Fizyoterapist Esra Acar - Manuel Terapi & Reformer Pilates

Sağlıklı Yaşam Merkezi

Fizyoterapist Esra Acar - Manuel Terapi & Reformer Pilates Hakkında

İşletmemizin temel amacı, Antalya bölgesinde sağlık sorunu yaşayan insanların doğruluğu kanıtlanmış tedavi metotları ve kişiye uygun egzersiz programları ile yaşam kalitesini en üst seviyeye çıkarmaktır. İşletmemizde Manuel Terapi, Medikal Masaj, Kinezyotape, Reformer Pilates, Miyofasyal Gevşetme, Postür Analizi işlemleri mevcuttur. Tedavilerimiz: Manuel Terapi Ellerle yapılan bir fizik tedavi yöntemidir. Manuel Terapi, problemli bölgede ağrıyı azaltmak, eklem hareketliliğini arttırmak ve kas gerginliğini ortadan kaldırmak amacıyla uygulanır. Medikal (Tıbbi) Masaj Vücuttaki yumuşak dokulara belirli tekniklerle uyarı verilerek yapılan bir tedavi türüdür. Kasları gevşetir, ağrıyı azaltır ve yaşam kalitesini arttırır. Kupa Terapi Kan dolaşımını arttıran, kas spazmını ortadan kaldıran, ödemi atmaya yardımcı tedavi yöntemidir. Pelvik Taban Rehabilitasyonu Bu bölgedeki kas işlevlerini en etkin düzeyde çalıştırmayı amaçlayan tedaviler bütünüdür. (İdrar kaçırma, Vajinismus, Cinsel Disfonksiyon) Kinezyotape Kinezyolojik bantlama, eklem hareketlerini kısıtlamaksızın kas, eklem ve bağ yapılarına destek olur. Ödemi azaltarak iyileşme sürecini hızlandırır. Postür Analizi Postur nedir? Kas iskelet sisteminin, sabit ve hareket edilen anlarda değişen dizilimine 'postür' denir. Postür, Kişinin Fiziksel, Ruhsal, Zihinsel ve diğer sağlık verileri gösteren göstergedir. Kadın-Erkek Sağlığı Kadınlarda ve Erkeklerde görülebilecek çeşitli sağlık problemlerine özel olarak planlanan ve uygulanan tedaviler Kişiye Özel Egzersizler Kişinin anatomisi ve fizyolojisi dikkate alınarak oluşturulmuş kademeli egzersizlerdir. Miyofasyal Gevşetme Miyofasyal Gevşetme teknikleri gerilmiş, ağrılı ve hassas dokuya belirli tekniklerle uygulanarak dokuyu rahatlatan manuel terapi yöntemidir. Elektroterapi Kas, iskelet travmaları, kaz spazmları, eklem rahatsızlıkları vb. olan kişilerde uygulanan bir tedavi yöntemidir. Reformer Pilates Reformer pilates egzersizleri ve hareketlerinin temel amacı; vücudun esnemesini sağlamak, kasları harekete geçirmek, denge-koordinasyonu geliştirmek ve yağ yakımını kolaylaştırmaktır. Hastalıklar: Bel fıtığı Bel Ağrıları Siyatik ağrısı Priformis sendromu Ayaklara dökülen ağrı, karıncalanma, uyuşma Korpal tünel sendromu Boyun fıtığı Boyun ağrısı Boyun düzleşmesi Kollarda uyuşma, güçsüzlük, ağrı Fibromiyoloji Donuk omuz Kiföz Sinir sıkışması Tenişçi dirseği Golfçu dirseği Spor yaralanmaları Diz problemleri Ön çapraz bağ Menisküs Skolyoz Daha fazla bilgi için Bizimle iletişime geçin Hizmetlerin tamamı hakkında bilgi almak ve ücretsiz değerlendirme için iletişime geçiniz.

Fizyoterapist Esra Acar - Manuel Terapi & Reformer Pilates

Fizyoterapist Esra Acar - Manuel Terapi & Reformer Pilates, Sağlıklı Yaşam Merkezi sektöründe hizmet vermektedir. ANTALYA ilinde Muratpaşa ilçesinde olan Fizyoterapist Esra Acar - Manuel Terapi & Reformer Pilates, Sağlıklı Yaşam Merkezi kategorisinde hizmet veren firmadır. Muratpaşa ilçesinde Sağlıklı Yaşam Merkezi arandığında Fizyoterapist Esra Acar - Manuel Terapi & Reformer Pilates olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. ANTALYA da Muratpaşa ilçesinde Sağlıklı Yaşam Merkezi için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Fizyoterapist Esra Acar - Manuel Terapi & Reformer Pilates hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Sağlıklı Yaşam Merkezi hakkında ki bilgilere ve varsa Fizyoterapist Esra Acar - Manuel Terapi & Reformer Pilates fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Fizyoterapist Esra Acar - Manuel Terapi & Reformer Pilates konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Fizyoterapist Esra Acar - Manuel Terapi & Reformer Pilates için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Fizyoterapist Esra Acar - Manuel Terapi & Reformer Pilates için yol tarifi de alabilirsiniz. ANTALYA da Sağlıklı Yaşam Merkezi arayanlar için ANTALYA Sağlıklı Yaşam Merkezi nasıl giderim, ANTALYA Sağlıklı Yaşam Merkezi nerede, ANTALYA Sağlıklı Yaşam Merkezi yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Fizyoterapist Esra Acar - Manuel Terapi & Reformer Pilates firmasına ulaşabilirsiniz.

Fizyoterapist Esra Acar - Manuel Terapi & Reformer Pilates mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Fizyoterapist Esra Acar - Manuel Terapi & Reformer Pilates iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Fizyoterapist Esra Acar - Manuel Terapi & Reformer Pilates sosyal medya hesapları varsa ANTALYA da bulunan Sağlıklı Yaşam Merkezi için Fizyoterapist Esra Acar - Manuel Terapi & Reformer Pilates sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Fizyoterapist Esra Acar - Manuel Terapi & Reformer Pilates sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Fizyoterapist Esra Acar - Manuel Terapi & Reformer Pilates sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Sağlıklı Yaşam Merkezi hakkında bilgi almak için Fizyoterapist Esra Acar - Manuel Terapi & Reformer Pilates telefon numarası üzerinden yada Fizyoterapist Esra Acar - Manuel Terapi & Reformer Pilates adresinden Sağlıklı Yaşam Merkezi konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

ANTALYA firma rehberi ile ANTALYA ilçesinde ki işletme bilgilerine, ANTALYA nöbetçi eczane, ANTALYA taksi telefonu ve ANTALYA çilingir telefonu gibi ANTALYA ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. ANTALYA Sağlıklı Yaşam Merkezi nerede, ANTALYA Sağlıklı Yaşam Merkezi nasıl giderim, ANTALYA Sağlıklı Yaşam Merkezi yol tarifi ve ANTALYA en yakın Sağlıklı Yaşam Merkezi ulaşabilirsiniz. ANTALYA ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



Hizmetler

Fizyoterapi


İletişim Bilgileri




Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın