Kutu Harf Hakkında

Kutu harf yükseklikleri 25cm’den başlayarak istediğiniz ebatlarda üretilmektedir. Kutu harfler ışıklı, ışıksız, gümüş ve gold olmak üzere 4 kısma ayrılmaktadır. Kutu harflerin ön cephelerinde 304 kalitede 1,2 mm yüzeyinde paslanmayan saclar kullanılmaktadır. Tabela için yazılan harflerin ön kısımlarını lazer sistemi ve harflerin yan yüzeylerini giyotin makasları ile kesilerek hazırlanmaktadır. Hazırlanacak olan tabelaların harflerinde paslanmaz sacın kesimi yapıldıktan sonra yan bantlarını el ile şekillendirilerek lehim kaynağı kullanılarak ön yüzeyinde birlikte birleştirilerek hazırlanır.Tabelaları istenilen renklerde boyanarak hazırlanmaktadır. Özellikle paslanmayan sac kullanıldığı için çok uzun süre kullanılabilir. Kutu harf tabelada lehim işlemi bitirildikten sonra harfler için parlaklık veren paslanmaz sac kullanılmasına rağmen ekstra olarak tam bir parlaklık sağlamak için polisaj işlemi yapılmaktadır. Böylece tabelanın harfleri daha uzun süre parlak ve dayanıklı olmaktadır. Polisaj işleminden geçerek hazırlanmış olan paslanmaz kutu harf tabelaları isteğe göre ışıklı ve ışıksız olarak hazırlanmaktadır.Eğer ışık sistemi istenirse tabelanın içine özellikle su geçirmeyen ledler yerleştirilir. bu yerleştirilen modül (parça) ledler ile harflerin üretimi tamamlanmaktadır. Bu hazırlanan tabelalar özellikle paslanmaz harfler ve kabartma harfler olarak hazırlanmaktadır. Hazırlanan tabelaların malzemesinde %10 ve 25 oranında krom vardır. Krom ve çeliğin yapılarında genel olarak çeliğin yüz kısmına çıkarak krom oksit tabakaları oluşur ve demirin oksitlenmesini engellemiş olur.

Kaynak; https://www.kutlureklam.com/kutu-harf.html

Kutu Harf

Kutu Harf, Reklam Hizmetleri sektöründe hizmet vermektedir. İSTANBUL ilinde Ümraniye ilçesinde olan Kutu Harf, Reklam Hizmetleri kategorisinde hizmet veren firmadır. Ümraniye ilçesinde Reklam Hizmetleri arandığında Kutu Harf olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. İSTANBUL da Ümraniye ilçesinde Reklam Hizmetleri için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Kutu Harf hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Reklam Hizmetleri hakkında ki bilgilere ve varsa Kutu Harf fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Kutu Harf konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Kutu Harf için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Kutu Harf için yol tarifi de alabilirsiniz. İSTANBUL da Reklam Hizmetleri arayanlar için İSTANBUL Reklam Hizmetleri nasıl giderim, İSTANBUL Reklam Hizmetleri nerede, İSTANBUL Reklam Hizmetleri yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Kutu Harf firmasına ulaşabilirsiniz.

Kutu Harf mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Kutu Harf iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Kutu Harf sosyal medya hesapları varsa İSTANBUL da bulunan Reklam Hizmetleri için Kutu Harf sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Kutu Harf sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Kutu Harf sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Reklam Hizmetleri hakkında bilgi almak için Kutu Harf telefon numarası üzerinden yada Kutu Harf adresinden Reklam Hizmetleri konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

İSTANBUL firma rehberi ile İSTANBUL ilçesinde ki işletme bilgilerine, İSTANBUL nöbetçi eczane, İSTANBUL taksi telefonu ve İSTANBUL çilingir telefonu gibi İSTANBUL ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. İSTANBUL Reklam Hizmetleri nerede, İSTANBUL Reklam Hizmetleri nasıl giderim, İSTANBUL Reklam Hizmetleri yol tarifi ve İSTANBUL en yakın Reklam Hizmetleri ulaşabilirsiniz. İSTANBUL ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



İletişim Bilgileri




Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın