TEMIZLIKKCOM ISTANBUL TEMIZLIK HIZMETLERI CALISMA SAATLERI

Temizlik Endrüstrisi

Temizlikk.com- İstanbul Temizlik Hizmetleri

Müşteri odaklı hizmet politikasıyla, kaliteli, profesyonel ve ayrıcalıklı hizmet kalitesiyle zamanında hizmet vermektedir. Prensip sahibi temizlik şirketi  olarak her türlü sorumluluğu üstlenerek, size ekstra bir iş ve zahmet bırakmadan, gözünüz arkada kalmadan profesyonel bir ekip ve kaliteli ekipmanlarla her türlü temizlik hizmetleri ihtiyacınıza cevap vermektedir. Hizmet verdiği dallarda temel değer olan güvenilirlik, performans, sürekli gelişim ve koşulsuz müşteri memnuniyeti ile hareket etmektedir.



Hizmetler

Hizmetlerimizin tüm aşamalarında kaliteyi ve müşteri memnuniyetini ilke edinen şirketimiz, ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi, TSE EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, TSE 18001:2001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerine sahiptir.

Özel güvenlik ve temizlik sektöründe kamu ve özel sektör kuruluşlarına hizmet veren firmamız, alışveriş merkezleri, kamu kurumları, hastaneler, bankalar, fabrikalar, iş merkezleri, üniversiteler, havaalanları fuar ve kongre merkezleri ile konser alanları gibi birçok yaşam alanında güvenlik ve temizlik hizmeti sunmaktadır.



Referanslar

Terminal Tasarım,PLUSSTAND, MONO TASARIM


İletişim Bilgileri



Etiketler:



Yorum Kaydedildi !

Yönetici Tarafından Onaylandıktan sonra yorumunuz yayınlanacaktır.

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *



S.S.Sorular

Bültene abone ol

ve gelen kutusunda yeni reklamlar alın