Serhat Kumaş Tekstil San Tic Ltd Şti

Tekstil

Serhat Kumaş Tekstil San Tic Ltd Şti Hakkında

1998 yılında kurulan Serhat Tekstil, tekstil sektöründe güçlü alt yapısı ve geniş pazar ağıyla her geçen gün alanında hızla büyüyen ve tercih edilen üretici firma olmaktadır.Yurt içi ve yurt dışında üst düzey müşterilere hizmet veren firmamız kalite ve hızlı hizmet anlayışını baz almıştır. Örme kumaş alanında üretim yapan Serhat Tekstil, 12 ay boyunca sürekli yenilenen koleksiyonları ile firmaların ar-ge ve tedarik kısımlarında listenin en üst sıralarında yer almayı başarmıştır. Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen hazır giyim markalarına değişen moda trendleri içerisinde en iyi kalitede kumaş üretimi sağlamaktadır. Ağırlıklı olarak , Fransa, Rusya, Ukrayna, Polonya, Bulgaristan, Sırbistan ve İtalya bölgelerine ihracat yapmaktadır. Serhat Tekstil, koşulsuz müşteri memnuniyeti hedefini, teknoloji kullanımını ve yenilikçiliği benimsemiş çalışanlar ile oluşturulan katma değerin, gelecek nesillere en iyi koşullarda aktarılması hedefleriyle insana ve topluma fayda sağlamak için çalışmaktadır. Vizyonumuz, yenilikçi bakış açımızı kattığımız kaliteli ürünlerimiz ve özel tasarım desenlerimizle dünya markasına yön veren markaların ilk tercihi olmaktır.

Serhat Kumaş Tekstil San Tic Ltd Şti

Serhat Kumaş Tekstil San Tic Ltd Şti, Tekstil sektöründe hizmet vermektedir. İSTANBUL ilinde Zeytinburnu ilçesinde olan Serhat Kumaş Tekstil San Tic Ltd Şti, Tekstil kategorisinde hizmet veren firmadır. Zeytinburnu ilçesinde Tekstil arandığında Serhat Kumaş Tekstil San Tic Ltd Şti olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. İSTANBUL da Zeytinburnu ilçesinde Tekstil için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Serhat Kumaş Tekstil San Tic Ltd Şti hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Tekstil hakkında ki bilgilere ve varsa Serhat Kumaş Tekstil San Tic Ltd Şti fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Serhat Kumaş Tekstil San Tic Ltd Şti konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Serhat Kumaş Tekstil San Tic Ltd Şti için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Serhat Kumaş Tekstil San Tic Ltd Şti için yol tarifi de alabilirsiniz. İSTANBUL da Tekstil arayanlar için İSTANBUL Tekstil nasıl giderim, İSTANBUL Tekstil nerede, İSTANBUL Tekstil yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Serhat Kumaş Tekstil San Tic Ltd Şti firmasına ulaşabilirsiniz.

Serhat Kumaş Tekstil San Tic Ltd Şti mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Serhat Kumaş Tekstil San Tic Ltd Şti iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Serhat Kumaş Tekstil San Tic Ltd Şti sosyal medya hesapları varsa İSTANBUL da bulunan Tekstil için Serhat Kumaş Tekstil San Tic Ltd Şti sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Serhat Kumaş Tekstil San Tic Ltd Şti sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Serhat Kumaş Tekstil San Tic Ltd Şti sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Tekstil hakkında bilgi almak için Serhat Kumaş Tekstil San Tic Ltd Şti telefon numarası üzerinden yada Serhat Kumaş Tekstil San Tic Ltd Şti adresinden Tekstil konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

İSTANBUL firma rehberi ile İSTANBUL ilçesinde ki işletme bilgilerine, İSTANBUL nöbetçi eczane, İSTANBUL taksi telefonu ve İSTANBUL çilingir telefonu gibi İSTANBUL ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. İSTANBUL Tekstil nerede, İSTANBUL Tekstil nasıl giderim, İSTANBUL Tekstil yol tarifi ve İSTANBUL en yakın Tekstil ulaşabilirsiniz. İSTANBUL ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



İletişim Bilgileri




Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın