KTBILISIM SERVIS HIZMETLERI HAKKINDA

Bilgisayar Servisi

Ktbilisim Servis Hizmetleri

KTBilisim ,2004 yılından günümüze kadar hizmet veren teknik servis firmasıdır.KtBilisim marka bağımsız tüm bilgisayar, laptop, notebook ürünlerinin donanımsal ve yazılımsal sorunlarını çözümleyen kurumsal bir bilgisayar teknik servis firmasıdır.

Destek verdiğimiz Asus, Dell, Acer, Lenovo, Toshiba, Hp, Samsung, MSI, Packard, Bell, Casper, Compaq, Exper, Fujitsu, Siemens, Benq, Crea, Lg, Nec, Datron, Aidata markalarının yedek parçalarını tedarik ediyor, aynı zamanda bu ürünlere destek vererek yazılımsal sorunlarını gideriyoruz. KTBilisim  müşterilerine sahip olduğu tecrübe ve  bilgi birikimini kullanarak; Pc , Notebook ,Güvenlik (cctv) hizmetleri sunmakla kalmayıp aynı zamanda kurumsal şirketlerin network kurulumları ile tüm terminal bilgisayarların kurulum ve yapılandırmasını yapmaktadır.



Hizmetler

Bilgisayar Servisi

Kurumsal Bilgisayar teknik servis hizmetinin ne kadar kolay olduğunu bizimle yaşayabilirsiniz. Hiç yorulmadan ve emek sarfetmeden tüm sorunlarınızı bizim çözmemizi sağlayabilirsiniz. 20 yıllık tecrübe ile yaşadığınız sorunları gideriyoruz.

Bilgisayar Bakım Anlaşması

Şirketinizin tüm IT sorunlarını ortadan kaldırmak ancak sorumluluğu kurumsal bir IT şirketine yüklemek ile olur. Bizler sizin tüm sistem sorunlarınızı ortadan kaldırmak için sadece talebinizi bekliyoruz. Bilgisayar bakım anlaşması konusunda bize güvenebilirsiniz.

Web Tasarım
Şirketinizin henüz bir web sitesi yokmu? Bu büyük sorun demektir. En kısa zamanda bizim ile iletişime geçerek sitenizde olması gereken tüm özellikleri ve nelere ihtiyacınız olduğunu kurumsal web tasarımcılarımız size sunsun.

Laptop Teknik Servisi
Asus, Dell, Lenovo, Toshiba ve ismini sayamayacağımız tüm marka ve model ürünlerin sorunlarını mümkün olduğunca tamir işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Klavye , kasa , bezel , ekran anakart tamiri ve bga chipset değişimi yapmaktayız.

Bilgisayar Satışı
Yeni bir bilgisayaramı ihtiyacınız var? O halde hemen bizim ile iletişime geçerek istediğiniz sistem özelliklerini belirtin ve size uygun bilgisayarı ayağınıza getirelim.

Telefon Teknik Servisi
Telefonunzda oluşan ; ekran kırılması , şebeke sorunu ve birçok sorun karşısında size destek sağlamaktayız.



İletişim Bilgileri




Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın