Tekser Teknik Seramik Tic. Ve San. A.ş.

Zemin Döşeme İşleri Yüklenicisi

Tekser Teknik Seramik Tic. Ve San. A.ş. Hakkında

1980 yılından bugüne aside dayanıklı (antiasit) hijyenik endüstriyel seramik zemin kaplamasında hizmet veren TEKSER Teknik Seramik, 1800’ün üzerinde tamamlanmış projesi, 2 milyon metrekareden fazla seramik döşemesi ve 50'den fazla ülkede 1000'i aşan referansıyla projelendirmeden uygulamaya, danışmanlıktan tadilata anahtar teslim proje yönetimi yapmaktadır. TEKSER Teknik Seramik, Türkiye’de Vibrasyonlu Seramik Döşeme Sistemi dahil endüstriyel seramik döşemelerinde ve PanelGUARD markası ile panel duvar koruma sistemlerindeki buluş ve yenilikleriyle sektörün lideri ve öncü firması konumundadır.

Tekser Teknik Seramik Tic. Ve San. A.ş.

Tekser Teknik Seramik Tic. Ve San. A.ş., Zemin Döşeme İşleri Yüklenicisi sektöründe hizmet vermektedir. İSTANBUL ilinde Ümraniye ilçesinde olan Tekser Teknik Seramik Tic. Ve San. A.ş., Zemin Döşeme İşleri Yüklenicisi kategorisinde hizmet veren firmadır. Ümraniye ilçesinde Zemin Döşeme İşleri Yüklenicisi arandığında Tekser Teknik Seramik Tic. Ve San. A.ş. olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. İSTANBUL da Ümraniye ilçesinde Zemin Döşeme İşleri Yüklenicisi için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Tekser Teknik Seramik Tic. Ve San. A.ş. hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Zemin Döşeme İşleri Yüklenicisi hakkında ki bilgilere ve varsa Tekser Teknik Seramik Tic. Ve San. A.ş. fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Tekser Teknik Seramik Tic. Ve San. A.ş. konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Tekser Teknik Seramik Tic. Ve San. A.ş. için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Tekser Teknik Seramik Tic. Ve San. A.ş. için yol tarifi de alabilirsiniz. İSTANBUL da Zemin Döşeme İşleri Yüklenicisi arayanlar için İSTANBUL Zemin Döşeme İşleri Yüklenicisi nasıl giderim, İSTANBUL Zemin Döşeme İşleri Yüklenicisi nerede, İSTANBUL Zemin Döşeme İşleri Yüklenicisi yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Tekser Teknik Seramik Tic. Ve San. A.ş. firmasına ulaşabilirsiniz.

Tekser Teknik Seramik Tic. Ve San. A.ş. mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Tekser Teknik Seramik Tic. Ve San. A.ş. iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Tekser Teknik Seramik Tic. Ve San. A.ş. sosyal medya hesapları varsa İSTANBUL da bulunan Zemin Döşeme İşleri Yüklenicisi için Tekser Teknik Seramik Tic. Ve San. A.ş. sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Tekser Teknik Seramik Tic. Ve San. A.ş. sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Tekser Teknik Seramik Tic. Ve San. A.ş. sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Zemin Döşeme İşleri Yüklenicisi hakkında bilgi almak için Tekser Teknik Seramik Tic. Ve San. A.ş. telefon numarası üzerinden yada Tekser Teknik Seramik Tic. Ve San. A.ş. adresinden Zemin Döşeme İşleri Yüklenicisi konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

İSTANBUL firma rehberi ile İSTANBUL ilçesinde ki işletme bilgilerine, İSTANBUL nöbetçi eczane, İSTANBUL taksi telefonu ve İSTANBUL çilingir telefonu gibi İSTANBUL ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. İSTANBUL Zemin Döşeme İşleri Yüklenicisi nerede, İSTANBUL Zemin Döşeme İşleri Yüklenicisi nasıl giderim, İSTANBUL Zemin Döşeme İşleri Yüklenicisi yol tarifi ve İSTANBUL en yakın Zemin Döşeme İşleri Yüklenicisi ulaşabilirsiniz. İSTANBUL ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



Hizmetler

Hijyenik endüstriyel seramik zemin döşeme, Panel duvar koruma çözümleri, Zemin tamir ve tadilat projeleri, Malzeme satış, Etüd ve danışmanlık.


Referanslar

Yurtiçi ve yurtdışı gıda ve içecek sanayi başta olmak üzere; Süt mamülleri üreten ve işleyen fabrikalar Et ve et mamülleri fabrikaları Alkollü ve alkolsüz içkiler üreten fabrikalar Hayvansal ve bitkisel yağ üreten ve işleyen fabrikalar Dondurulmuş gıda ve konserve üreten ve işleyen fabrikalar Dondurma fabrikaları Bisküvi ve şekerleme fabrikaları Fırın ve pastahaneler, restorantlar Endüstriyel mutfaklar Hijyenikliğin artık bir zorunluluk olduğu tüm gıda sanayinde hizmet veren firmalar.


İletişim Bilgileri




Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın