Ece Patent Hakkında

2003 yılından bugüne marka, patent ve endüstriyel tasarımlar başta olmak üzere sınai mülkiyet hukukunda uzmanlaşmış hukukçu kadrosu ile marka tescil süreçlerini sürdürmektedir. Firmamızın tüm hizmet sağlayıcıları hukukçulardan oluşmaktadır. Tescil süreci öncelikle hukuk büromuz tarafından ön denetime tabi tutulmakta risk analizi yapılmaktadır, daha sonra kuruma yapılan ilk müracaattan kurum kararlarına karşı açılacak her türlü davanın üst mahkemeler nezdindeki takibine kadar tek elden takip edilmektedir. Bu prensip sürecin verimliliği ve sonuçlara olumlu yansımasını sağlamaktadır. Firmamız ayrıca lisans sözleşmeleri, lisansların takip edilmesi, haksız marka, patent ve endüstriyel tasarım kullanımlarının tespiti ve bunlara karşı eylemler konusunda da uzmanlaşmıştır. Markanızın takibi ve ihlaller karşısında hukuki koruma sağlanması hizmetleri de verilmektedir. Bu hususlardaki faaliyetlerimiz için hukuk büromuzun internet sitesini de ayrıca incelemenizi rica ederiz. Tescilli markanızın uluslararası tescili için yine WIPO nezdinde tescil işlemleri firmamızca sağlanmaktadır. Ayrıca uluslararası tescillerinizi dünyanın herhangi bir ülkesinde partner şirketlerimiz eli ile hızlı ve ekonomik yoldan tescil edebilmekteyiz. Dünyanın istediğiniz herhangi bir ülkesinden tescil etmek istediğiniz markalarınız için inceleme, tescil ve takibi ile o ülkelerde meydana gelebilecek ihlallere karşı aksiyon almak.

Ece Patent

Ece Patent, Patent Ofisi sektöründe hizmet vermektedir. İSTANBUL ilinde Beşiktaş ilçesinde olan Ece Patent, Patent Ofisi kategorisinde hizmet veren firmadır. Beşiktaş ilçesinde Patent Ofisi arandığında Ece Patent olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. İSTANBUL da Beşiktaş ilçesinde Patent Ofisi için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Ece Patent hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Patent Ofisi hakkında ki bilgilere ve varsa Ece Patent fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Ece Patent konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Ece Patent için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Ece Patent için yol tarifi de alabilirsiniz. İSTANBUL da Patent Ofisi arayanlar için İSTANBUL Patent Ofisi nasıl giderim, İSTANBUL Patent Ofisi nerede, İSTANBUL Patent Ofisi yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Ece Patent firmasına ulaşabilirsiniz.

Ece Patent mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Ece Patent iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Ece Patent sosyal medya hesapları varsa İSTANBUL da bulunan Patent Ofisi için Ece Patent sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Ece Patent sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Ece Patent sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Patent Ofisi hakkında bilgi almak için Ece Patent telefon numarası üzerinden yada Ece Patent adresinden Patent Ofisi konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

İSTANBUL firma rehberi ile İSTANBUL ilçesinde ki işletme bilgilerine, İSTANBUL nöbetçi eczane, İSTANBUL taksi telefonu ve İSTANBUL çilingir telefonu gibi İSTANBUL ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. İSTANBUL Patent Ofisi nerede, İSTANBUL Patent Ofisi nasıl giderim, İSTANBUL Patent Ofisi yol tarifi ve İSTANBUL en yakın Patent Ofisi ulaşabilirsiniz. İSTANBUL ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



Hizmetler

Marka Tescili, Patent Tescili, Tasarım Tescili, WIPO Tescili, Tasarım Tescili, Uluslararası Tescil


İletişim Bilgileri




Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın