SILE ARIPINAR SU ISLETMECILIGI VE DAGITIM LIMITED SIRKETI EMIRDAG DOGAL KAYNAK SUYU PROFIL

Diğer

Şile Arıpınar Su İşletmeciliği Ve Dağıtım Limited Şirketi (emirdağ Doğal Kaynak Suyu)

HAKKIMIZDA

İnsanın en önemli hayat kaynaklarından biri olan suyu temiz, sağlıklı ve güvenilir ellerde titizlikle tüketiciye ulaştırma hedefiyle yola çıkan Emirdağ Su, İstanbul ili Şile ilçesinin Kömürlük Köyü’nde, yerleşim yerlerinden uzak olup tamamen arı bir bölgedeki doğal kaynağından çıkmaktadır.

1999 yılında kurulan Emirdağ Su, yüksek kalite anlayışı ile butik olarak premium kalitede su  dolumu yapmaktadır. Teknolojinin imkânlarını müşteri memnuniyetini önceleyerek, kalite yönetim sistemi ile tesislerinde en iyi suyu sizlere sunan firmamızın analiz raporları T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından aylık olarak düzenli bir şekilde numuneler alınarak analiz yapılmaktadır.

Emirdağ Doğal Kaynak Suyu, ülkemizin su üretim ve hizmeti anlamında önemli bir markası konumundadır.

Suyun içimi ve tadı da en az kendisi kadar önemlidir. Suyun asitlik veya bazlık durumunu gösteren logaritmik bir değer olan pH, su için bakılması gereken bir değerdir. Emirdağ Doğal Kaynak Suyu’nun pH seviyesi 7’dir.

Emirdağ Su, almış olduğu sertifikalar ile ayrıca güven vermektedir.

Emirdağ Su sertifikaları şunlardır:

ISO 22000:2018, ISO 9001:2015, HACCP, HELAL

 

İstanbul’un doğal ormanları içinde yer alan kaynaklardan elde edilen lezzetli, sağlıklı ve güvenilir doğal kaynak sularını Emirdağ olarak sizlere ulaştırmaktan mutluluk duyuyoruz.



Hizmetler

Emirdağ su, Emirdağ doğal kaynak suyu, doğal kaynak suyu, damacana su, Emirdağ, hamidiye su, erikli su, hayat su, damla su, abant su, pırıltı gıda, şile arıpınar, içme suyu


İletişim Bilgileri




Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın