Namalan Tarım Tohum Eleme Tesisi Hakkında

Ferit NAMALAN tarafından 1992’de kurulan NAMALAN Tarım , Ankara’nın Haymana ilçesinde ‘’ Tarım geleceğimizdir ’’ sloganı ile ilk başladığı günden bu yana yüzde yüz Türk sermayeli bir şirket olarak işimizin merkezinde sadece tarım var. Yetiştiricilerin ve sanayicilerin ihtiyaçlarına bütünleşmiş (entegre) çözümler oluşturuyor; başta toptan hububat ve bakliyat ticareti olmak üzere yem ve hammadde temini ile sektör paydaşlarına hizmet eden NAMALAN tarım ailesi ‘’Yerli ve Milli Tohum’’ un ülke tarımı ve tarımsal ürün işleyen sektörlere kaliteli hammadde temini için vazgeçilmez bir mecburiyet olduğunu araştırmaları sonucunda görmüş ve bunu kendine görev bilmiştir.2021 yılında geleceğin şartlarına uygun yüksek teknoloji ve kapasiteye sahip tohum üretim,paketleme ve sertifikasyon tesisini Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde faaliyete geçirmiştir.Bölgemizde bir ilk olarak tesis bünyesinde bulunan bakliyat boylama ve paketleme tesisini de üreticilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak hem de kuruyemiş ve bakliyat sektörüne yönelik çalışmalarının bir adımı olarak,bu iş kollarını da bünyesine katarak uygun analiz değerlerine sahip, verimli, kazanç sağlayan ve sürdürülebilir ürünleri, alanında uzman geniş bir teknik destek ekibi ile piyasaya sunuyoruz.Tüm bu bileşenleri zamanında,en uygun şartlarda temin ve teslim edebilmek için 2022 yılında lojistik ve depolama hizmetlerine de yatırım yaparak NAMALAN tarım lojistik otomotiv ith.ihr.inş.san.tic.ltd.şti adını alarak hedeflerine ve hayallerine emin adımlar ile yürümeye devam etmektedir.Gübre alanındaki araştırmalarımız devam etmek ile beraber en kısa zamanda bu alanda da yatırım yapmanın heyecanı içindeyiz.

Namalan Tarım Tohum Eleme Tesisi

Namalan Tarım Tohum Eleme Tesisi, Tohum Tedarikçisi sektöründe hizmet vermektedir. ANKARA ilinde Altındağ ilçesinde olan Namalan Tarım Tohum Eleme Tesisi, Tohum Tedarikçisi kategorisinde hizmet veren firmadır. Altındağ ilçesinde Tohum Tedarikçisi arandığında Namalan Tarım Tohum Eleme Tesisi olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. ANKARA da Altındağ ilçesinde Tohum Tedarikçisi için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Namalan Tarım Tohum Eleme Tesisi hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Tohum Tedarikçisi hakkında ki bilgilere ve varsa Namalan Tarım Tohum Eleme Tesisi fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Namalan Tarım Tohum Eleme Tesisi konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Namalan Tarım Tohum Eleme Tesisi için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Namalan Tarım Tohum Eleme Tesisi için yol tarifi de alabilirsiniz. ANKARA da Tohum Tedarikçisi arayanlar için ANKARA Tohum Tedarikçisi nasıl giderim, ANKARA Tohum Tedarikçisi nerede, ANKARA Tohum Tedarikçisi yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Namalan Tarım Tohum Eleme Tesisi firmasına ulaşabilirsiniz.

Namalan Tarım Tohum Eleme Tesisi mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Namalan Tarım Tohum Eleme Tesisi iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Namalan Tarım Tohum Eleme Tesisi sosyal medya hesapları varsa ANKARA da bulunan Tohum Tedarikçisi için Namalan Tarım Tohum Eleme Tesisi sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Namalan Tarım Tohum Eleme Tesisi sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Namalan Tarım Tohum Eleme Tesisi sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Tohum Tedarikçisi hakkında bilgi almak için Namalan Tarım Tohum Eleme Tesisi telefon numarası üzerinden yada Namalan Tarım Tohum Eleme Tesisi adresinden Tohum Tedarikçisi konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

ANKARA firma rehberi ile ANKARA ilçesinde ki işletme bilgilerine, ANKARA nöbetçi eczane, ANKARA taksi telefonu ve ANKARA çilingir telefonu gibi ANKARA ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. ANKARA Tohum Tedarikçisi nerede, ANKARA Tohum Tedarikçisi nasıl giderim, ANKARA Tohum Tedarikçisi yol tarifi ve ANKARA en yakın Tohum Tedarikçisi ulaşabilirsiniz. ANKARA ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



Hizmetler

TOHUM ELEME VE PAKETLEME HİZMLETLERİ-SERTİFİKALI VE SELLEKTÖR TOHUM ÜRETİM VE SATIŞI-GÜBRE-KÖMÜR-UN-YEM-VE YEM HAMMADDELERİ SATIŞI-TOPTAN HUBUBAT VE BAKLİYAT HİZMETLERİ


Referanslar

YAYLA BAKLİYAT-BAŞHAN BAKLİYAT-PINARSAN TARIM-KULUSAN YEM-TARFİN-HAŞİMOĞLU BAKLİYAT-KARDELEN KURUYEMİŞ-HAS ÇEREZ-YAYLA BAKLİYAT-TAT BAKLİYAT-


İletişim Bilgileri



Etiketler:



Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın