Segma Para Sayma Makinaları Limited Hakkında

Segma Para Sayma Makinaları Limited , 
1988 yılından itibaren (25.Yıl) Para Sayma Makinaları ithalat ve Satışı ile Sektörde Lider olarak yerini almış uzman kuruluştur. 1992 yılından itibaren ürün gamına evrak imha makinalarını da dahil ederek sektörde Liderliğini sağlamlaştırmıştır.
SLOGANIMIZ 
"A" KALİTE ÜRÜN UCUZ FİYAT,ARACISIZ HİZMET
"ÖNEMLİ!! 
İthalat Kanunu da gereği stoğumuzda ürünlerimizin 10 senelik yedek parçaları mevcuttur.

07/24 Satış&Servis 
Mobil Tel:0(532) 2112854- 0(541) 3632856

Online Sorular İçin Skype Adresimiz: segmatr@hotmail.com

Segma Para Sayma Makinaları Limited

Segma Para Sayma Makinaları Limited, Ofis Makinaları sektöründe hizmet vermektedir. İSTANBUL ilinde Kadıköy ilçesinde olan Segma Para Sayma Makinaları Limited, Ofis Makinaları kategorisinde hizmet veren firmadır. Kadıköy ilçesinde Ofis Makinaları arandığında Segma Para Sayma Makinaları Limited olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. İSTANBUL da Kadıköy ilçesinde Ofis Makinaları için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Segma Para Sayma Makinaları Limited hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Ofis Makinaları hakkında ki bilgilere ve varsa Segma Para Sayma Makinaları Limited fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Segma Para Sayma Makinaları Limited konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Segma Para Sayma Makinaları Limited için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Segma Para Sayma Makinaları Limited için yol tarifi de alabilirsiniz. İSTANBUL da Ofis Makinaları arayanlar için İSTANBUL Ofis Makinaları nasıl giderim, İSTANBUL Ofis Makinaları nerede, İSTANBUL Ofis Makinaları yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Segma Para Sayma Makinaları Limited firmasına ulaşabilirsiniz.

Segma Para Sayma Makinaları Limited mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Segma Para Sayma Makinaları Limited iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Segma Para Sayma Makinaları Limited sosyal medya hesapları varsa İSTANBUL da bulunan Ofis Makinaları için Segma Para Sayma Makinaları Limited sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Segma Para Sayma Makinaları Limited sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Segma Para Sayma Makinaları Limited sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Ofis Makinaları hakkında bilgi almak için Segma Para Sayma Makinaları Limited telefon numarası üzerinden yada Segma Para Sayma Makinaları Limited adresinden Ofis Makinaları konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

İSTANBUL firma rehberi ile İSTANBUL ilçesinde ki işletme bilgilerine, İSTANBUL nöbetçi eczane, İSTANBUL taksi telefonu ve İSTANBUL çilingir telefonu gibi İSTANBUL ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. İSTANBUL Ofis Makinaları nerede, İSTANBUL Ofis Makinaları nasıl giderim, İSTANBUL Ofis Makinaları yol tarifi ve İSTANBUL en yakın Ofis Makinaları ulaşabilirsiniz. İSTANBUL ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



Hizmetler

İhracat Teslim Şekilleri: FOB

Firma Sektör: Ofis ve Okul Malzemeleri / Ofis Ekipmanları / Diğer Büro Makineleri

Konuşulan Diller: İngilizce

Ana Ürünler: para sayma makinası - sahte para kontrol cihazı - bozuk para sayma makinası



İletişim Bilgileri




Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın