurum – Lisanslı Harita Kadastro Mühendislik Bürosu Erzurum hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Mühendislik hakkında ki bilgilere ve varsa Lihkab Erzurum – Lisanslı Harita Kadastro Mühendislik Bürosu Erzurum fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Lihkab Erzurum – Lisanslı Harita Kadastro Mühendislik Bürosu Erzurum konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Lihkab Erzurum – Lisanslı Harita Kadastro Mühendislik Bürosu Erzurum için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Lihkab Erzurum – Lisanslı Harita Kadastro Mühendislik Bürosu Erzurum için yol tarifi de alabilirsiniz. ERZURUM da Mühendislik arayanlar için ERZURUM Mühendislik nasıl giderim, ERZURUM Mühendislik nerede, ERZURUM Mühendislik yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Lihkab Erzurum – Lisanslı Harita Kadastro Mühendislik Bürosu Erzurum firmasına ulaşabilirsiniz.

Lihkab Erzurum – Lisanslı Harita Kadastro Mühendislik Bürosu Erzurum mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Lihkab Erzurum – Lisanslı Harita Kadastro Mühendislik Bürosu Erzurum iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Lihkab Erzurum – Lisanslı Harita Kadastro Mühendislik Bürosu Erzurum sosyal medya hesapları varsa ERZURUM da bulunan Mühendislik için Lihkab Erzurum – Lisanslı Harita Kadastro Mühendislik Bürosu Erzurum sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Lihkab Erzurum – Lisanslı Harita Kadastro Mühendislik Bürosu Erzurum sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Lihkab Erzurum – Lisanslı Harita Kadastro Mühendislik Bürosu Erzurum sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Mühendislik hakkında bilgi almak için Lihkab Erzurum – Lisanslı Harita Kadastro Mühendislik Bürosu Erzurum telefon numarası üzerinden yada Lihkab Erzurum – Lisanslı Harita Kadastro Mühendislik Bürosu Erzurum adresinden Mühendislik konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

ERZURUM firma rehberi ile ERZURUM ilçesinde ki işletme bilgilerine, ERZURUM nöbetçi eczane, ERZURUM taksi telefonu ve ERZURUM çilingir telefonu gibi ERZURUM ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. ERZURUM Mühendislik nerede, ERZURUM Mühendislik nasıl giderim, ERZURUM Mühendislik yol tarifi ve ERZURUM en yakın Mühendislik ulaşabilirsiniz. ERZURUM ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



Hizmetler

Lisanslı Harita Kadastro Mühendislik Ofisi


İletişim Bilgileri




Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın