Psikolog Tansu Yavuz

Psikolog

Psikolog Tansu Yavuz Hakkında

Uzman Klinik Psikolog Tansu Yavuz, İstanbul Beykent Üniversitesi'nde Psikoloji lisans eğitimini başarıyla tamamlayıp, ardından Üsküdar Üniversitesi'nde Klinik Psikoloji alanında yüksek lisans yapmıştır. Üsküdar Üniversitesi'nde danışmanlık biriminde asistan öğrenci olarak görev yapmış ve yüksek lisansını onur derecesiyle bitirmiştir. Lisans ve yüksek lisans eğitimi süresince İstanbul'daki çeşitli hastane ve kurumlarda staj yaparak deneyim kazanmıştır; bu kurumlar arasında Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi, Fransız Lape, NP İstanbul ve Be Pozitive bulunmaktadır. Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) konusunda Mehmet Zihni Sungur ve Hakan Türkçapar'dan eğitimler alarak becerilerini geliştirmiş, Alp Karaosmanoğlu'ndan Şema Terapi eğitimi almıştır. Rorschach ve Projektif Testler Derneği'nden Rorschach ve TAT testleri eğitimini tamamlamış, CİSED tarafından verilen Cinsel Terapi eğitimini başarıyla bitirmiştir. Çocuklarla Oyun Terapisi alanında Mehmet Teber'den, Deneyimsel Oyun Terapisi konusunda ise Nilüfer Devecigil'den eğitim almıştır. Ayrıca, Çocuk ve Ergenlerde Bütüncül Psikoterapi eğitimini tamamlamış ve Uzman Psikolog Pekay Aydın'dan süpervizyon almaya devam etmektedir. Tansu Yavuz, Uşak'ta danışanlarına kapsamlı psikolojik destek hizmeti sunmaktadır.

Psikolog Tansu Yavuz

Psikolog Tansu Yavuz, Psikolog sektöründe hizmet vermektedir. UŞAK ilinde Uşak ilçesinde olan Psikolog Tansu Yavuz, Psikolog kategorisinde hizmet veren firmadır. Uşak ilçesinde Psikolog arandığında Psikolog Tansu Yavuz olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. UŞAK da Uşak ilçesinde Psikolog için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Psikolog Tansu Yavuz hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Psikolog hakkında ki bilgilere ve varsa Psikolog Tansu Yavuz fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Psikolog Tansu Yavuz konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Psikolog Tansu Yavuz için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Psikolog Tansu Yavuz için yol tarifi de alabilirsiniz. UŞAK da Psikolog arayanlar için UŞAK Psikolog nasıl giderim, UŞAK Psikolog nerede, UŞAK Psikolog yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Psikolog Tansu Yavuz firmasına ulaşabilirsiniz.

Psikolog Tansu Yavuz mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Psikolog Tansu Yavuz iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Psikolog Tansu Yavuz sosyal medya hesapları varsa UŞAK da bulunan Psikolog için Psikolog Tansu Yavuz sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Psikolog Tansu Yavuz sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Psikolog Tansu Yavuz sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Psikolog hakkında bilgi almak için Psikolog Tansu Yavuz telefon numarası üzerinden yada Psikolog Tansu Yavuz adresinden Psikolog konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

UŞAK firma rehberi ile UŞAK ilçesinde ki işletme bilgilerine, UŞAK nöbetçi eczane, UŞAK taksi telefonu ve UŞAK çilingir telefonu gibi UŞAK ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. UŞAK Psikolog nerede, UŞAK Psikolog nasıl giderim, UŞAK Psikolog yol tarifi ve UŞAK en yakın Psikolog ulaşabilirsiniz. UŞAK ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



Hizmetler

Psikolojik Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT), Cinsel Terapi, Oyun Terapisi, Çocuk ve Ergenlerde Bütüncül Psikoterapi


İletişim Bilgileri




Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın