CATI PENCERELERI TELEFON NUMARASI

Kapı Pencere

Çatı Pencereleri

Çatı penceresi Binanızda akıllıca tasarlanmış bir alan ve doğal aydınlatma oluşturmak için çatı pencereleri ürün yelpazesi, işlevsellikten gurur duymanızı sağlar. Fakro çatı pencereleri ürün yelpazesini seviyor ve stoklarımıza göz atmak için bugün mağazalarımızı ziyaret etmenizi öneriyor.

Bir çatıya kolay, hafif ve güvenli bir şekilde erişmek istiyorsanız, Fakro çatı merdiveninden başkasına bakmayın. Tavanda göründüğü zaman gizlenip katlandığında açılan çam ağacı merdiveni. İki kişi tarafından kolayca monte edilebilir, pürüzsüz ve görünür bir şekilde sabitlenmiş yalıtımlı bir kapak kapısı ile birlikte gelir. 3 veya 4 parçalı katlanır çatı penceresi için rakipsiz Fakro ürün yelpazesi için ofisimizi ziyaret edebilirsiniz.

Çatı penceresi çatı katlarını konforlu yaşam alanlarına dönüştüren çok çeşitli ürünler üretmektedir. Kapsamlı çatı penceresi tasarımlarımız arasında orta pivot pencereler, asma pencereler, L şeklinde pencereler, erişim tavan ışıkları ve tavan pencereleri bulunmaktadır. Bunlar, Jaluziler, dış ve iç stor perdeler, dış tenteli güneşlikler, Z dalgalı uzaktan kumanda sistemleri ve havalandırmalı havalandırma sistemleri gibi pencere aksesuarları ile tamamlanmaktadır.



İletişim Bilgileri




Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın