MAMSEL ILAC SAN VE TIC AS TELEFON NUMARASI

Diğer

Mamsel İlaç San. Ve Tic. A.ş

ŞİRKET PROFİLİ

 

Mamsel İlaç A.Ş., Türkiye'nin bir numaralı ilaç dağıtım kanalı olan Selçuk Ecza Holding'in bir yan kuruluşu olarak 1991 yılında kurulmuştur. Bebek beslenmesi ve sağlıklı toplumlar yetiştirilmesi yönünde yenilikçi ürünleri Türk pazarına kazandırmış bir firmadır.

Hizmette yaygınlık ilkesini benimseyen Mamsel, İstanbul merkez ofisinin yanı sıra; Marmara Anadolu, Marmara Avrupa, İç Anadolu, Ege, Güney Anadolu ve Karadeniz bölgeleri ile bunlara bağlı illerde bulunan satış ve tanıtım temsilcileri ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

Mamsel sahip olduğu satış ağıyla doktorlar, diyetisyenler, eczacılar ve yardımcıları, hemşireler ve ebeler gibi sağlık profesyonelleri; tıpla ilgili diğer meslek grupları ve Türk halkına her zaman en üstün hizmeti ulaştırmayı amaçlamaktadır.

Mamsel İlaç pazara sunduğu ürünlerle toplum sağlığının korunmasını ve çeşitli hastalıkların doğal mekanizmalarla tedavisinin sağlanmasını amaçlamaktadır. İnsan sağlığı, çevre koruma politikaları, müşteri memnuniyeti, üstün kalite ve etik kuralları çerçevesinde Türk tıbbına hizmet edecek yeni ürünleri pazara sunmaya özen göstermektedir.

 

VİZYON, MİSYON, DEĞERLER

 

Misyon

İnsan sağlığına önem veren, yenilikçi, uzman, sorumluluk sahibi, mücadeleci ve lider firma olarak Türk Tıbbına hizmet vermek.

Vizyon

Tıp alanındaki gelişmeleri yakından takip ederek, yenilikçi fikirleri ile geleceği belirleyen firma

Değerler

Sosyal sorumluluklarının bilincinde,

Çevreye duyarlı,

Müşteri memnuniyetini her şeyin üstünde tutan,

Yeni teknolojileri tüm iş süreçlerinde kullanan firma

 

 



İletişim Bilgileri




Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın