Doç. Dr. Didem Öncel Yakar, Genel Cerrah

Sağlık

Doç. Dr. Didem Öncel Yakar, Genel Cerrah Hakkında

Doç. Dr. Didem Öncel Yakar, Genel Cerrah İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 1998 yılında mezun oldum. İhtisasımı 2004 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamlayıp Genel Cerrahi Uzmanı ünvanını aldım. 2004-2005'de VKV Amerikan Hastanesi Genel Cerrah bölümünde hizmet verdim. 2005 yılında Amerika'ya giderek Güney Kaliforniya Üniversitesi, Keck Tıp Fakültesinde Travma ve Cerrahi yoğun bakım bölümünde araştırma görevlisi olarak çalıştım. 2006 ve 2007 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi, 2008-2013 yılları arasında Memorial Ataşehir Hastanesi, 2013-2022 yılları arası Acıbadem Sağlık Grubu'nda hizmet verdim. 2015 yılında Doçent ünvanını aldım. Şu anda İstanbul Ataşehir'de kendi muayenehanemde çalışmaktayım.

Doç. Dr. Didem Öncel Yakar, Genel Cerrah

Doç. Dr. Didem Öncel Yakar, Genel Cerrah, Sağlık sektöründe hizmet vermektedir. İSTANBUL ilinde Ataşehir ilçesinde olan Doç. Dr. Didem Öncel Yakar, Genel Cerrah, Sağlık kategorisinde hizmet veren firmadır. Ataşehir ilçesinde Sağlık arandığında Doç. Dr. Didem Öncel Yakar, Genel Cerrah olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. İSTANBUL da Ataşehir ilçesinde Sağlık için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Doç. Dr. Didem Öncel Yakar, Genel Cerrah hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Sağlık hakkında ki bilgilere ve varsa Doç. Dr. Didem Öncel Yakar, Genel Cerrah fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Doç. Dr. Didem Öncel Yakar, Genel Cerrah konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Doç. Dr. Didem Öncel Yakar, Genel Cerrah için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Doç. Dr. Didem Öncel Yakar, Genel Cerrah için yol tarifi de alabilirsiniz. İSTANBUL da Sağlık arayanlar için İSTANBUL Sağlık nasıl giderim, İSTANBUL Sağlık nerede, İSTANBUL Sağlık yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Doç. Dr. Didem Öncel Yakar, Genel Cerrah firmasına ulaşabilirsiniz.

Doç. Dr. Didem Öncel Yakar, Genel Cerrah mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Doç. Dr. Didem Öncel Yakar, Genel Cerrah iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Doç. Dr. Didem Öncel Yakar, Genel Cerrah sosyal medya hesapları varsa İSTANBUL da bulunan Sağlık için Doç. Dr. Didem Öncel Yakar, Genel Cerrah sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Doç. Dr. Didem Öncel Yakar, Genel Cerrah sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Doç. Dr. Didem Öncel Yakar, Genel Cerrah sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Sağlık hakkında bilgi almak için Doç. Dr. Didem Öncel Yakar, Genel Cerrah telefon numarası üzerinden yada Doç. Dr. Didem Öncel Yakar, Genel Cerrah adresinden Sağlık konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

İSTANBUL firma rehberi ile İSTANBUL ilçesinde ki işletme bilgilerine, İSTANBUL nöbetçi eczane, İSTANBUL taksi telefonu ve İSTANBUL çilingir telefonu gibi İSTANBUL ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. İSTANBUL Sağlık nerede, İSTANBUL Sağlık nasıl giderim, İSTANBUL Sağlık yol tarifi ve İSTANBUL en yakın Sağlık ulaşabilirsiniz. İSTANBUL ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



Hizmetler

İstanbul, Ataşehir'de Genel Cerrah


İletişim Bilgileri




Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın