Ktbilisim Servis Hizmetleri Hakkında

KTBilisim ,2004 yılından günümüze kadar hizmet veren teknik servis firmasıdır.KtBilisim marka bağımsız tüm bilgisayar, laptop, notebook ürünlerinin donanımsal ve yazılımsal sorunlarını çözümleyen kurumsal bir bilgisayar teknik servis firmasıdır.

Destek verdiğimiz Asus, Dell, Acer, Lenovo, Toshiba, Hp, Samsung, MSI, Packard, Bell, Casper, Compaq, Exper, Fujitsu, Siemens, Benq, Crea, Lg, Nec, Datron, Aidata markalarının yedek parçalarını tedarik ediyor, aynı zamanda bu ürünlere destek vererek yazılımsal sorunlarını gideriyoruz. KTBilisim  müşterilerine sahip olduğu tecrübe ve  bilgi birikimini kullanarak; Pc , Notebook ,Güvenlik (cctv) hizmetleri sunmakla kalmayıp aynı zamanda kurumsal şirketlerin network kurulumları ile tüm terminal bilgisayarların kurulum ve yapılandırmasını yapmaktadır.

Ktbilisim Servis Hizmetleri

Ktbilisim Servis Hizmetleri, Bilgisayar Servisi sektöründe hizmet vermektedir. İSTANBUL ilinde Beylikdüzü ilçesinde olan Ktbilisim Servis Hizmetleri, Bilgisayar Servisi kategorisinde hizmet veren firmadır. Beylikdüzü ilçesinde Bilgisayar Servisi arandığında Ktbilisim Servis Hizmetleri olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. İSTANBUL da Beylikdüzü ilçesinde Bilgisayar Servisi için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Ktbilisim Servis Hizmetleri hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Bilgisayar Servisi hakkında ki bilgilere ve varsa Ktbilisim Servis Hizmetleri fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Ktbilisim Servis Hizmetleri konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Ktbilisim Servis Hizmetleri için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Ktbilisim Servis Hizmetleri için yol tarifi de alabilirsiniz. İSTANBUL da Bilgisayar Servisi arayanlar için İSTANBUL Bilgisayar Servisi nasıl giderim, İSTANBUL Bilgisayar Servisi nerede, İSTANBUL Bilgisayar Servisi yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Ktbilisim Servis Hizmetleri firmasına ulaşabilirsiniz.

Ktbilisim Servis Hizmetleri mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Ktbilisim Servis Hizmetleri iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Ktbilisim Servis Hizmetleri sosyal medya hesapları varsa İSTANBUL da bulunan Bilgisayar Servisi için Ktbilisim Servis Hizmetleri sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Ktbilisim Servis Hizmetleri sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Ktbilisim Servis Hizmetleri sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Bilgisayar Servisi hakkında bilgi almak için Ktbilisim Servis Hizmetleri telefon numarası üzerinden yada Ktbilisim Servis Hizmetleri adresinden Bilgisayar Servisi konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

İSTANBUL firma rehberi ile İSTANBUL ilçesinde ki işletme bilgilerine, İSTANBUL nöbetçi eczane, İSTANBUL taksi telefonu ve İSTANBUL çilingir telefonu gibi İSTANBUL ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. İSTANBUL Bilgisayar Servisi nerede, İSTANBUL Bilgisayar Servisi nasıl giderim, İSTANBUL Bilgisayar Servisi yol tarifi ve İSTANBUL en yakın Bilgisayar Servisi ulaşabilirsiniz. İSTANBUL ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



Hizmetler

Bilgisayar Servisi

Kurumsal Bilgisayar teknik servis hizmetinin ne kadar kolay olduğunu bizimle yaşayabilirsiniz. Hiç yorulmadan ve emek sarfetmeden tüm sorunlarınızı bizim çözmemizi sağlayabilirsiniz. 20 yıllık tecrübe ile yaşadığınız sorunları gideriyoruz.

Bilgisayar Bakım Anlaşması

Şirketinizin tüm IT sorunlarını ortadan kaldırmak ancak sorumluluğu kurumsal bir IT şirketine yüklemek ile olur. Bizler sizin tüm sistem sorunlarınızı ortadan kaldırmak için sadece talebinizi bekliyoruz. Bilgisayar bakım anlaşması konusunda bize güvenebilirsiniz.

Web Tasarım
Şirketinizin henüz bir web sitesi yokmu? Bu büyük sorun demektir. En kısa zamanda bizim ile iletişime geçerek sitenizde olması gereken tüm özellikleri ve nelere ihtiyacınız olduğunu kurumsal web tasarımcılarımız size sunsun.

Laptop Teknik Servisi
Asus, Dell, Lenovo, Toshiba ve ismini sayamayacağımız tüm marka ve model ürünlerin sorunlarını mümkün olduğunca tamir işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Klavye , kasa , bezel , ekran anakart tamiri ve bga chipset değişimi yapmaktayız.

Bilgisayar Satışı
Yeni bir bilgisayaramı ihtiyacınız var? O halde hemen bizim ile iletişime geçerek istediğiniz sistem özelliklerini belirtin ve size uygun bilgisayarı ayağınıza getirelim.

Telefon Teknik Servisi
Telefonunzda oluşan ; ekran kırılması , şebeke sorunu ve birçok sorun karşısında size destek sağlamaktayız.



İletişim Bilgileri




Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın