Dr. Levent Kurt Psikoterapi Merkezi

Psikolog

Dr. Levent Kurt Psikoterapi Merkezi Hakkında

Dr. Levent Kurt İstanbul Kent Üniversitesi Psikoloji (İngilizce) Bölümünde Dr. Öğretim Üyesi ve kurucusu olduğu Dr. Levent Kurt Psikoterapi Merkezi bünyesinde psikoterapist olarak çalışmaktadır. Boğaziçi Üniversitesi psikolojik danışmanlık bölümü mezuniyeti ardından yüksek lisansını uygulamalı psikoloji, doktora eğitimini klinik psikoloji alanında tamamlamıştır. İFTİ Psikoterapi bünyesinde aldığı eğitim ile Avrupa Aile Terapileri Derneği (EFTA) onaylı Çift ve Aile Terapisti yetkinliğini kazanmıştır. Ayrıca Prof. Dr. Kültegin Ögel’den Bağımlılık Danışmanlığı, Transaksiyonel Analiz Derneği’nden temel ve ileri düzey Transaksiyonel Analiz, Dr. Maria Ceu Salvador’dan Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel ve Davranışçı Terapiler, Dr. Tamer Ergin’den Nöropsikopedagojik Değerlendirme ve Dr. Nevin Dölek’ten Çözüm Odaklı Psikoterapi Eğitimlerini almıştır. Mesleki gelişimi boyunca psikanaliz, bilişsel-davranışçı psikoterapiler, sistemik ve dinamik çift ve aile terapisi ekollerinde süpervizyonlar almıştır. Dr. Levent Kurt, 15 yılı aşkın alan deneyimi ile psikoterapi, eğitim ve içerik geliştirme çalışmalarını kurucusu olduğu psikoterapi merkezi bünyesinde sürdürmektedir. Türkçe ve İngilizce dillerinde çalışmaktadır. Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği (BÜMED) ve Çift ve Aile Terapileri Derneği (ÇATED) üyesidir.

Dr. Levent Kurt Psikoterapi Merkezi

Dr. Levent Kurt Psikoterapi Merkezi, Psikolog sektöründe hizmet vermektedir. TEKİRDAĞ ilinde Çorlu ilçesinde olan Dr. Levent Kurt Psikoterapi Merkezi, Psikolog kategorisinde hizmet veren firmadır. Çorlu ilçesinde Psikolog arandığında Dr. Levent Kurt Psikoterapi Merkezi olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. TEKİRDAĞ da Çorlu ilçesinde Psikolog için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Dr. Levent Kurt Psikoterapi Merkezi hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Psikolog hakkında ki bilgilere ve varsa Dr. Levent Kurt Psikoterapi Merkezi fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Dr. Levent Kurt Psikoterapi Merkezi konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Dr. Levent Kurt Psikoterapi Merkezi için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Dr. Levent Kurt Psikoterapi Merkezi için yol tarifi de alabilirsiniz. TEKİRDAĞ da Psikolog arayanlar için TEKİRDAĞ Psikolog nasıl giderim, TEKİRDAĞ Psikolog nerede, TEKİRDAĞ Psikolog yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Dr. Levent Kurt Psikoterapi Merkezi firmasına ulaşabilirsiniz.

Dr. Levent Kurt Psikoterapi Merkezi mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Dr. Levent Kurt Psikoterapi Merkezi iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Dr. Levent Kurt Psikoterapi Merkezi sosyal medya hesapları varsa TEKİRDAĞ da bulunan Psikolog için Dr. Levent Kurt Psikoterapi Merkezi sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Dr. Levent Kurt Psikoterapi Merkezi sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Dr. Levent Kurt Psikoterapi Merkezi sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Psikolog hakkında bilgi almak için Dr. Levent Kurt Psikoterapi Merkezi telefon numarası üzerinden yada Dr. Levent Kurt Psikoterapi Merkezi adresinden Psikolog konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

TEKİRDAĞ firma rehberi ile TEKİRDAĞ ilçesinde ki işletme bilgilerine, TEKİRDAĞ nöbetçi eczane, TEKİRDAĞ taksi telefonu ve TEKİRDAĞ çilingir telefonu gibi TEKİRDAĞ ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. TEKİRDAĞ Psikolog nerede, TEKİRDAĞ Psikolog nasıl giderim, TEKİRDAĞ Psikolog yol tarifi ve TEKİRDAĞ en yakın Psikolog ulaşabilirsiniz. TEKİRDAĞ ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



Hizmetler

Psikoterapi, Psikolojik Danışmanlık, Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri


Referanslar

İstanbul Kent Üniversitesi, Sağlık ve Eğitim Vakfı, İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı, Avrupa Aile Terapileri Derneği (EFTA), Irmak Okulları, Moodist Hastanesi, Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği (BÜMED), Transaksiyonel Analiz Derneği, Aile ve Evlilik Terapileri Derneği, Çift ve Aile Terapileri Derneği,


İletişim Bilgileri




Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın