Kheiron Hakkında

Günümüzde kurumsal markalara hizmet veren ajansların, bazılarının tek bir uzmanlık alanında devam ederken, bazılarının ise 360 Derece Reklamcılık parolası ile yola çıktıklarını gördük. Açıkçası her ikisi de bizim tam olarak yapmak istediklerimizi ifade etmiyordu. Becerilerimiz ve geçmiş bireysel tecrübelerimiz doğrultusunda Kheiron markasını 2012 yılı başlarında kurduk. Bizim için önemli olan markaların ihtiyaçlarını optimum ve hızlı şekilde karşılayabilmekti. Bu sektörde yer alan bazı ajansların ya her işe talip olduklarını ya da belli bir alanda uzmanlaştığını gördük. Her iki durumda da bazı yanlışlar ve eksiklikler olduğunu düşündük. Yelpazesi son derece geniş olan ve birbirinden farklı uzmanlıklar isteyen reklam sektöründe tek bir çatı altında tüm marka ihtiyaçlarına cevap vermenin mümkün olamayacağını gördük. Tek bir alanda uzmanlaşmanın ise uzmanlık dahilinde doğacak olan farklı marka ihtiyaçlarına çözüm getiremeyeceği kanısına vardık. Bu da bizi mitolojide birden fazla işi iyi yapan fakat bilmediği işi yapmayan Kheiron karakterini markamız olarak seçmeye yönlendirdi.

Kheiron

Kheiron, Reklam Ajansı sektöründe hizmet vermektedir. İSTANBUL ilinde Kartal ilçesinde olan Kheiron, Reklam Ajansı kategorisinde hizmet veren firmadır. Kartal ilçesinde Reklam Ajansı arandığında Kheiron olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. İSTANBUL da Kartal ilçesinde Reklam Ajansı için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Kheiron hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Reklam Ajansı hakkında ki bilgilere ve varsa Kheiron fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Kheiron konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Kheiron için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Kheiron için yol tarifi de alabilirsiniz. İSTANBUL da Reklam Ajansı arayanlar için İSTANBUL Reklam Ajansı nasıl giderim, İSTANBUL Reklam Ajansı nerede, İSTANBUL Reklam Ajansı yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Kheiron firmasına ulaşabilirsiniz.

Kheiron mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Kheiron iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Kheiron sosyal medya hesapları varsa İSTANBUL da bulunan Reklam Ajansı için Kheiron sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Kheiron sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Kheiron sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Reklam Ajansı hakkında bilgi almak için Kheiron telefon numarası üzerinden yada Kheiron adresinden Reklam Ajansı konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

İSTANBUL firma rehberi ile İSTANBUL ilçesinde ki işletme bilgilerine, İSTANBUL nöbetçi eczane, İSTANBUL taksi telefonu ve İSTANBUL çilingir telefonu gibi İSTANBUL ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. İSTANBUL Reklam Ajansı nerede, İSTANBUL Reklam Ajansı nasıl giderim, İSTANBUL Reklam Ajansı yol tarifi ve İSTANBUL en yakın Reklam Ajansı ulaşabilirsiniz. İSTANBUL ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



Hizmetler

Reklam, ajans, stand, etkinlik, organizasyon


İletişim Bilgileri




Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın