Mamsel İlaç San. Ve Tic. A.ş Hakkında

ŞİRKET PROFİLİ

 

Mamsel İlaç A.Ş., Türkiye'nin bir numaralı ilaç dağıtım kanalı olan Selçuk Ecza Holding'in bir yan kuruluşu olarak 1991 yılında kurulmuştur. Bebek beslenmesi ve sağlıklı toplumlar yetiştirilmesi yönünde yenilikçi ürünleri Türk pazarına kazandırmış bir firmadır.

Hizmette yaygınlık ilkesini benimseyen Mamsel, İstanbul merkez ofisinin yanı sıra; Marmara Anadolu, Marmara Avrupa, İç Anadolu, Ege, Güney Anadolu ve Karadeniz bölgeleri ile bunlara bağlı illerde bulunan satış ve tanıtım temsilcileri ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

Mamsel sahip olduğu satış ağıyla doktorlar, diyetisyenler, eczacılar ve yardımcıları, hemşireler ve ebeler gibi sağlık profesyonelleri; tıpla ilgili diğer meslek grupları ve Türk halkına her zaman en üstün hizmeti ulaştırmayı amaçlamaktadır.

Mamsel İlaç pazara sunduğu ürünlerle toplum sağlığının korunmasını ve çeşitli hastalıkların doğal mekanizmalarla tedavisinin sağlanmasını amaçlamaktadır. İnsan sağlığı, çevre koruma politikaları, müşteri memnuniyeti, üstün kalite ve etik kuralları çerçevesinde Türk tıbbına hizmet edecek yeni ürünleri pazara sunmaya özen göstermektedir.

 

VİZYON, MİSYON, DEĞERLER

 

Misyon

İnsan sağlığına önem veren, yenilikçi, uzman, sorumluluk sahibi, mücadeleci ve lider firma olarak Türk Tıbbına hizmet vermek.

Vizyon

Tıp alanındaki gelişmeleri yakından takip ederek, yenilikçi fikirleri ile geleceği belirleyen firma

Değerler

Sosyal sorumluluklarının bilincinde,

Çevreye duyarlı,

Müşteri memnuniyetini her şeyin üstünde tutan,

Yeni teknolojileri tüm iş süreçlerinde kullanan firma

 

 

Mamsel İlaç San. Ve Tic. A.ş

Mamsel İlaç San. Ve Tic. A.ş, Diğer sektöründe hizmet vermektedir. İSTANBUL ilinde Üsküdar ilçesinde olan Mamsel İlaç San. Ve Tic. A.ş, Diğer kategorisinde hizmet veren firmadır. Üsküdar ilçesinde Diğer arandığında Mamsel İlaç San. Ve Tic. A.ş olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. İSTANBUL da Üsküdar ilçesinde Diğer için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Mamsel İlaç San. Ve Tic. A.ş hakkında ki güncel iletişim bilgilerine, Diğer hakkında ki bilgilere ve varsa Mamsel İlaç San. Ve Tic. A.ş fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz. Mamsel İlaç San. Ve Tic. A.ş konumu, sokak görüntüleri ve sanal turlara ve diğer detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


En çok arananlar listesinde bulunan Mamsel İlaç San. Ve Tic. A.ş için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Mamsel İlaç San. Ve Tic. A.ş için yol tarifi de alabilirsiniz. İSTANBUL da Diğer arayanlar için İSTANBUL Diğer nasıl giderim, İSTANBUL Diğer nerede, İSTANBUL Diğer yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Mamsel İlaç San. Ve Tic. A.ş firmasına ulaşabilirsiniz.

Mamsel İlaç San. Ve Tic. A.ş mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Mamsel İlaç San. Ve Tic. A.ş iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Mamsel İlaç San. Ve Tic. A.ş sosyal medya hesapları varsa İSTANBUL da bulunan Diğer için Mamsel İlaç San. Ve Tic. A.ş sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Mamsel İlaç San. Ve Tic. A.ş sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Mamsel İlaç San. Ve Tic. A.ş sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Diğer hakkında bilgi almak için Mamsel İlaç San. Ve Tic. A.ş telefon numarası üzerinden yada Mamsel İlaç San. Ve Tic. A.ş adresinden Diğer konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

İSTANBUL firma rehberi ile İSTANBUL ilçesinde ki işletme bilgilerine, İSTANBUL nöbetçi eczane, İSTANBUL taksi telefonu ve İSTANBUL çilingir telefonu gibi İSTANBUL ilçesinde ki en popüler arama sonuçlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. İSTANBUL Diğer nerede, İSTANBUL Diğer nasıl giderim, İSTANBUL Diğer yol tarifi ve İSTANBUL en yakın Diğer ulaşabilirsiniz. İSTANBUL ücretsiz firma rehberi ile ücretsiz firma ekleyebilirsiniz. Firmanızı ücretsiz ekleyerek arama trafiğinizi yükseltebilirsiniz. Organik SEO (arama motorlarında sıralamanızın yükselmesi) ile işletmenize değer katabilirsiniz. İnternet reklamcılığı ile ücretsiz olarak işletmenizin reklamını yapabilirsiniz. radyo, televizyon, dergi, billboard reklamcılığı yerine hiçbir ücret ödemeden sitemize firmanızı ekleyerek ücretsiz reklam yapabilirsiniz.



İletişim Bilgileri




Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın