My Pirzolam Steak & Kebap Hakkında

MY Pirzolam et restoranı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Dünya mutfağı ve et üzerine iddialı olduklarını söyleyen MY Pirzolam Restoran işletmecisi Fuat Fesih Demir, Gerçek tat ve hizmet bekleyen vatandaşları açılışını yaptıkları restorana davet ettiklerini belirtti. MY Pirzolam et restoranı düzenlenen törenle Köşk Mahallesinde hizmete açıldı. Açılışa Kayseri Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Altan Aydemir, Melikgazi Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Çifçi ve davetliler katıldı. MY Pirzolam Restoran işletmecisi Fuat Fesih Demir, 35 yıllık tecrübesiyle Kayserilere hizmet vereceklerini söylerken şunları söyledi. ? Dünya mutfağı ve et üzerinde çok iyiyiz. İddialı olduğumuzu belirtmek isterim. Kayseri mutfağı ve en önemlisi kahvaltımızla çok çok ön planda olacağız. Çünkü yöresel ürünlerle birlikte gerçek tat ve hizmeti sunuyoruz burada. 35 yıllık hizmet tecrübesiyle burada yer alacağız. Bir alt katta çocuk oyun kulübümüz var. Aşağıda çocuklar oyun oynarken aileleri onları kamerayla takip edebilirler. Bütün Kayserili hemşerilerimizi bir seferliğine bile olsa mekânımıza gelip yerinde tatmalarını kesinlikle tavsiye ediyoruz. ?dedi.

My Pirzolam Steak & Kebap

My Pirzolam Steak & Kebap, Restoran sektöründe hizmet vermektedir. KAYSERİ ilinde Melikgazi ilçesinde olan My Pirzolam Steak & Kebap, Restoran kategorisinde hizmet veren firmadır. Melikgazi ilçesinde Restoran arandığında My Pirzolam Steak & Kebap olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. KAYSERİ da Melikgazi ilçesinde Restoran için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

My Pirzolam Steak & Kebap hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Restoran hakkında ki bilgilere ve varsa My Pirzolam Steak & Kebap fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. My Pirzolam Steak & Kebap konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan My Pirzolam Steak & Kebap için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi My Pirzolam Steak & Kebap için yol tarifi de alabilirsiniz. KAYSERİ da Restoran arayanlar için KAYSERİ Restoran nasıl giderim, KAYSERİ Restoran nerede, KAYSERİ Restoran yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak My Pirzolam Steak & Kebap firmasına ulaşabilirsiniz.

My Pirzolam Steak & Kebap mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? My Pirzolam Steak & Kebap iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. My Pirzolam Steak & Kebap sosyal medya hesapları varsa KAYSERİ da bulunan Restoran için My Pirzolam Steak & Kebap sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları My Pirzolam Steak & Kebap sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

My Pirzolam Steak & Kebap sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Restoran hakkında bilgi almak için My Pirzolam Steak & Kebap telefon numarası üzerinden yada My Pirzolam Steak & Kebap adresinden Restoran konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

KAYSERİ firma rehberi ile KAYSERİ ilçesinde ki işletme bilgilerine, KAYSERİ nöbetçi eczane, KAYSERİ taksi telefonu ve KAYSERİ çilingir telefonu gibi KAYSERİ ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. KAYSERİ Restoran nerede, KAYSERİ Restoran nasıl giderim, KAYSERİ Restoran yol tarifi ve KAYSERİ en yakın Restoran ulaşabilirsiniz. KAYSERİ ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



Hizmetler

Steak Kebap


İletişim Bilgileri




Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın