DALAMAN HAVALIMANI GUNLUKLU TRANSFER TELEFON NUMARASI

İnsan Taşımacılığı

Dalaman Havalimanı Günlüklü Transfer

Martı Transfer Muğla  ve çevresinde havaalanı, otel veya belirtilen herhangi bir noktadan istenilen herhangi başka bir noktaya profesyonel şöförümüz eşliğinde, konforlu  özel vip araçlarımızla, vip taşımacılık ve Dalaman  Havaalanı Transferi konusunda memnuniyet garantisi veren iddialı bir taşımacılık şirketidir.Şirketimiz 20 yıllık  birikimiyle sizlere en ekonomik fiyatlara kaliteli profesyonel Dalaman Havalimanı Transfer hizmetleri sunuyor.

Dalaman Havalimanı Taksi Transfer hizmetleri sunarak başladığımız kişiye özel ulaşım servislerimiz de  hizmetlerimizi kaliteli, güvenli ve aynı zamanda ekonomik fiyatlarla sunmayı başardık. Hedefimiz tüm Muğla bölgesi tatil beldelerine şu anda olduğu gibi 24 saat ve daima son model vip araçlarla en iyi hizmeti verebilmeyi sürdürmektedir.



Hizmetler

  • Dalaman havalimanı Günlüklü Koyu  arası 45 km olup  50 dk  sürmektedir.
  • Dalaman Havalimanı Günlüklü Koyu  Transferinizi  MARTI TRANSFER farkıyla ulaştırma bakanlığından alınan  TÜRSAB ,A1 ve D2 Yetki belgeli araçlarımızla yapmaktayız.
  • Dalaman Havaalanı Günlüklü Koyu   transferleriniz için yapmış olduğunuz rezervasyonlarınız tarafımıza ulaştıktan sonra operasyon sorumlumuz hemen sizinle iletişime geçecektir.
  • Dalaman Havalimanı Günlüklü Koyu  ve günlüklü koyu dalaman havaalanı Transferiniz İçin Transfer Hakkında öğrenmek istediklerinizi  7 /24  operasyon sorumlumuzu arayarak  sorabilirsiniz.
  • Dalaman Havalimanı Günlüklü Koyu  Transferinizi güleryüzlü personellerimiz ve 15 yıllık tecrübemizle yapmaktayız.
  • Dalaman Havaalanı Günlüklü Koyu  Ulaşımınız için Filomuzda 2014 – 2015 model araçlar olup  istediğiniz model araç bulunmaktadır.
  • Ofisimiz Dalaman havalimanında olup 7/24 hizmet vermektedir.
  • Dalaman havaalanı çıkış kapısında isminizin yazılı olduğu MARTI TRANSFER tabelasıyla sizi karşılayıp Dalaman havalimanı Günlüklü Koyu   transferinizi MARTI TRANSFER farkıyla en ekonomik fiyata gerçekleştirelim.


İletişim Bilgileri




Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın