ETFAL ISITME CIHAZLARI SIEMENS SIGNIA WIDEX ISITME CIHAZI SATIS VE TAMIR UYGILAMA MERKEZI NASIL GIDILIR

Medikal Ortopedik Ürün

Etfal İşitme Cihazları Siemens Signia Widex İşitme Cihazı Şatış Ve Tamir Uygılama Merkezi

Etfal işitme cihazı Seçerken Üstün Teknoloji ve Kalite Oldukça Önemlidir. Tercih Edilen işitme cihazı markaları ve işitme cihazı fiyatları, İşitmeyi tedavi yoluyla düzeltme imkanı kalmadığı zaman kullanılan ve protezle işitme kazancı sağlamayı amaçlayan cihazdır. İşitme uzmanınız, işitme kaybınıza en uygun işitme cihazı modelini tavsiye edecektir. Doğal ses dengesi ve doğrudan aktarım ile şarj edilebilen tek işitme cihazıdır.



Hizmetler

İşitme cihazı Nasıl Çalışır ?

işitme cihazı, kulağın içinde ve arkasında takılı küçük elektronik cihazlardır. Sesleri daha yüksek ses çıkarır ve işitme kaybı olan bir kişi günlük işlerinde daha fazla ses dinleyebilir iletişim kurabilir ve aktivitelere katılabilir. Bir işitme cihazı modelleri, işitme kaybı olan kişilerde hem sessiz hem de gürültülü durumlarda daha fazla duymasına yardımcı olabilir.

İŞİTME CİHAZI ÇALIŞMA ŞEKLİ
Bir işitme cihazı nda üç ana parça bulunur bir mikrofon, amplifikatör ve hoparlör işitme cihazı, ses dalgalarını elektrik sinyallerine dönüştüren ve bunları bir amplifikatöre gönderen bir mikrofon aracılığıyla ses alır. işitme cihazı amplifikatör, sinyallerin gücünü arttırır ve daha sonra bunları bir hoparlör aracılığıyla kulağa gönderir.



İletişim Bilgileri




Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın