Selma Güles Diyet Ve Güzellik Merkezi

Sağlık Ve Güzellik

Selma Güles Diyet Ve Güzellik Merkezi Hakkında

Doğu Akdeniz Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü 2014-2015 mezunuyum. Eğitim sürecinde Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi, Hacettepe Üniversitesi İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi, Ankara Üniversitesi Çocuk Hastanesi( Gaziantep Diyetisyen), Gaziantep Özel Medicalpark Hastanesi(Diyetisyen), Hacettepe Üniversitesi Hastane ve Diyet Mutfağında eğitim ve gözlem yaptım. KKTC ilköğretim ve lise öğrencilerinin beslenme alışkanlıklarını ve vücut analizleri üzerine araştırma yapıp, sağlıklı beslenmeye teşvik edici sunumlar ve projeler gerçekleştirdim. Mezuniyet sonrası mesleki gelişimini beslenme alanındaki yayınları takip ederek, kurs ve seminerlere katılarak devam ettirmekteyim. Eğitim hayatı boyunca çocuk sağlığı ve beslenmesi, sporcu beslenmesi, obezite tedavisi, kilo kontrolü ve hastalıklarda beslenme gibi bir çok konuda çalışmalar yaptım. 6 yıldır Gaziantep Diyetisyen olarak hizmet vermekteyim. Danışanlarıma yeterli ve dengeli beslenme hakkında farkındalık kazandırarak yaşam tarzı haline getirmelerini ve sadece diyet sürecinde değil yaşam süresi boyunca sağlıklı beslenmeyi öğrenip uygulamalarını sağlamak hedefim.

Selma Güles Diyet Ve Güzellik Merkezi

Selma Güles Diyet Ve Güzellik Merkezi, Sağlık ve Güzellik sektöründe hizmet vermektedir. GAZİANTEP ilinde Şahinbey ilçesinde olan Selma Güles Diyet Ve Güzellik Merkezi, Sağlık ve Güzellik kategorisinde hizmet veren firmadır. Şahinbey ilçesinde Sağlık ve Güzellik arandığında Selma Güles Diyet Ve Güzellik Merkezi olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. GAZİANTEP da Şahinbey ilçesinde Sağlık ve Güzellik için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Selma Güles Diyet Ve Güzellik Merkezi hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Sağlık ve Güzellik hakkında ki bilgilere ve varsa Selma Güles Diyet Ve Güzellik Merkezi fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Selma Güles Diyet Ve Güzellik Merkezi konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Selma Güles Diyet Ve Güzellik Merkezi için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Selma Güles Diyet Ve Güzellik Merkezi için yol tarifi de alabilirsiniz. GAZİANTEP da Sağlık ve Güzellik arayanlar için GAZİANTEP Sağlık ve Güzellik nasıl giderim, GAZİANTEP Sağlık ve Güzellik nerede, GAZİANTEP Sağlık ve Güzellik yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Selma Güles Diyet Ve Güzellik Merkezi firmasına ulaşabilirsiniz.

Selma Güles Diyet Ve Güzellik Merkezi mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Selma Güles Diyet Ve Güzellik Merkezi iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Selma Güles Diyet Ve Güzellik Merkezi sosyal medya hesapları varsa GAZİANTEP da bulunan Sağlık ve Güzellik için Selma Güles Diyet Ve Güzellik Merkezi sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Selma Güles Diyet Ve Güzellik Merkezi sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Selma Güles Diyet Ve Güzellik Merkezi sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Sağlık ve Güzellik hakkında bilgi almak için Selma Güles Diyet Ve Güzellik Merkezi telefon numarası üzerinden yada Selma Güles Diyet Ve Güzellik Merkezi adresinden Sağlık ve Güzellik konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

GAZİANTEP firma rehberi ile GAZİANTEP ilçesinde ki işletme bilgilerine, GAZİANTEP nöbetçi eczane, GAZİANTEP taksi telefonu ve GAZİANTEP çilingir telefonu gibi GAZİANTEP ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. GAZİANTEP Sağlık ve Güzellik nerede, GAZİANTEP Sağlık ve Güzellik nasıl giderim, GAZİANTEP Sağlık ve Güzellik yol tarifi ve GAZİANTEP en yakın Sağlık ve Güzellik ulaşabilirsiniz. GAZİANTEP ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



Hizmetler

Sağlık ve Güzellik , Diyetisyen , Lazer Epilasyon, Andulasyon


İletişim Bilgileri



Etiketler:



Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın